Opret Log ind
Frederik ‘fbyskov’ Byskov
Navn: Frederik Byskov
Niveau: Regular
Nick: fbyskov
Indlæg: 259
Medlem siden: 24-05-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 24
Badges:
Detaljer
Se min LinkedIn for mere info.

Tidl.
Director of Esports Operations, BLAST Pro Series
Founder & CEO i Astralis Esport ApS
Seneste indlæg
Det er fandme et imponerende tiltag. Flot arbejde Martin, Sander og co.
2020-07-29 20:12
Nu Benny har lavet en investeringstråd, vil jeg lige melde mig på banen.

Jeg modtager gerne pitch decks, såfremt nogle leder efter investering (dog ikke organisationer, som Benny leder efter). Skriv DM eller på LI.

Held og lykke Benny & co. med at finde, hvad I er på udsigt efter.
Det var så lidt. Og det er ikke for at være en nar, men det er altså relativt svært at have en dialog og/eller diskussion om et emne, når du ikke gider sætte dig ind i det først.

Jeg forstår skam sagtens problemstillingen. Det er derfor, at vi har den med i strategien. Og vi er i god dialog med holdejere og events, fordi vi skal finde ud af, hvordan det her kan løses. Jeg er nemlig helt enig i, at top 10 i Danmark burde være i stand til at leve af det her (omend nogle på deltid, som i anden sport). Det sker kun, hvis vi får et sundt økosystem, hvor der er værdi fra amatør - semi - pro.

Tingene hænger altså sammen og er ikke sort/hvid, som du giver udtryk for. Hvis ikke foreninger blomstrer og unge bliver vækstet på en sund måde, så ender vi som Sverige. De har nu kun ganske få pro hold og ingen amatør til semi-pro scene. Det er dødt. Og det skulle helst ikke ske i Danmark; kløften mellem elite og amatør må ikke blive for stor, for så er scenen ikke sund og vi ender i svenske tilstande. Se hvor de var i NiPs storhedstid kontra nu. Tænk samme scenarie med Astralis og scenen nu og lav parallellen til om fem år.

Det skal ikke ske i Danmark, og det håber jeg på, at vi i Esport Danmark kan være med til at sikre sammen med en masse skarpe aktører på scenen.