Bundhold nedkæmper AGF: "Individuelt kan vi godt skyde dem ud"

Gårsdagens spillerunde bød på noget af en overraskelse, da IGNITE nu melder sig ind i kampen.

Endnu en mandag er forbi os, og der har igen været gang i Elgiganten Ligaen, som bød på lidt af en overraskelse i form af IGNITE, mens Tricked er i frit fald efter gårsdagens opgør.

Sycrone og kompagni rasler ned gennem tabellen med tre nederlag. Først led mandskabet nederlag til Lyngby Vikings, hvorefter de trak det korteste strå mod Enable i en overtidsduel. Inden sengetid blev Tricked også sat på plads af Copenhagen Flames. 

De tre nederlag betyder at mandskabet har tabt halvdelen af deres i alt ti opgør, hvilket tildeler dem en syvendeplads i tabellen. 

Det blev heller ikke i denne uge at Alpha hentede deres første sejr, da de måtte se sig slået af AGF og dernæst Aalborg Rebels i en kamp, der dog måtte afgøres i overtid. 

'Lige ved og næsten' kendetegner efterhånden holdet, der rundede aftenen af med et nederlag i 30. runde til Atlando, hvorfor de fortsat skraber bunden.

"Individuelt kan vi godt skyde dem ud"

IGNITE, der ellers kun har formået at slå bundholdet Alpha, melder sig nu ind i kampen med en snæver 16-14-sejr over Ligaens førende hold, AGF. 

Holdet gjorde brug af deres standin LyMZ i opgøret, mens deres in game leader ikke tog del i gårsdagens kamp. Istedet blev der spillet på det individuelle niveau, der i dag overgik AGFs.

Vi spillede med standin, så vi gik ikke rigtig efter stratsne for vores IGL, ja vi manglede ham. Så vi spillede lidt løst og det kunne man jo  godt se på Malthe (Mahhe red.) og han rensede dem bare åbenbart, forklarer PihLziNh0. 

Individuelt kan vi godt skyde dem ud, men vi ved også godt, at de kan også skyde os ud på en anden dag. Det gælder alle holdene og spillerne i Ligaen; vi kan alle sammen rense hinanden, så det handler mest om, hvem der møder op på dagen. 

17-årige Mahhe rundede de 30 kills og leverede en 1,39 1.0 rating. Du kan se statistikker fra kampen på dens tilhørende kampside, som du finder her

PihLziNh0 fortæller at holdet ikke selv havde regnet med at slå AGF, og at de også tog noget af en chance i vetoen, hvor de havde hjemmebanefordel. Her faldt valget på Vertigo, et map som holdet ellers ikke spiller.

De banner Mirage og Overpas, og vi ved at deres Inferno, den gør avs på alle hold, de vælger den imod. Så den valgte vi at gå væk fra. Så tænkte vi Nuke, der var nogle problemer fra kampen inden, som vi ikke rigtig kunne nå at fikse. Så vi valgte bare at tage et wildcard pick og vælge Vertigo. 

Og hvor sikre er i på Vertigo?

Ja.. det er vi ik' som sådan. Men det er vi nok nu. Vi var det ikke før kampen, men der er nok kommet lidt mere selvtillid i det nu end før.

Sejren over topholdet har givet blod på tanden hos IGNITE, der har i sinde at løfte sig fra bunden af tabellen i anden halvdel af sæsonen. Det forventes ikke at vinde Ligaen, men nedrykning må og skal undgåes. Dette mener PihLziNh0 bestemt er muligt, da alt fortsat er åbent. 

Alle kan løfte sig, alle kan ryge ned. Der er stadig mange kampe tilbage, men vi forventer dog ikke at vinde Ligaen. Vi vil gerne gøre det bedre, end vi har gjort her i starten, afslutter PihLziNh0.

Stilling og resultater

Lineups

 • Danmark AGF (TMB, Frøslev, netrick, Lukki, Kristou, smF, PERCY)
 • Danmark Alpha (Medi, fakeZ, NolderN, LeguliaS, dez1per)
 • Danmark Atlando Esports (Altekz, Gnøffe, buNNy, Krytex, m4tt, Helik, R0nic)
 • Danmark Copenhagen Flames (mertz, Basso, maNkz, jabbi, Daffu)
 • Danmark Enable (haste, Fessor, dfen, Typos, lund, IceBerg, Ryxxo)
 • Danmark ESIMED (vester, CeyL, NoProblemGuy, VigzZ, tmL)
 • Danmark IGNITE (Jmoments, PihLziNh0, Mahhe, Lorrdy, Tekzinz, LyMZ)
 • Danmark Lyngby Vikings (birdfromsky, cabbi, Twinx, raalz, Maccen, zyp)
 • Danmark MASONIC (blaq, kraghen, brzer, Qu1sten, Stealth, Anlelele)
 • Danmark Sørby Flames (BERRY, thamlike, Zyphon, Q-Q, DemoN, holzt)
 • Danmark Tricked (sycrone, kiR, Lucky, Kwezz, Toft, Jekuzih, NaToSaphiX)
 • Danmark Aalborg Rebels (zatty, vestr, jarko, dinesen, Vster, Kev)
#1(Med 1 svar)
29. september 2020 kl. 12:07
xdpiratmanden
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Fuck hvor er du syg Malthe!!!
#2(Med 0 svar)
29. september 2020 kl. 13:25
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
HeHo!!!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.