GENTOFTE GUARDS ACADEMY SØGER 2 RIFFEL-SPILLERE.
18. marts 2023 kl. 14:16
ZopPet
Guld Sæsonkort Sæson 15
Er du mellem 13-16 år og bor i StorKBH, så har vi muligvis nogle rigtig gode muligheder for dig, hvis du vil spille på et seriøst plan.

En briefing hvem vi er:

Gentofte Guards står til at skulle stifte forening her om en lille måned. Det vil sige at vi for alvor kommer i gang med vores visioner og passion for at skabe fede rammer og muligheder for børn og unge mennesker i-og omkring Gentofte.

Vores kortsigtet visioner (1-2 år), er at kunne være en af de bærende talenthuse i storkbh, når det kommer til udvikling af CS-udøvere.

Vores langsigtet mål er at skulle være en bærende del af den danske CS scene. Om 5 år har de 3 (indtil videre) bestyrelsesmedlemmer alle gjort det klart, at vi skal være med i toppen af nationalt CS. Det er selvfølgelig altid nemmere sagt end gjort, men allerede nu, med det bagland vi har, og en god idé om hvad vi kan få med os, så synes vi selv det er realistisk.

Vores beliggenhed og rammer:

Vi kommer til at have til huse i det kommunale lokaler, også kendt som Byens Hus, og som er centralt beliggende lige ved Hellerup St. Dermed er der rigtig gode offentlige transportmuligheder, hvis du ikke lige bor lokalt.

Vores rammer kommer til at være sparsomme, men gode. Vi ejer ikke de lokaler vi er i, men da der pt. ikke er nogen andre der bruger dem, så vil vi have gode muligheder for at kunne benytte os af dem stort set alle dage.
Vi kommer til at kunne bootcampe efter eget behov med 240hz skærme, samt dertilhørende computer som kan følge med skærmene.

Den kommende sæson, 23. vil vi ikke have de store krav ift. at møde op fysisk i Hellerup, samt at vores kontingent først vil træde i kraft, efter sommerferien.

KRAV TIL DIG:

Du er som nævnt tidligere mellem 13-16 år. Du har rundet lvl 10 i faceit og har en holdmæssig forståelse af CS på et øvet/højt niveau. Du er bosat i StorKBH. Tommelfingerregel, hvis du bor i en S-togs afstand mindre end ca. 1 time, så burde det være muligt, selv at transportere dig ud til Gentofte/Hellerup St.

Hvis du synes om det ovennævnte og vil høre mere, så skriv til undertegnede, Søren, på enten twitter @SorenIP eller på vores mailadresse: [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig/jer:

Mvh. Søren I. Petersen aka ZopPet
#1(Med 0 svar)
18. marts 2023 kl. 17:27
Teacha101
+rep
#2(Med 0 svar)
27. marts 2023 kl. 18:30
ZopPet
Guld Sæsonkort Sæson 15
Vi søger stadig, men vi er også interesserede i spillere, som er et par år ældre og som også bor i resten af landet til den kommende sæson.
#3(Med 0 svar)
28. marts 2023 kl. 10:33
Gimsuh
Har skrevet på gmail til [email protected]
Min gmail information: "[email protected]"
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.