Hold fra 2. Division drømmer om toppen i Danmark

Dust2.dk har fået en snak med kaptajnen i Jyderup Enigma fra 2. Division, som sigter efter at komme blandt de 15 bedste hold i Danmark.

I forrige weekend blev Dust2 Liga Cup 2020 afviklet, hvor blandt andet Jyderup Enigma, som til dagligt deltager i 2. Division, overraskede næsten alt og alle, da det unge mandskab spillede sig i kvartfinalerne.

Dust2.dk har fanget kaptajnen i 2. divisisionsholdet for at høre mere om deres synspunkt på Dust2 Liga Cup 2020, holdkortets ændringer, deres start i 2. Division, forventinger for den resterende del af sæsonen og meget mere.

Acceptabel men ikke godkendt start

Holdet begår sig i øjebliket i 2. Division og ESEA, hvori de indtager en andenplads i 2. Division, mens de blot er 5-5 i ESEA Open, hvor det er blevet til et nederlag i de seneste fire kampe.

For Equip er det acceptabelt, at de indtager andenpladsn i 2. Division, men han og holdet havde forventet at indtage førstepladsen på trods af, at de deltager i den mest 'stacked' 2. Division af dem alle.

Det er en acceptabel start, vi har fået, men godkendt er den ikke. Selvom vores gruppe klart er den mest stacked af alle 2.divisionerne, havde vi alligevel regnet med at ende 1’er i gruppen, udtaler Equip og fortsætter:

Inden sæsonstart lavede vi klare målsætninger om en forholdsvis smooth oprykning til 1. Division. Hvilket stadig er vores mål, og hvad vi stærkt regner med!

Niveau til mere end 2. Division

Jyderup Enigma ligger i øjeblikket til at skulle deltage i relegation, når grundspillet er ovre i starten af november, og Equip mener selv, at de uden tvivl har niveau til mere end 2. Division, da de allerede har vist glimter af, hvad de kan.

Vi har 100% niveau til mere end 2. Division. Vi vandt en forholdsvis overlegen bedst-ud-af-tre over Kronjyllands Esport, oveni vi formåede at hive et enkelt map mod MASONIC.

Det var ikke bare et “fluke”, tværtimod et eksempel på vores kommunikation, der går op i en større enhed, og vi individuelt rammer skuddene. Det sker ikke ofte fortiden, men det er ikke første gang, vi har vist det niveau, fra min synsvinkel ihvertfald.

Equip og kompagni har ramt en udviklingsblokade, men de tror, at de har en løsing på problemet; at skære ned på de mange officielle kampe om ugen. 

Holdet har i øjeblikket 8-10 officielle kampe, hvilket giver dem et presset skema, som ikke giver dem meget tid til træning og øvelse.

Vi er i skrivende stund løbet ind i en udviklingsblokade, men jeg tror på, vi har fundet en løsning; ved på sigt at skærer ned på de mange officielle. Lige nu konkurrere vi i fire ligaer, som giver os 8-10 officielle kampe om ugen, der resulterer i 1-2 pracc dage om ugen max.

Når Jyderup Enigma ser dagens lys i 1. Division, så er det forventet, at man spiller med i toppen af tabellen og ryger videre til slutspillet, hvor der skal spilles om oprykning til Elgiganten Ligaen.

Når vi rykker op i 1. Division, forventer vi klart at ligge med i toppen af tabellen, omkring top 3. Ryge videre til slutspillet som minimum (kommer an på gruppen) og til den tid vise, vi også kan følge med i toppen af 1. Division.

Vores målsætninger ligger på oprykning fra hver sæson, vi er med i, det er det eneste acceptable. Alt andet er kun godkendt.

Sigter efter toppen i Danmark

Mandskabet i Jyderup Enigma sigter højt, da man på lang sigt har et mål om at spille med i Danmarks førende liga. 

Vi har et langsigtet mål om at ramme Elgiganten Ligaen. Dette er et udviklingsprojekt, hvor vi alle sammen giver sved, utallige timer og hårdt arbejde for på sigt at opnå dette mål. 

Ifølge Equip så mener han ikke, at det er helt urealistisk, at han og resten af holdet kan spille sig blandt top 10 og 15 i Danmark i fremtiden.

Alle spillerne på holdkortet giver projektet det samme antal energi, som gør, at deres nedenstående bemærkning ikke er en overdrivelse.

Jeg er personligt slet ikke i tvivl om, at der er nok potentiale til at lege med i top 10-15 i Danmark i fremtiden. Det er super fedt at arbejde sammen med fem gutter, der har ligeså stort drive for at nå til tops, som jeg selv har! Derfor tror jeg på, det ikke er en overdrivelse.

Plus vi har et lige så hårdt arbejdende bagland, som gør alt, hvad de kan for at give os det bedst mulige miljø for udvikling, ved blandt andet at strukturer alt vi gør, så vi kan performe bedst muligt.

Bootcamp, teambuilding og sjov

I forrige weekend stod den på Dust2 Liga Cup 2020, hvor alle holdene, som deltager i enten Elgiganten Ligaen, 1.- og 2. Division, havde mulighed for at kvalificere sig til Elisa Invitational 2, der tildeler to pladser til BLAST Premier Fall Showdown.

I samme weekend holdte Jyderup Enigma bootcamp, hvor det egentlig ikke var på programmet, at de skulle deltage i Dust2 Liga Cup 2020, hvor det blev til et nederlag i kvartfinalerne til MASONIC med 1-2.

Vores formål med bootcampen i første omgang var egentlig at nå både at udvikle os taktisk og socialt, men da Dust2 Liga Cupen opstod, skiftede vi hovedfokus over på cuppen og teambuilding.

Første dag fik vi tre walkovers, dog fik vi det bedste ud af det og kiggede hurtigt over på dag 2 med antistrat osv, hvilket virkede til at bære pote. 

Bootcampen blev sluttet af med at finde ud af, hvem af de unge gutter, der er bedst på en paintball-bane.

Her blev én ting slået fast; at de skal jage drømmen på serveren og ikke på paintball-banen.

Vi rundede bootcampen af med paintball, der gav en masse blå mærker og interne jokes. Jeg gik derfra med en følelse af, vi er kommet tættere på hinanden - også er en ting sikkert, det er godt vi jagter drømmen på serveren, ikke på paintball-banen, siger Equip med et smil på læben.

Farvel til wusung; goddag til ko5te

Lige siden starten af projektet har wusung, som blandt andet er tidligere MSE-spiller, hjulpet drengene på serveren, men sådan kommer det ikke at gå for sig i fremtiden, da man har skiftet ham ud med ko5te.

Aftalen med wusung har aldrig været langsigtet, hans opgave har altid været at bygge et fundament på holdet. Med de pædagogiske egenskaber og egne spil erfaringer, han besidder. Det har han gjort super godt, og perioden med wusung har været rigtig positiv samt lærerig!

Udskiftingen kommer på baggrund af, at man har vurderet, at det blev tid til at få en mere taktisk coach, der kan dygtiggøre spillerne og være til stede hele tiden.

Her faldt valget stråleklart på ko5te, der senest har været IGL og coach  i Kronjyllands Esport, som til dagligt deltager i 1. Division.

Men nu har vi vurderet, det er på tide at få en mere taktisk coach ombord, én der kan være til stede hele tiden og dygtiggøre os alle sammen på serveren på det taktiske. Her stod valget stråleklart på ko5te, som er tidligere In-Game Leader for Kronjyllands Esport.

Jeg føler. han er det perfekte match, han udfylder alle ovenstående krav. Han er taktisk virkelig dygtig. og så har han et stort overblik inde på serveren og massere erfaring som leder. Det kan jeg personligt drage en masse nytte af!

Henter gammel kending hjem

Udskiftningerne stopper ikke bare dér, da holdet benyttede transfervinduet i fredags til at sige farvel til Prince og dermed velkommen til DemoN, som kommer direkte fra Sørby Flames-lejren.

Vi har ramt en væg, når det kommer til vores udvikling. Vores top- og bundniveau ligger rigtig langt fra hinanden. Hvor vores dynamik på holdet har haft en stor faktor oveni uenigheder, om hvordan AWP’en skal udnyttes.

Her var vi kommet til konklusionen; at en udskiftning på Prince var nødvendig for at kunne få vores udvikling tilbage på spor. Alt held og lykke til ham, han har stort potentiale i de rigtige rammer!

Equip og resten af holdet har allerede godt kendskab og god erfaring med DemoN, eftersom de spillede med ham, inden BERRY og kompagni hentede ham ind i varmen inden sæsonstarten.

Jeg skal heller ikke lyve, men da vi hørte DemoN var røget ud af Sørby Flames, og vi sad med tankerne om en udskiftning, var han klart øverst på listen.

Daniel (DemoN red.) var faktisk med tilbage i starten af projektet, kort inden vi skrev under på kontrakter og gik officielt, men da han fik et offer fra Sørby, mistede vi ham hurtigt igen. Ergo vi har allerede kendskab til ham, så jeg ved, hvad vi får, og han er lige, hvad vi søger i en AWP’er.

Han er en ekstremt stærk spiller individuelt, han ved, hvad han laver, og han kommer med en masse rolighed på serveren, der forhåbentlig kan give mig mere plads til at hæve mit individuelle niveau, som har haltet lidt fortiden. Lige meget hvad er en ting sikker; vores niveau bliver generelt hævet med denne udskiftning!

Jyderup Enigma:

  • Danmark Equip
  • Danmark Pellyy
  • Danmark Tauson
  • Danmark Staehr
  • Danmark DemoN
     
  • Danmark ko5te (coach)

Holdets næste kamp i 2. Division er mod KPG på onsdag, klokken 22:00.

#1(Med 1 svar)
4. oktober 2020 kl. 12:32
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Deres lineup hører også til i den øverste division, så hvis de holder sammen, så ender de der inden længe.
#4(Med 0 svar)
4. oktober 2020 kl. 13:51
Equip
Tusind tak for ordene
#2(Med 1 svar)
4. oktober 2020 kl. 12:59
H3ZY
Guld Sæsonkort Sæson 16
fandme en dygtig coach de har hevet op af hatten, gl equip og bois
#3(Med 0 svar)
4. oktober 2020 kl. 13:51
Equip
Meget enig, tak mate!
#5(Med 1 svar)
4. oktober 2020 kl. 14:16
DavudBTB
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
GL Tauson
#6(Med 0 svar)
4. oktober 2020 kl. 14:23
TAUSON--
Ty Davud
#7(Med 1 svar)
4. oktober 2020 kl. 15:42
Raven223
Amen det sku da unfair at samle så mange guder på et hold ;) GL til Equip og gutterne!
#10(Med 0 svar)
5. oktober 2020 kl. 12:50
Equip
Smigrende ord! Tak for det <3
#8(Med 1 svar)
4. oktober 2020 kl. 16:48
walle
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Tauson skal nok blive til noget - det skal de andre nok også. Dygtige gutter allesammen
#9(Med 0 svar)
4. oktober 2020 kl. 18:01
TAUSON--
<3
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.