Foto: Sørby Esport

Bestyrelsesformand i Sørby Esport efterlyser kulturændring efter brud med Sørby Flames-holdet: "Vi føler os lidt røvrendt"

Sørby Esport stopper fra dags dato samarbejdet med Sørby Flames-holdet med BERRY i spidsen, da de to parter ikke kan nå til enighed om holdets fremtid.

BERRY, Zyphon, thamlike, DemoN og QQ blev præsenteret som en del af Sørby Flames for præcis to måneder siden, men en række hændelser har ført til, at Sørby Esport står tilbage med en følelse af at være blevet røvrendt.

Det fortæller Mark "KarK" Kristensen, bestyrelsesformand i Sørby Esport, i et stort videointerview med Dust2.dk.

De ting, vi snakkede om for tre måneder siden, er i hvert fald ikke de ting, der sker i dag. Noget af det, jeg har ytret på Twitter og andre sociale medier, er den her kultur, som jeg synes er forkert. Det er spillers marked, og de tror, at de kan komme ind og få organisationerne til at føje dem. Vi kommer med et langsigtet projekt på tre år (...) men alligevel er det endt her, hvor vi føler os en kende røvrendt.

Det er blandt andet grundet manglende underskrift af kontrakterne, at Sørbys bestyrelsesformand sidder tilbage med denne følelse, selvom han også erkender, at Sørby selv bærer en del af ansvaret for det.

En specifik situation med spilleren QQ, som holdet gerne ville af med, har også fået Mark Kristensen til at reagere, da den unge spiller fik slettet kalenderaftalen til slutspillet i Predator League, som han ellers havde været med til at kvalificere sig til.

Sørby ville ikke acceptere, at holdet stillede op uden QQ, da de først ville gå med til flere udskiftninger efter denne sæson af Elgiganten Ligaen, men holdet stillede alligevel op uden QQ og under navnet OPAA i stedet for Sørby Flames.

Det der sker her, det tolker jeg som voksenmobning. Jeg ved godt, at det er min lille favorit QQ, som jeg har lært at kende igennem de sidste fem år, men da han får at vide, at han ikke skal spille kamp for holdet, ved at man sletter en kalenderaftale, synes jeg, at det tangerer til mobning. Så går vi som organisation ind og siger, det her vil vi ikke være med til, vi spiller med det hold, vi har sat.

Du kan se hele interviewet med Sørby Esports bestyrelsesformand herunder, der også afslører den præcise pris, Sørby måtte betale for at hente Gnøffe som erstatning for DemoN i transfervinduet.

Han uddyber også oplevelsen de sidste par måneder med Sørby Flames-holdet og beskriver, hvilken ændring i kulturen på CS:GO scenen, som han synes er nødvendig.

BERRY er uenig i udlægningen

Holdkaptajnen i det nu tidligere Sørby Flames-hold er ikke helt enig i udlægningen af sagen, da han mener, at det var Sørby, som pressede på for at få gjort holdet officielt. Spillerne fik derfor ikke spillet nok sammen til at vurdere, om det skulle være lige netop de fem.

Da vi startede holdet ville Sørby gerne have, vi skulle gå officielle med lineuppet uden at pracce, fordi de havde travlt. Jeg fortæller så Mark, at jeg ikke kan stå inde for det her lineup, når jeg ikke har prøvet at spille med QQ og DemoN før, og det er to år siden, jeg har spillet med thamlike. Så vi aftaler, at det er "mit projekt", fordi det er mig, der er vigtig for at udvikle talenterne, og jeg måtte egentlig skifte folk ud, som jeg havde lyst til, hvis jeg ikke følte, de havde det, der skulle til eller ville lægge tiden i det, siger BERRY til Dust2.dk og fortæller videre, at der var en række problemer på holdet både før og efter transfervinduet i Elgiganten Ligaen:

Det viser sig, at de her problemer ikke kunne løses, og at holdet gerne ville fortsætte uden QQ, hvilket ikke kunne lade sig gøre, grundet bestyrelsen ikke ville være glade for flere udskiftninger, ifølge Mark. Jeg meldte ud, at hvis der ikke blev gjort noget ved det, ville jeg ikke længere være en del af det her projekt, og efter fem til seks dage fik jeg at vide, at jeg ikke var en del af Sørby mere og skulle slette min kontrakt.

BERRY fortæller også, at kontrakterne ikke blev underskrevet, da der manglede de bonusser og klausuler, som parterne havde aftalt. Da de korrigerede kontrakter landede en måned senere, var problemerne på holdet så omfattende, at spillerne ikke skrev under.

30-årige BERRY har hold som Ambush og SK på CV'et i CS:GO. I CS 1.6 spillede han på nogle flere danske tophold, heriblandt Roskilde Ravens og Anexis.

Den erfarne IGL kan dog ikke genkende billedet af, at spillerne skulle have ændret krav til de aftalte bonusser og klausuler.

Han erkender dog, at håndteringen omkring QQ’s deltagelse i Predator League slet ikke var i orden, og derfor har BERRY også givet den unge spiller en undskyldning.

Situationen er meget dårligt håndteret fra min side, og jeg har givet QQ en undskyldning.

BERRY fortæller dog, at problemerne på holdet var så omfattende, at der skulle ske noget, og det fik alle spillerne at vide, og det er der, de finder ud af, at de gerne vil fortsætte uden QQ. Han ved dog ikke, hvad der er sket med kalenderen.

Vi udelukkede ham ikke, men vi valgte at lade være med at skrive til ham, da vi kunne se, at han ikke mødte op første dag (red. i Predator League slutspillet), hvor vi fik walkover efter 40 minutters ventetid. Oppe i mit hoved tog jeg den lette beslutning og tænkte, at QQ ikke gad mere, og at lineuppet med QQ på var dødt, og derfor valgte jeg ikke at kontakte ham. Hvad der er sket med kalenderen, skal jeg ikke kunne sige, men da jeg kiggede på slutspillets første dag, stod hele programmet der.

Ifølge den 30-årige spiller prøvede Sørby i samme periode at lave et hold uden ham og Zyphon, og det fik bægeret til at flyde over.

BERRY afslutter med at gøre det klart, at der er gået så meget galt, at frustrationerne har hobet sig op, og derfor er der blevet skrevet ting mellem spillerne, som ikke er i orden, og det vil han gerne undskylde for.

Holdet spiller denne sæson af Elgiganten Ligaen færdig under Sørby Flames-navnet, hvorefter samarbejdet endegyldigt ophører. BERRY, Zyphon, thamlike og Gnøffe forventer at fortsætte sammen og regner med snart at kunne præsentere den femte mand.

#1(Med 26 svar)
21. oktober 2020 kl. 11:15
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Set udefra ligner det bare at de 2 parter har snakket totalt forbi hinanden og det hele er lidt af en misforståelse der har udviklet sig til splid.

Hvis en spiller ikke fungere på et hold og trækker andre spillere ned, så er der en headsup og hvis det ikke virker, så er det ud. Sådan har det alle dage været i cs. Ingen gider spilde sin tid.

Så jeg holder 100% med Bry her.
#2(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 11:21
sn0lle
hurtigt du så interview. jeg venter med at tage stilling til efter skole når jeg får tid til at se det hele
#3(Med 24 svar)
21. oktober 2020 kl. 11:22
KarK
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Enig.

Det er faktisk min pointe - det har altid været sådan.

Jeg ville bare så gerne have at man rent faktisk gav et heads up og brugte det værktøj. Har man ikke gjort i dette tilfælde.
Headsuppen virker HVIS man derefter lader manden arbejde og ikke bare sletter hans aftaler ;)

Det kan Sørby Esport ikke stå inde for
#8(Med 23 svar)
21. oktober 2020 kl. 12:22
wezx
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hvor mange 'headsup' og hvor lang snor tænker du, at en spiller skal have før der skal handles?
#16(Med 22 svar)
21. oktober 2020 kl. 12:45
KarK
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Om ikke andet til en start 1.

Det vigtigste er at man internt i klubben får beskrevet nogle procedurer, hvem gør hvad, hvad skal gøres osv.

Herefter tror jeg også det er lettere for spillere at vide hvornår er en headsup effektiviseret og at det ikke bare er en "du skal præstere bedre" snak
#21(Med 21 svar)
21. oktober 2020 kl. 13:13
wezx
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
Nu kender jeg ikke til infrastrukturen og beslutningstagning i netop denne situation, men hvad gjorde udfaldet i forhold til, at holdet godt kunne fjerne DemoN, men ikke Q-Q?
#25(Med 20 svar)
21. oktober 2020 kl. 14:13
KarK
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg snakker slet ikke om den konkrete situation.

Synes heller ikke det er relevant i ovenstående.
#29(Med 17 svar)
21. oktober 2020 kl. 14:26
Phoey
Det er da super relevant til ovenstående? Fik DemoN en heads up og en chance for at rette på tingene?
Fik han at vide “du skal præstere bedre”?

Jeg synes det er vanvittigt relevant at høre om DemoN og QQ har haft samme forudsætninger, for udefra set ser det slet ikke sådan ud.
#30(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 14:31
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
+1
#32(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 14:52
AwF
Jeg er ganske enig.
Lad kulturændringen de snakker om starte ved ikke, at være præget af familiære bånd.
#35(Med 14 svar)
21. oktober 2020 kl. 14:57
KarK
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg kan sagtens se hvor i vil hen med den her og det har været 2 forskellige forløb, jeg vil dog ikke sidde og hverken udfritte DemoN eller QQ i et Dust2 kommentarspor.

Marcus har selv kommet med et statement omkring forløbet, kan læses her: tl.gd/n_1srekrl

Pointen med min video og dette interview er at kulturen skal ændres
#37(Med 4 svar)
21. oktober 2020 kl. 15:08
Phoey
Så må man jo starte med sig selv. Marcus’ statement er jo ligegyldigt i forhold til det her.
Det viser jo blot, at man er på hans side, og gør Marcus’ større end holdet.

Hvis man skal lade sig inspirere af klassiske sportsgrene, må man starte med ideologien omkring, at INGEN er større end holdet. Det lyder jo unægteligt som om, at alle andre på holdet var enige om at fortsætte uden Marcus.

Oven i det siger du selv her at Marcus og DemoN ikke har haft de samme forudsætninger for en heads up. Det er da ikke særlig god klubkultur at have forskelsbehandling involveret?

Ydermere har jeg det svært ved, at man offentligt går ud og siger, at man har en favorit i truppen. Er alle på et hold ikke lige mænd?

Ja kulturen skal ændres! Men man må starte med selv at være den gode inspiration før man pådutter det på andre.
#39(Med 3 svar)
21. oktober 2020 kl. 15:15
KarK
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Dejligt med en debat dog synes jeg det er super problematisk at du vælger at tolke mine ord som du lyster. Men du virker til at have en forudindtaget holdning, hvilket jeg respekterer til fulde.

Problematikken ligger i at der fra holdkaptajnens side af netop var forskelsbehandling.
Hvorfor jeg fra Sørbys side af tog beslutningen om at stoppe samarbejdet.

Håber da at AGF kan vise samme eksempel og komme med i kampen, ved at tale åbent om dette, jeg vil tage imod jer med åbne arme til den tid.
#43(Med 2 svar)
21. oktober 2020 kl. 15:26
Phoey
Det første må du lige forklare mig. For jeg kan ikke rigtigt tolke det anderledes med det som er blevet sagt.

Jeg kan da også godt se, at det ikke er forløbet fejlfrit fra Berry’s side. Men det gør jo ikke håndteringen bedre fra Sørby’s side.
I skulle have trådt i karakter allerede ved DemoN hvis i havde tænkt jer at gøre det hvis turen nåede til QQ. Det er den vinkel, som kun kan tolkes på som forskelsbehandling fra Sørby’s side.

Jeg synes at det lineup vi har hos AGF Academy har vist, at alle skal have en chance for at rette op på fejl og mangler, og det er noget som fylder meget i dagligdagen under vores træning. Vi holder hinanden op på aftaler, og hvor vi mener, at der er plads til forbedring. På den måde er vi altid i åben dialog med hinanden, og undgår at problemerne pludseligt eskalere.
Det er værdier vi agter at fortsætte.
#44(Med 1 svar)
21. oktober 2020 kl. 15:35
KarK
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg ved ikke hvorfor du tror vi har håndteret DemoN anderledes ? Situationen omkring DemoN blev i min optik håndteret korrekt

Jeg vil ikke gå ind i detaljer personligt hvad der var af udfordringer på hver spiller på holdet, det synes jeg hører holdet til.

Jeg er glad for at høre at det er tankerne med holdet, det er jo netop de ting der skal til hvis kulturen skal med

Jeg kender jo tilfældigvis dit lineup og ved at der ihvertfald er 3 gode drenge med gode værdier, for jeg har haft fornøjelsen af dem i mange år her i Sørby. Og jeg er helt sikker på at de forstår hvad det har af betydning at køre sit hold på denne måde.
#50(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 16:09
Phoey
Med Demons statement kan jeg nu slet ikke formode andet.

Synes bare at vi skal lukke den her.

Tak for debatten.
#38(Med 8 svar)
21. oktober 2020 kl. 15:10
Ahmed
Jeg forstår det ikke, hvorfor var det OK at DemoN blev kicked uden headsup men ikke QQ?

Ærgerligt for DemoN han ikke havde en far i foreningen da.
#40(Med 7 svar)
21. oktober 2020 kl. 15:18
KarK
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Nu har jeg faktisk undgået dig lidt, det beklager jeg.
Men har det bare sådan at når man kaster med selvopfundne facts, så bliver man ikke en del af debatten :)

QQ har ingen far i foreningen. Og har ikke haft det på noget tidspunkt i den her tid.

Så fremover hvis vi 2 skal debattere (hvilket jeg tror kunne være sundt) så kom gerne med ting du har undersøgt og ved noget om :)

DemoN fik headsup, flere gange med fokus punkter.
#41(Med 1 svar)
21. oktober 2020 kl. 15:23
BehinD
Synes sku det er dejligt at se du kommer ind og kommentere på forkerte facts og retter dem, så folk faktisk kan få noget ud af debatterne her.
#42(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 15:26
KarK
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Tak for det.

Jeg gjorde det her for at skabe en sund debat - ikke for at skulle læse på konspirationer :D
#49(Med 4 svar)
21. oktober 2020 kl. 16:00
DemoN
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Headsup flere gange? Okay det er i hvert fald ikke sådan jeg har oplevede det, ellers har jeg fuldkommen misforstået noget eller også er det gået over hoved på mig.

Vi havde alle sammen nogle individuelle problemer som vi skulle rette op på, og vi skrev dem ind sammen med vores træner som personlige målsætninger at rette op på.

Det kom i hvert fald som en kæmpe overraskelse, da jeg fik at vide en halvanden time inden kampstart imod Alpha at jeg ikke skulle spille.
#51(Med 3 svar)
21. oktober 2020 kl. 16:09
KarK
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg skriver du fik et headsup og flere gange med fokus punkter. Som skulle rettes op.

Altså 1 headsup
#52(Med 2 svar)
21. oktober 2020 kl. 16:14
DemoN
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Der var aldrig en headsup? Med mindre at kritik=headsup.

Men gider ikke forsætte diskussionen. Jeg synes den besked som du prøver at komme ud med til cs fællesskabet er god med at kulturen skal ændre sig. Ville bare lige kommentere på, hvordan jeg oplevede det med headsup.
#53(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 16:22
KarK
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Helt iorden demon, ellers skriver du bare :)
#54(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 16:27
wezx
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
Er du sikker på, at du ikke har misforstået noget, DemoN?

Det lyder ikke som det Sørby Flames, som vi spillede under. Der fik én spiller flere headsups og lang snor i forbindelse med kritikpunkter og arbejdsområder, som ikke blev udbedret.

Det må derfor være en misforståelse, hvis du er røget på et tyndt grundlag?
#33(Med 1 svar)
21. oktober 2020 kl. 14:52
wezx
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
Var bare nysgerrig på, om der er forskelsbehandling i truppen eller om alle får den samme chance i form af en headsup.
#36(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 15:02
KarK
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jamen i den her situation var der ingen headsup.

Vil da håbe at AGF.acd har samme muligheder for at nå at arbejde på tingene, inden man bare får at vide at man ikke er ønsket på holdet.
#4(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 11:45
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Scenen er jo i nogle træk en joke, alt handler om venskaber og hvis du ikke snakker med de rigtige eller prøver at få brun tunge hos de rigtige, har du meget meget svært ved at få en god chance. Samtidig teer nogle sig som små børn, hvis de har haft en uenighed med en person, snakker de dårligt om personen i alt evighed fremfor, at rent faktisk se på en person med friske øjne hvis man ikke har snakket med personen i 3 år.

Sørgeligt, at Sørby skal føle sig sådan røvrendt:/
#5(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 12:03
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg er enig med Kark i så mange ting altså, får helt lyst til at være sørby mand igen.! Den må jeg lige tygge lidt på 🤔

Men det er altså også noget skidt når deadlines er med til at tvinge beslutninger igennem, og det er bare fact. Jeg har selv mærket det også i mit arbejde.

Derudover må jeg bare sige hvor er det fedt med det video interview af dust2, jeg er kæmpe fan! Video giver altså bare muligheden for at se Mark i øjnene og det kan jeg bare godt lide is sådan nogle interviews med sådan et emne..
#6(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 12:09
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det lyder godt nok uheldigt og som om der mangler noget, fra begge parter. Alt for forhastet beslutning af organisationen, men jeg forstår ikke at BERRY vælger at takke ja til at gå officiel, når han netop har haft de tanker som han har ift. ingen træning m.m. Det kan og vil jo næppe ende godt.

Har en opfattelse af at der typisk sker mange udskiftninger med BERRY på holdkortet, men ved ikke om det bare er noget jeg tror - det virker i hvert fald ikke stabilt, og hvis det ér sådan det forholder sig, undrer det mig at en stabil organisation som SF vælger at gå efter ham som frontmand til et eliteprojekt hvor holdbarhed og bæredygtighed er vejen frem.
#7(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 12:14
Woodland
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg vælger ikke at tage stilling til hvem der har ret og hvem der tager fejl. Men er dette ikke bare endnu et eksempel på, hvor vigtige de her kontrakter er? Og jeg mener ikke en standard kontrakt, hvor alt er generaliseret, nej en decideret kontrakt, hvor de aftalte ting fremgår KLART OG TYDELIGT. Brug nu noget tid på at få udformet kontakterne ordentligt, selvom det kan være kedeligt...
#9(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 12:23
Sheru
Der er altid så meget uro omkring de hold BERRY han repræsenterer. Jeg fatter ærligt talt ikke, at der hele tiden er nogen der gider spille på hold sammen med ham.
#10(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 12:34
BehinD
Forstår begge synspunkter på problemet. Som woodland vil jeg heller ikke sige hvem der har ret eller tager fejl, siden det er endeligt lige meget. Det vigtige er at Sørby tager intiativ for at ændre en kultur der har været alt for længe i CS. Og ja så skulle den kontrakt skrives under før noget bliver officielt, der har fandeme været mange historier efterhånden hvor både spillere og orgs bliver røvrendt pga. kontrakterne ikke er skrevet under på.
#11(Med 2 svar)
21. oktober 2020 kl. 12:34
Ahmed
Bare det at "han har en lille favorit" gør det jo ekstremt biased, ligemeget hvor meget QQ var under de andres niveau, så ville de jo aldrig kunne få ham af holdet. Det samme gælder jo for det tidligere hold hvor et hel hold smuttede fra sørby men QQ blev.

Der er altså noget med, når ens familiemedlem er en del af den ledelsesmæssige del af Sørby
#12(Med 1 svar)
21. oktober 2020 kl. 12:36
BehinD
Kan man ikke også se det på en anden måde. Jeg forstår godt dit perspektiv, men som foreningen vil man gerne have spillere man har haft inde i foreningen i længere tid til at blive en del af toppen, og det kunne være det ikke ville føles som Sørby Flames hvis ingen af spillerne har været inde i Sørby kulturen overhovedet.
#15(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 12:38
Ahmed
Hvis de ville det havde de jo ikke signet BERRY til at starte med? De havde et sygt godt hold hvor DemoN var på lige under det gamle Sørby hold, som de kunne have gjort til elite holdet.
#13(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 12:38
BERRY
Vinder af Dust2 Masters
Føler der er rigtig mange huller i min historie iforhold til hvad der er blevet sagt i interviewet.


Hvis i har nogen spørgsmål svarer jeg med glæde.


Her er mit fulde udslag fra de spørgsmål jeg fik af sander. Bliver dog nød til at smide det op i 2 kommentar da det ellers er for langt.1)


Sørby Esport føler sig røvrendt af jer, blandt andet grundet en række udskiftninger, som Sørby ikke var enige i og manglende underskrivning af kontrakten. Kan du forstå, at Sørby har den oplevelse og føler, at I har ageret forkasteligt?


1)


Nej ikke ud fra det vi aftalte. Da vi startede holdet ville sørby gerne ha vi skulle gå officielt med lineuppet uden og pracce fordi de havde travlt.

Jeg fortæller så mark/sørby at jeg ikke kan stå inde for det her lineup når jeg har ikke har prøvet at spille med QQ og demon f ør og det 2år siden jeg har spillet emd tham.

Så vi aftaler det "mit projekt" fordi det mig der er vigtig for at udvikle talenterne og jeg måtte egentlig skifte folk ud som jeg havde lyst hvis jeg ikke følte de havde det der skulle til eller ville ligge tiden i det

For at gøre en meget lang histore kort mister vi zyphon 2-3 uger inde i projektet til et tilbud han ikke kan sige nej. Her kom alle spillerne frem til at vi syntes det var en god ide også at skifte demon ud nu grundet vi ikke følte han var klar til det niveau vi gerne ville spille på og det var sørby enige med.

Ved transfervinduet kom gnøffe på holdet og zyphon tilbage da det hold han fik et tilbud fra valgte at gå en anden vej. Inden vi lavede det sidste lineup var mark blev gjort opmærksom på en masse problemer med holdet og orgen. Jeg havde egentlig meldt ud til mark at jeg ikke ville være en del af sørby mere men efter lidt overtaelse gik jeg med til at give det en sidste chance. Jeg fortale ham at der stadig var nogle kæmpe problemer og at det kunne gå galt meget hurtigt men det var okay fordi vi bare skulle havde styr på lineuppet.

Det viser sig at de her problemer ikke kunne løses og at holdet gerne ville forsætte uden QQ hvilket ikke kunne lade sig gøre grundet bestyrelsen ikke ville være glade for flere udskiftninger i følge mark. Jeg meldte ud af hvis der ikke blev gjort noget ved det ville jeg ikke længere være en del af det her projekt og efter 5-6 dage fik jeg afvide jeg ikke var en del af sørby mere og skulle slette min kontrakt.

Så fik i bund og grund afvide jeg kunne gøre hvad jeg ville og var det eneste grund til at jeg sagde ja til at gå officielt med det her lineup hvor vi begge var indforstået med at der nok ville ske nogle udskiftninger de første par måneder

Iforhold til kontrakterne fik vi vores første d. 4/9 og den næste 7/9 som vi ikke var tilfredse med og ikke stemte overens med det mig og mark havde aftalt den næste kontrakt kom d. 4/10 hvor der stod de ting vi aftalte fra start og alle var tilfredse med.

Den blev dog ikke skrevet under grundet problemerne med holdet.
#14(Med 7 svar)
21. oktober 2020 kl. 12:38
BERRY
Vinder af Dust2 Masters
2)

Ifølge Sørby ændrer I løbende i kravene til kontrakten, fordi I pludselig præsterer godt og rykker frem på ranglisten. Er det en udlægning, du kan genkende?


2)

Nej både holdet og jeg individuelt aftalte med Mark at der både skal være bonuser og klausuler i kontrakten fra start. Den første kontrakt vi fik var der hverken noget om bonuser eller klausuler udover det var den i word og kom over 1 uge efter aftalt tid
Den næste kontrakt stod der kun 1 klausul som vi var utilfredse med og den kom 3 dage efter den første. Den 3 kontrakt vi fik passede med det vi aftalte fra start dog gik der 1½ månede fra da vi kom på sørby til vi fik den.
Jeg følte ikke der er noget der har ændret sig iforhold til om vi præsterer godt og rykket frem på ranglisten for iforhold til de forventninger vi havde til holdet var vi bagud med dem også har jo egentlig ikke været noget udgangspunkt iforhold til forventninger da vi ikke har modtaget den ønsket kontrakt fra start.


3)

3) Der er en situation med QQ, hvor I angiveligt sletter hans kalenderaftale og dermed udelukker ham fra at spille med i Predator League, selvom han har kvalificeret sig sammen med jer.
Er det sådan, man bør håndtere sådan en situation?

3)

Nej situationen er meget dårligt håndteret fra min side og jeg undskyldt til QQ for det.

Dog vil jeg fortælle grundene til hvorfor det er sket

Jeg giver først spillerne et ultimatum om at der er nogle ting der er for dårlige og at de skal fixes ellers kommer der til at ske ting iforhold til hvordan holdet skal se ud.
Det skal siges de her problemer har været oppe og vende mange gange før og ved transfervinduet aftalte jeg os med mark at han ville tage en snak med holdet om det og det noget der SKULLE blive bedre.
Jeg bliver så kontaktet af alle udover QQ og får snakket med dem om hvad vi skal gøre ved vores problemer og hvordan vi skal komme videre.
Største delen holdet kommer meget hurtigt frem til at vi gerne vil blive ved med at spille uden QQ hvor jeg så kontakter Mark og fortæller ham at holdet er kommet frem til at vi gerne vi spille uden QQ.
Det bliver så ikke godkendt hvor jeg vælger at presse på og giver Mark et ultimatum om at jeg ikke skal være her mere hvis det bliver sådan her.
Efter 5 dage hvor jeg har presset lidt på får jeg så endelig svar med beskeden om at jeg ikke er en del af sørby mere.
I perioden på de 5 dage finder jeg os ud af de prøver at lave et lineup uden mig og zyphon

Skal lige siges vi udelukkede ham men vi valgte ikke og skrive til ham da vi kunne se han ikke mødte op første dag hvor vi fik WO efter 40min ventetid.
Oppe i mit hovedet tog jeg den lette beslutning og tænkte QQ ikke gad mere og at lineuppet med QQ på var dødt og derfor valgte jeg ikke at kontakte ham.

Iforhold til hvad der er sket med kalenderen skal jeg ikke kunne sige men da jeg kiggede om torsdagen(første spille dag) stod hele programmet der.

Mange af de her beslutninger der er blevet taget og ting der er blevet skrevet efter transfervinduet er i vrede og frustrationer hvilket ikke har været fair over for dem der har været en del af holdet og det vil jeg gerne undskylde for igen.
#18(Med 1 svar)
21. oktober 2020 kl. 13:03
BERRY
Vinder af Dust2 Masters
Hov der er en lille fejl :D

Skal lige siges vi IKKE udelukkede ham men vi valgte ikke og skrive til ham da vi kunne se han ikke mødte op første dag hvor vi fik WO efter 40min ventetid.(Her tjekkede vi alle kalender og aftalen stod der)
#72(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 19:31
Messias
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Bliv nu bare coach på en efterskolen Danny
#23(Med 4 svar)
21. oktober 2020 kl. 13:51
Woodland
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Kom nu frem med de ting som ikke fungerede?! Hvorfor skal det være så hemmeligt. Dette gælder ikke kun dig BERRY, men generelt. Smid nu svesken på disken og skriv hvad disse "uenigheder" går ud på
#27(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 14:17
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er da underordnet i den her sag? Tænker han nok har lavet fejl ingame eller gået solo i situationer han ikke skulle. Eller ikke samarbejdet nok med folk han holder sites med.
Uanset er sagen jo den samme..
Lyt, lær, ret dig ind.
Man yoloer heller ikke rundt i militæret alene når man er udsendt til Irak😂😂 lyt til dem der er sat til at være din "overordnede" især en fyr som bry. Kan man ikke finde ud af det så må man ned i fødekæden indtil
#56(Med 2 svar)
21. oktober 2020 kl. 17:08
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Synes egentlig du har ret.
Mark taler selv ret åbent om en stor del af tingene, så lad os få det hele på bordet og rent faktisk få skabt en debat med en masse perspektiver og fakta. Det er svært at tage den hvis man kun ved dele af hvad hver side mener.
#58(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 17:23
wezx
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
Tror desværre, at det er ganske få spillere, som tør at smide alt på bordet med frygt for at stå i et dårligere lys hos en fremtidig arbejdsgiver.
#71(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 19:31
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
100% åbenhed som i Heroic 🤩
#17(Med 1 svar)
21. oktober 2020 kl. 13:00
mupper
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg har altid elsket ham mark
#55(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 16:42
pkn
Vinder af Kongen af Danmark
+1
#19(Med 1 svar)
21. oktober 2020 kl. 13:02
Divi
Ud fra artiklen alene, så må jeg sige at begge parter står dog lidt med ansvaret for denne situation.

Omend, jeg er så meget uenig i, at man ikke bare kan antage ting, som jeg læser der er sket flere gange igennem dette forløb. Det er udsagn mod udsagn og derved får man altså ikke meget kredibilitet, hvilket man er nød til at have i en eller anden forstand, hvis man skal kunne bevise noget som helst.

Jeg tager sku lidt Sørbys side lige nu må jeg sige. Alt for mange gange sker det også bare, at man skider på andre spillere og det bare ikke noget der skal accepteres og slet ikke ske i første omgang.

Nu må vi se hvad ekstra informationer der kommer, da jeg kan se en større novelle ovenfor min kommentar.
#20(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 13:06
KarK
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Kan godt lide din betragtning, dejlig objektivt.

Jeg forklarer det lidt i videoen også, det er kulturen jeg vil have belyst. Jeg tager bladet lidt for munden og prøver at åbne op for de ting jeg synes er problematisk
#22(Med 5 svar)
21. oktober 2020 kl. 13:47
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Den dag spillerne vil bestemme over deres arbejdsgiver, så er det at filmen knækker.

Desuden også sygt at kalde det "mit projekt", jeg må gøre som der passer mig ellers bliver jeg sur. Vil forresten gerne låne jeres navn, have bonusser, lidt løn, buy-ins til turneringer og en hel masse andre goder stillet til rådighed.

Det vildt at bygge et projekt omkring en person, som har startet flere klaner end vi andre bruger sokker på vores levetid. Historien siger jo at der bliver skiftet ud hele tiden og at man altid tager sine gamle venner med sig, fordi nu har man fundet løsningen., for derefter at splittes og så starte op i et andet navn. Men hey der må være fyldt med gaver fra organisationer på værelset.
#24(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 14:07
BehinD
+1
#28(Med 3 svar)
21. oktober 2020 kl. 14:21
KarK
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg havde faktisk en tro og et håb om at vi var organisationen der kunne skabe det stabile hold rundt om en dygtig udvikler.

Vi byggede et helt hold, vi byggede ikke et hold om en spiller :)

Jeg er enig i ovenstående udover dette.
#45(Med 2 svar)
21. oktober 2020 kl. 15:36
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Nu spørg jeg kun fordi jeg er nysgerrig - men hvorfor faldt valget på Berry ift det du skriver med at være en dygtig udvikler? Ingen tvivl om han er skarp og dygtig, men det er vel heller ikke en hemmelighed at der ofte har været problemer på de hold han har spillet på?
#46(Med 1 svar)
21. oktober 2020 kl. 15:40
KarK
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Berry kom med en anden tilgang end jeg før har set fra ham - han ville et langtidsholdbart forhold med Sørby, han ville afslutte sine dage som spiller hos os, blive træner og på sigt få muligheden for hos os at skabe en levevej i esport.

Det er det vi er her for, både hos partnere/sponsorer og hos vores spillere, andet giver ikke mening, vi er her i lang tid endnu og vil gå efter de værdier om at danne spillere over tid.

Danny kom med nogle ønsker og det synes jeg vi fik en god snak om. At vi ikke kunne ramme hinanden både kommunikativt og sportsligt herefter er en anden snak
#48(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 15:58
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Ah, yes, okay. Jeg må erkende jeg synes det virkede som et spændende, men nok også skævt valg, da jeg læste om jeres samarbejde - ærgerligt det endte som det gjorde. I gør det i hvert fald (normalt 😃) rigtig godt i Sørby 👍
#26(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 14:15
Preben
Hvordan formår man at hente en spiller for 6000kr, men ikke skrive under med ham?
- Det er, i min optik, Sørbys egen fejl. Den slags skal der sgu være styr på, inden man henter en spiller.
#31(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 14:38
OJ1738
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
expected
#34(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 14:52
kV--
Never ending story! - enig med KarK, der skal en helt anden mentalitet og Holdning til for hold/spillere uden for top 5. Vil ikke tage nogens parti i denne debat, men dette sker bare konstant i sub toppen desværre :(
#47(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 15:43
steady
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Der må snart være nogen, der skal nedfælde dansk esports historie (i denne kommentar min viden og research i CS isoleret - quake har f.eks. en lidt tidligere).

Det skal indeholde hvordan det startede på netcafeerne rundt om i landet, hvordan hardware og internet flyttede det hjem på værelserne, hvordan demo-partys blev til LAN-partys, blev til esport-events. Hvordan organisationerne blev født, community-sites sprang ud af flere ønsker, som fællesskab og mulige sponsorater. Hvordan foreningerne med deres blødende medlemstal fik syn for esportens potentialer, men i mødet til stadighed skal finde esportens og foreningernes sammenfaldspunkter uden at gøre skade på hinandens værdier, deres styrker. Og hvordan paraplyorganisationer som dansk esports union, esportdanmark og vist også noget her fra dust2 har forsøgt at skabe fælles regler og stabilitet for esporten.

Puha, det er meget simplificeret, men et godt overblik kan måske skabe handlerum og forståelse, hvilket jeg tror kan give mulighed for en sund vej frem.
#57(Med 2 svar)
21. oktober 2020 kl. 17:18
Inzta
Vundet Dust2 Masters 4 gange
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sørby vil det så godt. Af hvad det lyder, virker det som om at de kan tilbyde de rette forhold for et sub-top hold. Det er mig dog en gåde hvordan man har kunne købe en spiller, uden at have fået ham fastlåst på en ny kontrakt? Jeg ved ikke hvordan sådanne ting foregår helt præcist... men for mig virker det helt væk. Det er alligevel nogle penge som er blevet smidt der....

Både enig og uenig i kulturen. Den går sådan set begge veje for mig. Jeg har været i mange orgs, og har prøvet en del på det punkt. Spillerne skal være realistiske omkring hvad de kan tillade sig... men jeg har også mødt organisationer som tror de kan sætte holdet, hvor der nærmest ingen løn har været inde over (eller ingen). Jo vist... det kan de igennem kontrakter, men det tror jeg desværre de færreste sub-top spillere vil finde sig i.

Lidt uheldig situation for QQ. Jeg ved ikke hvad der skete med det gamle hold (wezx og co.) - men her har vi igen en situation hvor QQ står alene, og der står 4 mand på den anden side og vil forsætte uden.

Kan vi forvente at se et hold under Sørby uden QQ? Måske... men må også være svært at skulle smide favoritten på porten.

Held og lykke til alle parter :)
#60(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 17:27
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Stærkt input.

Du har klart ret i at det går begge veje.
Derfor er forventnings-afstemning også en af de vigtigste ting at starte med. Og så have en løbende dialog omkring det.
Alle vil jo gerne være tilfredse.
#63(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 18:08
BehinD
I forhold til det med kontrakten vil det for mig kun give mening hvis de har købt ham ud af hans kontrakt og derefter har prøvet at få ham ind på kontrakt.
#59(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 17:23
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Stor ros til dust2 at have Berrys statement med i artiklen. Jeg synes mark er åben omkring mange I hans eget statement, bla. Nogle af de fejl han mener de selv har lavet. Men når det handler om uenigheder er det vigtigt med begge sider.

Jeg synes det hele lyder som en misforståelse allerede fra start af. Jeg tænker egentlig at Sørby stikker snuden frem i et lag hvor man ved at der er hurtige udskiftninger og at deres værdier ikke helt stemmer overens med den generelle tilgang.
Samtidig burde man også have en god idé om Sørby's værdier inden man går ind til et projekt. Blandt andet at udskiftninger ikke nødvendigvis er normalen, men at man hellere vil bygge noget op over tid. Og så hvis der endelig er udskiftninger kunne det være fedt med egen avl.

For mig er den værste ting for sub-toppen egentlig succes. Det skaber virkelig mange problemer og rigtig mange glemmer hvor de kom fra.
Ligeså snart at et hold bryder igennem vil de have mere fra organisation/ny organisation, de vil måske kicke en spiller der ikke præsterer eller noget helt tredje.
De glemmer bare at organisationens rammer var noget af det der var med til det. Eller at spilleren var vigtig for hold dynamikken.
Hvor tit ser vi ikke et hold vokse sig større over længere tid, for derefter at kicke en spiller, og så gå i total opløsning kort tid efter.

Succes er ikke et øjebliksbillede med en process. Men de fleste glemmer dette hvis de har spillet godt i 1 måned.
#61(Med 6 svar)
21. oktober 2020 kl. 17:31
G4LaX
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Meget uheldigt situation. Men jeg må være ærlig at sige, forstår simpelhen ikke hvorfor man vælger at hive Berry ind. Han har gang på gang vist, at han ikke kan holde et stabilt lineup. Spillere bliver kicket gang på gang, og til sidst ender det i disband. Ambush, Aalborg Rebels og nu Sørby. Nogen gange ligner det mere mix hold end det er hold. Bare min mening, ret mig endelig hvis jeg tager fejl.
#62(Med 5 svar)
21. oktober 2020 kl. 18:05
WeiZ
Men det som sørby gør, er at udvikle talenter? Hvilket er noget Berry også har gjort, så hvorfor skulle man ikke vælge ham? Hvem udover hunden og berry, har udviklet talenter på den Danske scene?
#64(Med 4 svar)
21. oktober 2020 kl. 18:30
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Haste bør også nævnes.
#65(Med 2 svar)
21. oktober 2020 kl. 18:34
Ahmed
Hvornår udvikler man talenter? Har man udviklet et talent ved at spille med ham eller?
#66(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 18:37
WeiZ
Jeg vil sige dem som er kommet fremad, og har fået en levevej. Fx, kjaerbye kom frem pga Berry tilbage i tiden. :)
#68(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 18:41
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Der er ikke nogen officiel definition endnu. Men jeg ved at esport danmark arbejder på det, indtil da er det stadig en subjektiv vurdering.

De spillere der nævnes ovenover har alle sammen deres fortolkning af hvordan csgo skal spilles, og den bruger de til at præge yngere spillere til at forstå deres rolle ingame bedre.

Når du har rykket forståelse for en ung spiller, så har du i min bog været med til at udvikle hans talent.
#67(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 18:37
WeiZ
Du har ret! Jeg havde helt glemt ham! inzta kan nok også nævnes på dette. :)
#69(Med 4 svar)
21. oktober 2020 kl. 19:04
WaterMelon
Sørby Flames - Among Us

imgur.com/a/59BmIbf
#70(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 19:07
AwF
HAHAHAHAHAHAHA
#73(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 20:18
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
XD
#74(Med 1 svar)
21. oktober 2020 kl. 20:51
KarK
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det er sjovt :D

god joke, minus point for at gemme dig bag falsk navn :(
#76(Med 0 svar)
22. oktober 2020 kl. 08:57
Del337ed
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Bare rolig Mark. Folk er super gode til at være toxic, så længe de kan gemme sig :) Man ville have meget mere respekt for folk, hvis de bare skrev deres mening lige ud. Om man er enig eller ej, så skal man vel altid have lov til at udtrykke sig i forhold til sin egen mening. Bare synd Mr. WaterMelon ikke helt har nosserne til det :(
#75(Med 0 svar)
21. oktober 2020 kl. 22:15
wiLL
Fan af Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 18
Har nu været on of i cs siden beta tiden, og det er stadig det samme. Spillerne tror de er verdens stjerner og kan hoppe og springe som de vil, det er sørgeligt og på sigt ødelæggende for sporten. Hvem vil side so firma og se på den opførsel fra så mange af spillerne og så smide penge efter dem? Der så lidt professionnalisme og 90% af de drenge der vil være noget her i landet. Hvornår forstår de at hvis de en fag vil have bare lidt ud af det er det orgs der kan give dem det, hvad hjælper det så at skide på dem? Nu snakker jeg ikke kun om overståede men generalt, det er pinligt og sørgeligt! Mand jer nu op FFS og hjælp scenen!
#77(Med 0 svar)
22. oktober 2020 kl. 11:31
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
En rigtig god og sund debat at få i gang. Vi er nu nået så langt i esporten i dk at vi kan begynde at etablere nogle fælles spilleregler for alle, og det er positivt på trods af denne sag måske ser modsat rettet ud, men den giver en åbning til at man sætter sig ved bordet.

Men lad os anskue det fra en sober og kompromissøgende indgangsvinkel i stedet. Der er ingen tvivl i at organisationer skal være mere effen med kontrakter og få dem signet før man melder ting ud, som kan ende ud med at begge parter står med ørene i maskinen og samtidigt skaber negative nyheder omkring esporten som vi ikke har brug for. Det er så ærgerligt når man som org ceo/ejer/leder/whatevertitel har talt sponsor op hvor ens nuværende hold har været en del af salgs strategien(f.eks hold placering, kendt spillernavn, branding/reach) , og der så 3 dage efter man har signet ny sponsor på disse vilkår kommer et ønske fra 2-3 stykker på holdet om at man skifter ud i mandskabet. Som i sponsor forhandlinger, som i kontrakt forhandlinger kræver det at begge parter agere seriøst og professionellt, og måske kigge lidt på fodbolds verden hvordan det foregår, der skifter man hellere ikke lige et halvt hold ugen før en stor turneringer eller ugen efter man har skrevet en god sponsor kontrakt som kan hjælpe hold og org. med at holde udgifter nede eller på andre måde supporte hele projektet.

Spillerne skal også være lidt mere forstående overfor at mange organisationer har plan som de gerne vil prøve af og holde fast i, da det nok er noget de har arbejdet på i lang tid før det er blevet lagt ind i pipelinen og det kræver at man har delmål og resultater før man ved hvor man skal ind og justere. Det kan kræve at man måske spiller en anden rolle end den man er vant til, eller hvis man er lidt ældre skal ind og agere rollemodel og gå forrest i god sund livs
stil, opførsel etc etc.

Hvis man vil lykkedes i organisations og spiller mæssigt regi bør alle parter være positivt indstillet og være klar på at søge kompromisser og arbejde for at alle parter lykkedes.
#78(Med 0 svar)
23. oktober 2020 kl. 02:27
BYRTz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
CS har bare det dårligste spiller miljø.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.