Billede fra GGW #23.

Celebrations: "Vi har slet ikke forberedt os til turneringen sammen"

Dust2.dk har fået en snak med Celebrations, der i weekenden spiller Pro-turneringen til GGW #24 med mixholdet FASTLOSE.

På fredag skydes GGW #24 Pro i gang, hvor otte hold skal kæmpe om præmiepuljen på intet mindre end 145.000 danske kroner.

Blandt de otte deltagende hold finder vi mixholdet FASTLOSE, der sikrede sig en plads gennem den danske kvalifikation. Her viste holdet flot spil, da de blandt andet besejrede Copenhagen Flames.

Dust2.dk har fået en snak med Celebrations, som blandt andet fortæller, at holdet ikke har praccet sammen frem mod turneringen.

I viste flot spil i den danske GGW kvalifikation, hvor I blandt andet sendte Flames ud. Alligevel ses i som store underdogs, men undervurderer de andre hold jer?

Personligt ville jeg mene, at vi ikke er store underdogs overhovedet. Dog tager jeg det ikke til hjerte, hvis det er, at de andre hold i turneringen ser os som underdogs, da det bare tager presset fra vores skuldre. Den eneste måde vi kan bevise, at vi er blevet undervurderet af de andre hold, er jo at fremvise en god præstation til eventet.

Selvom I er underdogs i turneringen, hvad er så jeres egne forventninger?

Jeg tror ikke, der er nogen på holdet, som har specifikke forventer til eventet, udover at vi gør det så godt, som vi kan. Vi er et mixhold, som jeg mener kan skyde alle holdene til turneringen ud på en god dag, hvilket er det, jeg håber på sker, men hvis det er, at vi går ud tidligt, så er det som det er. Individuelt håber jeg på, at jeg kan spille godt til LAN’et, da det er det første lan jeg er til siden SLAP 17 tilbage i 2009 i CS:S, hvilket gør det ekstra fedt, at det er PRO turneringen, som jeg får lov at spille i.

I er det eneste mixhold i Pro-turneringen. Hvordan har I forberedt jer på den opgave?

Vi har slet ikke forberedt os til turneringen sammen. Dog har vi alle spillet en del de sidste par uger, men siden vi ikke er et hold, har vi valgt ikke at pracc sammen op til eventet, da vi også har både Fessor og robiin, som praccer mere deres hold. Personligt har jeg bare spillet normale FACEIT pugs, trænet lidt i aim_botz & DM og grindet DPL.

Hvor langt tror du, I kan komme i turneringen, og tror du, at I overrasker favoritterne?

Jeg tror sagtens, vi kan vinde eventet, hvis vi kan finde det holdspil frem igen, som vi havde i kvallen til GGW. Dog kræver det også, at vi rammer skudene på dagen, da det er en af de vigtigste ting, nu når vi kommer ind som et mixhold. Subjektivt mener jeg dog, at vi har nogle af de bedste individuelle spillere til LAN’et i form at Sayf og HECTOz, da de begge har et vanvittigt peak. Herudover har vi robiin, som er en utrolig stabil spiller og taktisk klog, hvilket jeg håber, at vi kan udnytte til LAN’et, selvom vi kommer ind uden forberedelse sammen. Samtidig har vi fessor, der også bare kan tage over et game, hvis han kan finde selvtillid og formen frem, hvilket han har fremvist i DPL mod nogle af de bedste spillere i Danmark. Dog er vi alle lidt nervøse for, at hans lan-form ikke har ændret sig siden sidst han var på lan ;) 

FASTLOSE består af følgende spillere:

  • Danmark HECTOz
  • Danmark Celebrations
  • Danmark Fessor
  • Sverige Sayf
  • Sverige robiin
#1(Med 0 svar)
23. januar 2019 kl. 09:00
AvovA
#2(Med 0 svar)
23. januar 2019 kl. 09:07
sleazy
4SUUUUUUUUURE♿
#3(Med 0 svar)
23. januar 2019 kl. 10:06
mupzgxD
hegge vinder lanet alene
#4(Med 5 svar)
23. januar 2019 kl. 11:17
Kristja
Første lan siden 2009. En ringe præstation må jo betyde at han snyder! Witch Hunt incomming😂
#13(Med 4 svar)
23. januar 2019 kl. 18:18
Celebrations
Det ville fandme være unlucky :D
#14(Med 3 svar)
23. januar 2019 kl. 18:22
Kristja
Haha, krydser fingre for dig :D
#16(Med 2 svar)
23. januar 2019 kl. 18:25
Celebrations
Jo tak maten! Det bliver sku sjovt lige meget hvordan det går på serveren! (medmindre jeg laver en fessor, det ville fandme være tilt)
#20(Med 1 svar)
23. januar 2019 kl. 21:59
Kristja
Hahaha selvfølgelig! fed oplevelse ligegyldigt hvad der så sker :D
#21(Med 0 svar)
23. januar 2019 kl. 22:04
Celebrations
Ja forhåbentlig! Og bliver fedt og møde folk IRL.
#5(Med 7 svar)
23. januar 2019 kl. 11:22
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Virker da bestemt fuld af selvtillid ift. ingen pracc mod en række etablerede hold som man må formode har trænet sammen op til eventen her. BO1 i første runde kan bestemt være til deres fordel. Ingen tvivl om de individuelle kvaliteter, men spørgsmålet er vel om de kan skyde sig igennem og ud af alle situationer.

At han ikke ser sig selv som underdog, forstår jeg dog ikke - de deltager som rent mixhold med 7 etablerede hold og et mixhold vil vel oftest blive betegnet som underdog i sådanne turneringer. Som han selv nævner, betyder det jo bare at presset er væk fra dem hvilket kan være rart som mixhold.
#6(Med 5 svar)
23. januar 2019 kl. 11:54
mupzgxD
Det vel en blanding af spiller materialet de har. Ser man ser statistisk set plejer danske hold også at falde nemt til mix-hold, hvis du spørger mig.. Dog er jeg enig, de er uden tvivl underdogs, men det sku ikke undrer mig, hvis de spiller sig langt i tunering. Intet og tabe, alt og vinde.
#9(Med 2 svar)
23. januar 2019 kl. 13:33
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Præcis. De har nemlig alt at spille for mens etablerede hold har alt at tabe. Men det er netop i BO1, som første runde er, at de kan lave de helt store overraskelser .. Umiddelbart burde man mene at hvis nogle af de etablerede hold taber til et mix i en BO3, så skal der arbejdes meget hårdt efterfølgende 😀
#11(Med 1 svar)
23. januar 2019 kl. 16:13
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Tja de har jo også allerede slået copenhagen flames i en bo1 og hvis de ser holdene til turneringen omkring det niveau, så forstår jeg da godt at de føler sig lidt confident. Udover det jo de er da underdogs, men for mig er der intet galt i at gå ind til en turnering uden man føler sig som underdog.
#17(Med 0 svar)
23. januar 2019 kl. 18:27
Celebrations
Folk ser ud til at misforstå det jeg skrev. Jeg skrev bare, at jeg personlig ikke synes, at vi er STORE underdogs. Jeg ved selfølgelig godt vi er underdogs, især i vores gruppe, hvor vi helt klar er det dårligste hold, dog synes jeg ikke vi er STORE underdogs, da jeg stadig tror, at hvis tingene går vores vej, at vi har en mulighed for at give alle holdene kamp til stregen. Men who knows, måske går vi ud og taber 16-2 - Det er skam helt muligt :D
#22(Med 1 svar)
24. januar 2019 kl. 12:23
Sukkerfar
"Ser man statistisk set..." så plejer man altså ikke, at komme med subjektive holdninger uden at belyse tal. Det er sgu uduelig argumentation, @mupzgxD XD
#23(Med 0 svar)
26. april 2019 kl. 12:11
mupzgxD
Kunne måske godt have formuleret det anderledes og sagt generelt set, men tror de fleste der følger med i den danske scene, er enig med mig.
#12(Med 0 svar)
23. januar 2019 kl. 18:17
Celebrations
Jeg har selvtilid i at jeg tror, at hvis vi kan gøre det godt på dagen, så kan vi godt komme ud og lave upsets, da jeg har gode individuelle spillere på holdet, dog er jeg helt klar over, at vi er i en stor ulempe, i og med at vi ikke har fået noget pracc sammen, da vi jo ikke er et hold. Jeg håber bare på det bedste, men jeg ved da godt, at den største chance er, at vi går ud i gruppespillet, da der er etableret hold med uendelig mere erfaring end os, samtidig med de har arbejdet sammen i længere perioder.

Udover det, tror jeg også at du læser forkert, da jeg aldrig siger, at jeg ikke ser os som underdogs. Jeg siger, at jeg ikke ser os som STORE underdogs siden det var det, som blev nævnt i spørgsmålet til interviewet. Selfølgelig er vi underdogs og selfølgelig ville det være helt vanvittigt, hvis vi kom i finalen/vandt turneringen, men man håber vel altid for det bedste :D
#7(Med 0 svar)
23. januar 2019 kl. 12:01
whapz
Glæder mig til at se ham på LAN. Virker til selvtilliden er der.
#8(Med 0 svar)
23. januar 2019 kl. 13:00
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Håber da han får noget at "fejre"... heheheheEHEHehee.........
#10(Med 1 svar)
23. januar 2019 kl. 16:10
Johnnyw0w
Jeg tror sagtens, vi kan vinde eventet. sygt nok statement xd
#15(Med 0 svar)
23. januar 2019 kl. 18:24
Celebrations
Jeg burde nok ha formuleret det anderledes. Jeg tror der er en chance for at vi kan vinde, hvis alt går vores vej, og at vi alle spiller noget af det bedste CS vi har i os. Dog ved jeg da godt, at chancerne er meget minimale for at det sker :D bare rolig.
#18(Med 1 svar)
23. januar 2019 kl. 19:10
jensN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Endelig Cele til LAN, trist at jeg ikke kommer til GGW og møde dig mate :( GL ihvertfald :)
#19(Med 0 svar)
23. januar 2019 kl. 20:30
Celebrations
<3 en anden gang mate!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.