Copenhagen Esport søger spillere!
14. september 2022 kl. 15:33
FolsomFuckboii
SPILLERE SØGES!

Så er der muligheder til aspirerende esportsudøvere i København: Vi mangler spillere til vores CS hold!
Det drejer sig om følgende hold:

CPH Esport | Elite:

Mangler 1-2 spillere (gerne IGL) med niveauet FACEIT lvl 10+. (gerne 2500+ elo).

CPH Esport | Elite er hvad navnet antyder; holdet for dem, som ønsker at spille med blandt de bedste CS:GO rækker i Danmark, og som ønsker at forfølge en seriøs CS karriere. Holdet ledes af en meget erfaren træner, som både driver egen organisation, har hold i 1. division af Powerligaen, og har erfaring med CS på højt plan siden 1.6. Resten af holdet er ca. 2500-3100 elo.
Fysisk træning sker onsdag 17-19 (kan være til 22 på udvalgte dage) i Nørrebrohallen, og dertil kommer en ekstra onlinetræning samt ugentlig kampdag i Powerligaen 4. division.
Vi tilbyder: Ligalicens til POWER Ligaen, turneringsdeltagelse, fysiske lokaler, performance coaching og selvfølgelig server, discord og alt det andet jazz.
Der kan skrives direkte til træneren på discord: fred#3597

CPH Esport | Talent:

Søger 4 spillere med niveauet FACEIT 7-10 (eller lign. fx Supreme eller Global Elite). På holdet er en enkelt rifler, men alle andre pladser er åbne.

Talent er til de dygtige og seriøse spillere, som gerne vil tage deres spil til topniveau. Holdet ledes af tidligere semi-pro spiller med baggrund i uddannelsessektoren. Fysisk træning er tirsdage kl. 17-19. Derudover spilles der i Pokalrækken af eSportligaen, og der kan evt. aftales ekstra online træningsdag.
Vi tilbyder: Ligalicens til Esportligaen, turneringsdeltagelse, fysiske lokaler, performance coaching og selvfølgelig server, discord og alt det andet jazz.
Der kan skrives direkte til træneren på discord: Basse#6681

CPH Esport | Recruit + CPH Esport | Intermediate:

Recruit og Intermediate er holdene for hhv. begyndere og let øvede-øvede, hvor fokus er på at lære basale elementer af CS:GO. Fysisk træning sker mandag 17-19 og eventuelt spilles der bredderækken (DGI, lørdage kl. 10) for Intermediate i Esportligaen.
Vi tilbyder: Ligalicens til Esportligaen, turneringsdeltagelse, fysiske lokaler, og selvfølgelig server, discord og alt det andet jazz.
Der kan skrives direkte til træneren på discord: Winnie#4340
#1(Med 0 svar)
19. september 2022 kl. 11:19
LGK
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
added disc
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.