Astralis-spillerne får deres agentydelser gennem DEF-Sport, men efter august bliver det uden Mads Øland.

CSPPA CEO trækker sig fra DEF-direktørpost efter kritik

CEO for CSPPA, Mads Øland, har tiltrukket sig en del uønsket opmærksomhed efter kritikpunkt om interessekonflikt.

Foreningen for professionelle Counter-Strike spillere, CSPPA, reagerede i går på sagen om deres ageren som agentur for individuelle spillere. Reaktionen kommer efter centrale kilder hos turneringsarrangørerne ESL og BLAST i sidste uge fortalte B.T., at de ikke kunne se meningen i at samarbejde med en spillerforening, der har kommercielle interesser.

Danske Elitesportsudøveres Forening, DEF-Sport, der blandt andet repræsenterer Astralis-spillerne og zonic, deler både adresse og medarbejderen Mads Øland med CSPPA.

Det laves der nu om på, da Mads Øland, CEO for CSPPA, trækker sig fra sin post som direktør hos DEF-Sport ved udgangen af august. Dermed vil ingen ansatte hos CSPPA være involveret i agentur aktiviteter, skriver spillerforeningen i deres udmelding på Twitter.  

Efter grundig overvejelse har Mads Øland besluttet at trække sig fra hans ubetalte post hos Dansk Elitesportsudøveres Forening. Dette betyder, at ingen CSPPA medarbejdere vil være involveret i agentur aktiviteter i Danske Elitesportsudøveres Forening eller andre steder efter august. 

CSPPA har ydermere besluttet ikke at tilbyde agentydelser, men fortsat tilbyde støtte til deres medlemmer som en af fordelene ved et medlemskab, på lige fod med hvad andre spillerforeninger tilbyder. I øjeblikket tilbyder de rådgivning i forbindelse med forhandling af kontrakter og individuelle sponsoraftaler. 

I udmeldingen begrunder CSPPA en del af den problematiske sag med, at der er stor forskel på, hvad en spillerforening tilbyder på tværs af verden, og at dette skaber udfordringer, da de opererer på globalt plan.

Selvom vi anerkender den forvirring, der er blevet skabt, vil vi gerne fremhæve, at opfattelsen af, hvad en spillerforening kan og burde gøre for at hjælpe dens spillere, varierer betydeligt på tværs af verden. Dette skaber særlige udfordringer for en spillerforening, der opererer globalt såsom CSPPA, men vi gør vores bedste for at overkomme disse udfordringer.

#1(Med 0 svar)
18. juli 2020 kl. 09:45
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er vel også det rigtige at gøre. Tingene bliver nød til at være skarpt delt op.
#2(Med 1 svar)
18. juli 2020 kl. 10:22
Lynet
Meget problematiske sag tho. Det bare sørgeligt at se at en direktør trækker sig.
Men man må jo håbe det bliver godt igen.
#3(Med 0 svar)
18. juli 2020 kl. 18:47
Rubel
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Han trækker sig fra en ulønnet stilling i en forening. Det er 100% det rigtige at gøre her.
#4(Med 1 svar)
18. juli 2020 kl. 18:55
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det er fandme en gratis omgang...

Som Rubel skriver, så trækker han sig fra en ulønnet stilling og beholder den fede tjans. Han burde ryge ud på røv og albuer i CSPPA - hans job er at skaffe de bedst mulige vilkår for dem. At pisse de største arrangører op og ned af ryggen tjener nok ikke spillerne bedst.
#5(Med 0 svar)
19. juli 2020 kl. 10:23
MrBlond
+1 Det er sku ikke helt gennemtænkt det der.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.