18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

888sport Bonus & Anmeldelse

888sport er en bookmaker, som har været en del af gamet i Danmark i mange år. Med stærke odds og store spiludvalg tilbyder de en komplet bookmaker, der dækker et hav af sport. På denne side får du en detaljeret anmeldelse af den erfarne bookmaker. Vi viser dig også hvordan du som ny kunde kan få en flot 888sport bonus, som giver en ekstra god start.

888sport bonus: 100% bonus op til 1.000 kr.

Hvis du er ny kunde, kan du modtage en 888sport bonus på din første indbetaling. Indbetalingsbonussen lyder på 100% op til 1.000 kr.,* altså med andre ord en fordobling af den første indbetaling. Så har du masser at gøre godt med, når du leder efter gode odds på hjemmesiden.

888sport Bonus
Billede af 888sport Bonus taget den 04. juli 2023

Det eneste du skal gøre for at modtage din bonus, er at oprette en konto og angive at du ønsker at modtage din 888sport velkomstbonus. Når du har gennemført din første kvalificerende indbetaling (på mindst 50 kr.), skal du placere nogle kvalificerende væddemål. Når du har placeret dine kvalificerende væddemål, modtager du bonusbeløbet svarende til din første indbetaling op til 1.000 kr. Du behøver ingen 888sport bonuskode.

*Kun nye spillere • 50 kr. min. indbetaling • Maks. Bonusbeløb er 1.000 kr. • Bonussen vil blive anvendt når det fulde indbetalingsbeløb er blevet gennemspillet x2 med odds a’ 1.50 eller større • For eksempel, en 1.000 kr. indbetaling optjener en 1.000 kr. bonus når der er gennemspillet 2.000 kr. i kvalificerede væddemål • For at udbetale gevinster fra din bonus, skal du gennemspille bonusbeløbet mindst x5 (min. 1.50 odds) • Alle indbetalinger og bonus gennemspilskrav skal gennemføres indenfor 60 dage • Restriktioner på betalingsmetoder og fulde vilkår gælder.

Regler og vilkår for 888sport’s velkomstbonus

Når man takker ja til bonusser og deltager i kampagner hos bookmakere, er det altid vigtigt at læse alle de gældende regler og vilkår. Det gælder selvfølgelig også for denne 888sport bonus. Nedenfor har vi samlet nogle af de mest centrale vilkår for bonussen:

 • Du skal være ny kunde, over 18 år og bosiddende i Danmark.
 • Din første indbetaling skal være på mindst 50 kr.
 • Første indbetalinger, som foretages med PayPal, Neteller, Paysafecard, Muchbetter og Skrill er ikke kvalificerende for bonussen.
 • For at modtage bonusbeløbet skal du placere kvalificerende væddemål til mindst odds 1.50 svarende til det dobbelte af din første indbetaling.
 • Hvis du har indbetalt 1.000 kr., skal du altså placere kvalificerende væddemål for 2.000 kr., før du modtager bonuspengene.
 • Når du har modtaget bonussen, skal du omsætte bonusbeløbet 5 gange til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage.
 • Hvis du har modtaget 1.000 kr., i bonus, skal du altså omsætte for 5.000 kr. for at udbetale gevinster fra din bonus.

Sådan opretter man en konto hos 888sport

Hvis du synes denne 888sport velkomstbonus lyder som noget for dig, er det heldigvis ganske nemt og hurtigt at oprette en konto hos bookmakeren. Hele processen tager ikke mere end et par minutter, og derefter er du klar til at spille. Følg blot disse trin:

 1. Gå til 888sport’s hjemmeside.
 2. Klik på ”Tilmeld dig nu” øverst til højre.
 3. Indtast dine personlige oplysninger såsom navn, adresse og CPR-nummer.
 4. Vælg dit brugernavn og password.
 5. Foretag din første indbetaling og angiv om du vil modtage en velkomstbonus.
 6. Bekræft din konto med MitID.
888sport - Tilmeld dig nu
Billede af 888sport taget den 04. juli 2023

Sådan aktiverer du din 888sport velkomstbonus

Oprettelsen af din konto foregår nemt og hurtigt, og det samme er tilfældet når du skal aktivere din 888sport velkomstbonus. Når du har oprettet din konto, skal du bare følge disse trin for at aktivere din bonus:

 1. Gå til indbetalingssiden.
 2. Foretag din første indbetaling med en kvalificerende indbetalingsmetode.
 3. Angiv at du ønsker at modtage din velkomstbonus.

Når bonussen er aktiveret, kan du med det samme gå i gang med at placere dine kvalificerende væddemål for at modtage bonussen.

Odds og spiludvalg på 888sport Sport

888sport tilbyder et hav af oddsmarkeder og konkurrencedygtige odds. Bookmakeren får sine odds leveret fra den erfarne virksomhed Kambi, som også leverer odds til andre markedsførende bookmakere. Med odds fra Kambi er der garanti for et stort spiludvalg gennem hele året samt masser af spiltyper på individuelle begivenheder.

I spiludvalget finder du selvfølgelig odds på alle de store sportsgrene såsom fodbold, tennis, basketball og ishockey. Derudover kan der også spilles på et væld af mere og mindre populære sportsgrene. Find odds på amerikansk fodbold, boksning, golf, dart, cykling, volleyball, motorsport, rugby, snooker og meget meget mere. Der er selvfølgelig også dækning af masser af e-sport, herunder mange CS2-begivenheder.

Langt de fleste sportsbegivenheder i spiludvalget dækkes med et bredt udvalg af spiltyper. Ved store fodboldkamp kan du f.eks. spille på alt fra gule kort, hjørnespark og spillermål til antal offsides, antal tillægsminutter og meget mere. Selv de mindre sportsgrene dækkes med et flot udvalg af forskellige spiltyper, så man har mange forskellige muligheder for at spille på den samme begivenhed.

Oddsene hos 888sport er desuden nogen af de højeste i branchen. Det skyldes deres leverandør Kambi, som altid leverer høje tilbagebetalingsprocenter på de fleste markeder. Med andre ord betales en stor andel af kundernes indsatser tilbage, hvilket altid vil være til gavn for kunderne. En bookmakers odds er deres kerneprodukt, og her leverer 888sport varen.

Bet på e-sport og CS2 hos 888sport

Med 888sport er der gode muligheder for at spille på e-sport. Bookmakeren tilbyder odds på CS2, Dota 2, Heroes of the Storm, League of Legends og Starcraft 2. Af alle disse er der faktisk flest odds at finde på 888sport CS2.

Selve spiludvalget indenfor CS2 betting er ganske udmærket hos 888sport, som både dækker med odds på store og små turneringer. Derfor kan du finde odds på alt fra Majoren til den regionale polske CS2-liga.

Bredden er altså ganske fin, men udvalget af spiltyper er desværre lidt skuffende. Selv på de største kampe er det som regel kun muligt at finde odds på kampvinderen samt enkelte handicapspil og over/under. Hos mange af de konkurrerende bookmakere kan man finde langt flere spiltyper såsom antal kills for en spiller i kampen, om der kommer knife kill osv. Foretrækker du at spille på de mest populære markeder, er 888sport dog stadig en fin bookmaker at vælge.

888sport eSport Odds
Billede af 888sport eSport Odds taget den 04. juli 2023

888sport live betting

Hos 888sport er der udover de mange traditionelle odds også mange muligheder for live betting. Her kan du spille på begivenheder mens de er i gang, så du kan nyde spændingen mens du ser en god kamp. I live betting-sektionen finder du odds på alt fra fodbold, tennis, basketball og ishockey til dart, volleyball, snooker og e-sport.

Det er ikke en bookmaker der er kendt for et stort udvalg af liveodds, men på de store og populære sportsgrene er der et fint udvalg af spiltyper tilgængeligt. Når det gælder nogle af de mindre sportsgrene, herunder e-sport, er det ofte kun muligt at spille på vinderen af kampen. Det er altså ikke en af de bedste bookmakere til live betting, men der er dog mange odds tilgængelige hver eneste dag.

Spil fra din mobil med 888sport app

Når du spiller hos 888sport, er det også muligt at logge ind på din konto og spille via mobilen. Den brugervenlige 888sport app er tilgængelig både i App Store og Google Play og kan downloades gratis. Med appen på telefonen kan du nemt og hurtigt logge ind på din konto og spille uanset hvor du befinder dig.

Appen er brugervenlig og har samme opbygning som du er vant til fra hjemmesiden. Navigationsmenuen er den samme som du er vant til der giver dig et hurtigt overblik over hele spiludvalget. Via appen er der også adgang til alle de samme funktioner som på hjemmesiden. Du har adgang til live betting, og du kan foretage ind- og udbetalinger samt kontakte kundeservice via den brugervenlige app.

888sport tilbud og kampagner

Udover den flotte 888sport bonus til nye kunder, tilbyder bookmakeren en række forskellige bonustilbud og kampagner gennem hele året. Der er løbende faste kampagner, som man kan gøre brug af ugentligt. Prøv f.eks. den faste kampagne 8 rigtige, hvor du skal forsøge at forudsige resultatet (1X2) af 8 kampe i den kommende uge. Hvis du gætter det rigtige udfald af alle otte kampe, modtager du 1.000 kr. i kolde kontanter på din konto.

Ved de store sportsbegivenheder såsom VM i fodbold er der flere kampagner, som giver ekstra muligheder for at få spænding mens man følger med fra sofaen. Hold altid øje med deres kampagneside på hjemmesiden, hvor du kan holde dig opdateret med de seneste nye kampagner. Tilmeld dig også deres nyhedsbrev og modtag en e-mail hver gang der kommer nye bonustilbud til dig. Så går du aldrig glip af den næste mulighed for at deltage i en god kampagne.

FAQ om 888sport Bonus

Vi runder vores anmeldelse af med en gennemgang af nogle af de mest stillede spørgsmål om bookmakeren og deres 888sport bonus.

Hvad kan jeg få i 888sport velkomstbonus?</3>

Alle nye kunder kan modtage en 888sport bonus på op til 1.000 kr.* på den første indbetaling. Indbetalingsbonussen giver en fordobling af den første indbetaling, så du kan få en god start hos den interessante bookmaker.

*Kun nye spillere • 50 kr. min. indbetaling • Maks. Bonusbeløb er 1.000 kr. • Bonussen vil blive anvendt når det fulde indbetalingsbeløb er blevet gennemspillet x2 med odds a’ 1.50 eller større • For eksempel, en 1.000 kr. indbetaling optjener en 1.000 kr. bonus når der er gennemspillet 2.000 kr. i kvalificerede væddemål • For at udbetale gevinster fra din bonus, skal du gennemspille bonusbeløbet mindst x5 (min. 1.50 odds) • Alle indbetalinger og bonus gennemspilskrav skal gennemføres indenfor 60 dage • Restriktioner på betalingsmetoder og fulde vilkår gælder.

Skal jeg bruge en bonuskode for at få min velkomstbonus?

Der er ikke noget krav om at du skal indtaste en 888sport bonuskode for at få fingrene i din velkomstbonus. Det eneste du skal sørge for at holde øje med, er at indbetale mindst 50 kr. ved din første indbetaling. Husk også at flere af de tilgængelige indbetalingsmetoder ikke kvalificerer dig til at modtage velkomstbonussen.

Er der et minimum indbetalingskrav?

For at være kvalificeret til velkomstbonussen gælder der et minimum indbetalingskrav på 50 kr. ved din første indbetaling.

Hvornår er bonussen gennemspillet?

For at få bonuspengene overført til din konto, skal du først placere kvalificerende væddemål svarende til det dobbelte af din første indbetaling til mindst odds 1.50. Når du har modtaget bonuspengene, skal bonusbeløbet omsættes 5 gange til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage.

Er mine gevinster skattefri?

Alle gevinster hos 888sport er skattefrie. Bookmakeren har en licens fra den danske Spillemyndighed, hvilket betyder at de betaler skat i Danmark. Det betyder derudover også at alle de penge du vinder hos bookmakeren, er skattefri.

Samlet vurdering

888sport er en erfaren bookmaker, som har været aktiv i Danmark i mange år. De tilbyder en komplet sportsbook med et stort spiludvalg og konkurrencedygtige odds. Med odds leveret fra Kambi sørger for at levere odds både på alle de store og populære sportsgrene og begivenheder samt de mindre kendte sportsgrene.

I de fleste sportsgrene er der også masser af muligheder for at spille på individuelle begivenheder med masser af forskellige spiltyper. Udvalget af liveodds er ligeledes ganske bredt med masser af muligheder for live betting hver dag hele året rundt.

Den brugervenlige hjemmeside lader dig navigere rundt i det store spiludvalg og finde alle de kampe, du vil spille på. Denne brugervenlighed finder du også i 888sport appen, som du kan downloade til både Google Play og App Store.

Generelt er 888sport en udmærket bookmaker at vælge hvis du vil spille på en bred vifte af sportsgrene. Er du på jagt efter en bookmaker med et stort udvalg af odds på CS2, er 888sport dog ikke en af de førende i branchen. Når det er sagt, er der stadig mange muligheder for at spille på Counter Strike-kampe fra både store og små turneringer igennem sæsonen.

Hvis du har brugt tid på at læse en af vores CS2 betting guides, er der mange gode bookmakere som giver dig mulighed for at vise dine evner frem. 888sport er dog ikke en af dem som er i toppen af den liste.

Husk at du som ny kunde kan modtage en 888sport bonus, som giver dig en fordobling af din første indbetaling.


Andre artikler om 888sport