Fra venstre: m4tt, buNNy, Gnøffe, Altekz, Krytex.

buNNy: "Vi kan spille med i toppen"

Dust2.dk har haft buNNy fra Atlando i talerstolen, hvor det unge talent sætter ord på en del af sin karriere, forventninger til sæsonen, Gnøffes VAC-ban og mere.

Nu er der er ikke mere end nogle dage til, at den nye sæson af Elgiganten Ligaen bliver skudt igang, hvor 12 hold kæmper om titlen og et stort pengebeløb.

I forbindelse med at Elgiganten Ligaen er lige rundt om hjørnet, har Dust2.dk fået en af Atlandos spillere, buNNy, i talerstolen. Den blot 17-årige spiller sætter ord på sin karriere, forventningerne til sæson og meget, meget mere.

buNNy, m4tt og Gnøffe startede sammen for mere end et år siden, og de har spilllt sammen lige siden da. Drengene var under Obsidian-banneret, men de kunne ikke få det til at fungere med de to resterende spillere, og valgte at prøve noget internationalt i stedet.

Jeg har spillet med m4tt og Gnøffe i godt og vel 1 år nu, og så har vi holdt sammen som core lige siden det. Vi har gennem tiden spillet for Obsidian, men vi fik det aldrig til at fungere med de to andre spillere, og derfra gik vi videre til at spille internationalt uden en organisation bag os. 

Den internationale drøm gik udmærket til at starte ud med, men efter noget tid konkluderede de, at de gerne ville tilbage på danske scene. 

Vi klarede det godt i ESEA og fik nogle fine resultater, men konkluderede at vi gerne ville tilbage til dansk CS, og det gjorde vi så med haiqu og Krytex på holdkortet. Vi startede ESEA-sæsonen ud med at Gnøffe fik et fejl VAC-ban, så vi blev nødsaget til at hive Altekz ind i stedet for, hvorefter vi havde en super sæson, som endte med, at Atlando kontaktede os. Gnøffe fik så et unban omkring samme tidspunkt, og vi hev så ham ind i stedet for haiqu.

For nogle måneder siden fik Gnøffe et fejl VAC-ban lige inden, at de skulle i aktion i ESEA Main. Det gjorde, at holdet var nødt til at finde en erstatning, indtil det hele blev ordnet.

Som erstatning bragte holdet Altekz om bord, men med tiden fik Gnøffe fjernet sit VAC-ban, og haiqu trak nitten, da han blev fjernet for at gøre plads til Gnøffe.

Gnøffe fik ud af ingenting VAC-banned omkring 30 minutter inden vores første officielle i den daværende ESEA Main-sæson. Vi vidste ikke rigtigt, hvad der var sket, og hvorfor det lige skulle ramme ham, men vi var alle overbevist om, at han aldrig havde snydt, så vi havde ham med på sidelinjen, mens Altekz spillede i stedet for ham. Da det så endte med, at han fik sit unban, besluttede vi os for at hive Gnøffe ind i stedet for haiqu, da vi følte han kunne bringe noget på bordet, som haiqu bare ikke kunne.

buNNy regner selv med, at holdet kommer med til at spille blandt toppen i Elgiganten Ligaen. Han og resten af holdet er dog indforstået med, at de er nye i ligaen, og selvom de føler, at niveauet er der, kan man ikke vide, hvad ens modstandere har at gøre med.

Vi mener selv, at vi uden tvivl kan spille med i “toppen” af Elgiganten Ligaen, og har også førhen vist at, vi har niveauet til at kunne spille med. Vi er dog også klar over, at vi er nogle af de nye heroppe, og at vi egentligt ikke har prøvet noget lignende før. Så selvom vi mener, vi har niveauet, kan man jo aldrig vide, hvad nogle af de andre hold kan have klar, når kampene starter. 

Holdet sigter efter en placering i slutspillet, men er udmærket klar over, at nivaeuet er højere, end de førhen har været vant til. En af delmålene er derfor også at overleve kampene om nedrykning.

Den optimale placering for os er at komme med i slutspillet, men vi er selv klar over, at niveauet i ligaen er en del højere end de sidste par sæsoner. Vi er derfor kommet frem til at en top 8-placering, altså at undgå nedrykningskampe, ville være et fint “minimum” for os, selvom vi selvfølgelig selv mener, at vi kan placere os bedre end det. Nu er det bare om at bevise det.

b0ychild har fået til opgave at styre baglandet på holdet, og da den rutinerede spiller ikke havde tid til at hjælpe med det taktiske aspekt, har holdet bragt den tidligere Ignite-spiller, R0nic, om bord.

b0ychild styrer som udgangspunkt det praktiske bag holdet, eftersom han simpelthen ikke havde tiden til at gå all in på coach-rollen. Vi har gerne villet have ham ind, og han har også selv villet, men det har bare ikke kunne lade sig gøre i øjeblikket. Vi har derfor fået R0nic hevet ind, så han kan hjælpe med det taktiske, og det har været super fedt indtil videre. Vi har virkelig fået lært en masse, og vi kommer forhåbentligt til at udvikle os en masse.

Holdkortet i Atlando består af:

  • Danmark buNNy
  • Danmark m4tt
  • Danmark Krytex
  • Danmark Altekz
  • Danmark Gnøffe
     
  • Danmark R0nic (coach)

De unge talenter starter hårdt ud med kampe mod Copenhagen Flames og Enable på mandag.

#1(Med 0 svar)
29. august 2020 kl. 17:05
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Ingen tvivl om man skal være vågen, ellers får man sku et hs af hvad man har set :) hf i sæsonen!
#2(Med 0 svar)
29. august 2020 kl. 17:06
Equip
GL mates! I skal sku nok klarer det godt
#3(Med 0 svar)
29. august 2020 kl. 17:07
JSand
Dust2 fantasy vinder
Bliver et spændende hold at følge i den nye sæson!
#4(Med 0 svar)
29. august 2020 kl. 17:29
tOPZ
Sølv Sæsonkort Sæson 17
GL til Atlando drengene, bliver spændende at se!
#5(Med 0 svar)
29. august 2020 kl. 18:45
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
gl til bunny, m4tt og gnøffe (づ ̄ 3 ̄)づ
#6(Med 0 svar)
29. august 2020 kl. 20:19
Delgado
Er ham i midten målmand?
#7(Med 0 svar)
29. august 2020 kl. 20:33
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
De kan noget dem her.
#8(Med 0 svar)
29. august 2020 kl. 20:44
Thorbek
Ønsker jer alt held og lykke til, go for it boys.
#9(Med 0 svar)
29. august 2020 kl. 20:45
Phoey
Sæsonens overraskelse. Kom så drenge! ❤️💪🏼
#10(Med 3 svar)
29. august 2020 kl. 21:55
Vendelbo
Sølv Sæsonkort Sæson 15
altekz er så smuk <3
#11(Med 1 svar)
29. august 2020 kl. 21:56
Krytex-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
?????????
#12(Med 0 svar)
29. august 2020 kl. 21:57
Vendelbo
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Du er ikk smuk, du er vidunderlig kry <3
#13(Med 0 svar)
29. august 2020 kl. 22:18
Altekz
<3
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.