Opret Log ind
Christen ‘Sander’ Sandersen
Navn: Christen Sandersen
Niveau: Admin
Nick: Sander
Indlæg: 5667
Medlem siden: 02-05-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 14
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Jeg er måske blind, men hvor læser du det? Jeg kan umiddelbart kun finde, at de bekræfter, at der har været delt noget, men synes ikke de gør os klogere på, hvad der er delt.
Men spillerne skal jo stille op til interviews, og det gør de også glædeligt. men nu snakker vi om gæstekommentatorer, det er alt andet lige noget andet end at svare på et par spørgsmål.

Og nu skal jeg passe på, men jeg vil gerne se det hold i ligaen som kan tvinge deres spillere til at udføre arbejde for os uden at blive kompenseret. De fleste er jo stadig amatører. Igen: Pas nu på med at sammenligne det her med Superligaen, for der er meget meget lang vej endnu, så man er jo også nødt til at være realistisk og lave en model, der er langtidsholdbar.

Og hvis en person desuden ikke gider kommentere en kamp, er det jo idiotisk at tvinge vedkommende. Det kommer der ikke et godt produkt ud af.
Sagtens, men det er stadig begrænset hvor stor den gulerod kan være. Hvor stor skal den være for at folk ikke melder fra i sidste øjeblik?