ckay er tilbage i Ambush efter en pause fra CS på et par måneder.

ckay: "Det er ingen undskyldning"

Ambush annoncerede for en uges tid siden, at de havde anskaffet sig en ny startfemmer med et par kendte ansigter i form af ckay, raalz og BERRY, der alle spillede sammen, da holdet toppede som Danmarks 6. bedste hold efter et godt CPH Games.

Den nye startfemmer er i denne weekend i Prag for at spille Alienware Game Arena 2019 finalerne, hvorfra holdet startede ud mod polske PACT tidligere i dag, som de tabte til over tre maps. 

Efterfulgt af Ambush' nederlag til PACT tidligere i dag, så har Dust2.dk fanget ckay fra Ambush, for at høre mere om hans pause fra CS, deres forberedelse op til turneringen, og om hvad der gik galt mod polakerne.

Du har været væk i et stykke tid, men er nu tilbage i Ambush? Har der været brug for en pause fra din side?

Jeg har personligt haft brug for en pause. Jeg havde lidt mistet motivationen til at spille 6-7 gange om ugen. Havde faktisk en periode på omkring to måneder, hvor jeg slet ikke rørte CS. Motivationen er dog stille og roligt ved at vende tilbage, så lige pt arbejder jeg på at få en masse timer ind og komme tilbage på et bare nogenlunde niveau igen.

I er et relativt nyt lineup. Hvordan har I forberedt jer op turneringen?

Ja, det er et meget nyt lineup. Det blev lavet ca. 14 dage før vi skulle rejse afsted, hvoraf jeg i de første 7 dage selv var ude at rejse. Så vi har ikke haft meget tid til at pracce op til. Vi har mere eller mindre proppet et nyt map ind vores mappool om dagen. Det følte vi, at vi var nødsaget til, for at kunne nå at få en bare nogenlunde mappool. Det er ingen undskyldning for ikke at præstere. Vi er habile spillere, som hver og én har vores kompetencer.

Det er dit første internationale event. Er det markant anderledes end fx. Dust2.dk POWER POWER Play? 

For mig har der ikke været den store forskel. Jeg har samme tilgang til hver kamp -tage det stille og roligt og prøve at spille det spil, man føler sig komfortabel med, og så bare tage den derfra. Fra arrangørens side er der til gengæld 100% styr på tingene. Booking af hotel, kørsel, mad og drikkevarer, vores egen lounge til før-mellem og efter kampene. Det kunne vi lære noget af i Danmark.

Er det her et one-off event for jer, eller har I langt langsigtede planer?

Som udgangspunkt er vi sammen for at spille på sigt, men vi evaluere på det, når vi kommer hjem til Danmark, og så tager vi den derfra.

I taber første kamp mod PACT. Hvad går galt?

Puha, der er mange ting der går galt. Der er næsten fejl hver runde. Alt fra små detaljer i defaults, glemte sets i executes. Tag dust2 for eksempel - der var stort set ikke en runde, hvor der ikke blev lavet fejl, og det ender selvfølgelig med at koste os sejren i sidste ende. Det er desværre ulempen ved at være et helt nyt hold. Vi har ingen plan B, når plan A ikke går, og det koster i så umiddelbart tætte kampe. Spiller for spiller er PACT-spillerne ikke bedre end os.

Hvad skal der ændres til næste kamp?

Det er svært at ændre de store ting, da vi ikke har muligheden for rigtigt at pracce hernede. Men hvis vi skal vinde, kræver det selvfølgelig at alle husker deres roller og diverse ting, og hvis det sker føler jeg, vi har gode chancer for at tage 3. pladsen.

Holdet spiller i morgen om tredjepladsen mod Izako Boars, hvorfra det vindende hold kan tage 17.000 kroner med hjem.

Esportal
#1(Med 0 svar)
19. oktober 2019 kl. 22:06
RAMGIBBOVS
Nej det var godt nok ringe ckay :S
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.