Aab har plads i Elgiganten Ligaen 1. Division B.

Fjerde spiller forlader AaB; LUMSEN i nyt projekt

Den 17-årige har takket ja til et andet tilbud, hvorfor AaB står tilbage med en enkelt spiller.

I dag var LUMSEN på tasterne, da han meldte ud på Twitter, at han forlader AaB. Han bliver den fjerde spiller, som siger farvel til holdet inden for de seneste to måneder.

FrawFact satte gang i en kædereaktion, da han tilbage i juni trak sig tilbage fra kompetitiv Counter-Strike. Herefter forlod også ErikseN holdet, der måtte på jagt efter to nye spillere. 

For bare ti dage siden valgte lund dog også at vinke farvel til holdet, som derefter officielt omfattede Vaegten og LUMSEN. I forbindelse med sit exit udtalte lund, at AaB fandt to nye spillere, men at det "endte med at sejle rigtig meget".

Den store usikkerhed og de mange uofficielle udskiftninger lagde grund for, at den 17-årige nu har takket ja til et nyt projekt, som lokker med mere struktur i hverdagen.

lund og jeg havde stort set den samme opfattelse af, hvad der skete i den periode. I AaB havde vi mange hyppige spillerskift siden sommerpausen sluttede, og det var hovedårsagen til, at jeg ikke kunne se mig selv være en del af AaBs holdkort længere.

Jeg har fået et tilbud, som vil kunne give mit liv udenfor CS en meget bedre struktur, og det er vigtigt for mig. 

Den nu tidligere AaB-spiller erkender, at det nye projekt kan gå hen og blive et skridt tilbage, da det ikke er præget af den store holderfaring. På trods af at lund og LUMSEN forlader AaB stort set samtidig, bliver makkerparret højst sandsynligt skildt, efter de har spillet på hold sammen i godt tre år. 

Om jeg har taget et skridt tilbage med mit valg, ved jeg endnu ikke. I form af folks individuelle niveau er det ikke en downgrade. Men det er ikke alle, som har den vilde holderfaring, og det kan måske, måske ikke, trække lidt på os i starten. Jeg tror godt, at vi kan ramme et niveau omkring top 15 med en masse træning.

lund og jeg har spillet sammen på forskellige hold i cirka 3 år efterhånden, og vi er et godt makkerpar. Men pt. ser det ikke ud til at vi spiller sammen på vores næste hold.

LUMSENs afgang efterlader bare én spiller på det officielle holdkort for AaBs main hold, da Vaegten er den sidste spiller tilbage. Holdet har plads i Elgiganten Ligaen 1. Division, som skydes igang d. 1 september. Der er derfor ikke mange dage at løbe på for AaB, som endnu ikke har oplyst holdkortet, de ønsker at stille med. 

AaB består af:

  • Danmark Vaegten
#1(Med 0 svar)
23. august 2020 kl. 21:32
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Måske noget Fjerritslev?
#2(Med 3 svar)
23. august 2020 kl. 21:56
xone
Så trækker den sidste spiller nok det tunge læs...
#3(Med 0 svar)
23. august 2020 kl. 22:15
Veeip
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Vaegten i en 1v5 er set før..
#6(Med 1 svar)
24. august 2020 kl. 11:50
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Pun intended?
#7(Med 0 svar)
24. august 2020 kl. 11:55
xone
:D
#4(Med 0 svar)
23. august 2020 kl. 22:17
kiR
Vinder af Dust2 Fight Club
Guld Sæsonkort Sæson 15
Gl Lumsen, stort talent :D
#5(Med 1 svar)
24. august 2020 kl. 11:00
ErikseN
Jeg er altså stadig en del af holdet... 🙄
#8(Med 0 svar)
24. august 2020 kl. 12:01
woop-woop
... Du bør nok lige opdatere din e-mail indbakke et par gange i løbet af dagen.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.