BloMMeN ser frem til den kommende sæson af 1. Division, hvor oprykning er på menuen.

BloMMeN: "Campus Vejle Sportscollege giver gode muligheder for at udvikle sig"

BloMMeN fra Campus Vejle * Flammen sætter ord på holdets ændringer over ferien, undervisningen på Campus Vejle, forventinger til sæsonen og mere.

Om et par ugers tid begynder Elgiganten Ligaen atter en gang, og i den forbindelse har Dust2.dk fået BloMMeN fra Campus Vejle * Flammen i talerstolen, hvor han blandt andet sætter ord på holdets udskiftninger, forventninger og meget mere.

BloMMeN og flere fra hans hold er en del af Campus Vejle Sportscollege, der blandt andet gør, at man kan fokusere lidt ekstra på sin sportsgren i takt med, at man tager sig en ungdomsuddannelse.

Som elev på Campus Vejle Sportscollege får man en god mulighed for at udvikle sig indenfor sin sport, samtidigt med at man kan færdiggøre sin ungdomsuddannelse. Det giver dejlig frihed, at man ikke selv skal tænke på alle de praktiske ting, som vores sportscollegeleder hovedsageligt tager sig af. Men også at man kan få veksling i CS, fra vores yderst kompetente og erfarne lærer.

Efterfulgt af skoletimerne har eleverne mulighed for at tage ned til esportscenteret, hvor sycrone, s0mmer og rezex står til råddighed et par gange om ugen. Undervisningen kan være alt fra gennemgang af demoer til teambuildingsøvelser.

Derudover slår Campus Vejle også ned på fordomme om dovne esportsudøvere, da eleverne har en masse fysisk træning, hvor man blandt andet forebygger skader, men også har mulighed for at udvikle sig på personlige punkter.

Counter Strike-undervisningen foregår efter skoletiden, hvor vi kan lave alt fra gennemgang af demoer, pracc med konstruktiv feedback og teambuildingsøvelser. Udover det har vi morgentræning, som ligger i vores skoleskema. Her er der dog fokus på det fysiske aspekt, i forhold til styrke, cardio og skadelsessforebyggelse. 

Store forventninger til sæsonen

I forrige sæson formåede BloMMeN og kompagni relativt let at rykke op i 1. Division, til trods for at holdet stod for skud for et par ændringer halvvejs inde i sæsonen, da blandt andet notaN blev en del af LowLandLions.

Senere hen blev CONR4D ligeledes fortid på holdet, og som erstatninger har Campus Vejle * Flammen bragt PURK og mad0 om bord, som bringer mange manglende kvaliteter til holdet, mener BloMMeN.

Vi havde en forrygende, foregående sæson, men jeg er dog sikker på, at vores to nye spillere bringer mange manglende kvaliteter til vores holdkort - både inden for spillet, men også på det personlige plan. 

Når den nye sæson sættes igang den 1. september, så er BloMMeN helt sikker på, at han og resten af holdet kommer til at vise sig flot frem i 1. Division.

Begge spillere har et helt fantastisk mindset, og sætter altid holdet over sig selv. Derudover er det to spillere med utrolig meget firepower. Jeg er helt sikker på, at de sagtens kan udfylde de efterladte sko, og at vi kommer til at vise os godt frem i 1. Division.

Til slut i interviewet blev BloMMeN spurgt indtil, hvilke hold, han mener, der er deres største konkurrenter i kampen om en plads i Elgiganten Ligaen.

Her er soon mens blevet kaldt for det klart stærkeste hold i denne sæson af 1. Division, men den 17-årige rifler er ikke i tvivl om, at chancerne ser lovende ud for holdet.

soon mens ser jeg klart som det stærkeste hold i 1. Division. Jeg føler dog også, at vores hold kan spille op mod næsten alle holdene, som vi kommer til at møde. 

Campus Vejle * Flammen består af:

  • Danmark MiLLER
  • Danmark BloMMeN
  • Danmark PURK
  • Danmark mad0
  • Danmark MSN

Den 1. september kan holdet ses i aktion, når 1. Division igangsættes.

#1(Med 1 svar)
16. august 2020 kl. 17:39
HumanIC
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
HVem er soon mens?
#2(Med 0 svar)
16. august 2020 kl. 17:40
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Tidligere Sørby Flames
#3(Med 0 svar)
16. august 2020 kl. 18:25
DamiX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Mike Carryzz
#4(Med 7 svar)
17. august 2020 kl. 08:41
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det lyder til, at esports-linjer har mange fede aspekter i dagligdagen. Er der nogen, som ved, om der er tilsvarende tilbud andre steder i verden, eller om DK er langt fremme i den henseende? :)
#5(Med 3 svar)
17. august 2020 kl. 08:47
DaXeyy
Fjerreslev Gym
#7(Med 2 svar)
17. august 2020 kl. 09:33
DamiX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Er det i tyskland eller hvad?
#10(Med 1 svar)
17. august 2020 kl. 14:33
DaXeyy
nordjylland
#11(Med 0 svar)
17. august 2020 kl. 23:36
-Andie
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
daxeyy er du på månen eller mangler du læsebriller
#6(Med 2 svar)
17. august 2020 kl. 08:54
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Virker generelt til at vi i Danmark er rimelig langt fremme, også fordi at vi har esportslinjer på vores efterskoler som jo også er en dansk ting. Jeg er dog usikker på om der er andre tilbud som dette i resten af norden.
#8(Med 1 svar)
17. august 2020 kl. 09:33
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Man kan kun håbe, at det ender med, at DK bliver en magtfaktor på den lange bane. Hvis vi er de eneste, der tager vores talentmasse så seriøst, bør det også ende ud i resultater :)
#9(Med 0 svar)
17. august 2020 kl. 09:47
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Yeah vi kan jo bare se hvordan udviklingen er sket de seneste år. Vi har jo lige nu 5 danske hold der kan spille med i top 40 ca. i verdenen, og hvem ved måske flere i fremtiden.
#12(Med 0 svar)
28. august 2020 kl. 08:36
neon
Held og lykke MSN, mad0 og blomme
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.