Opret Log ind
‘PHedemark’
Navn:
Niveau: Regular
Nick: PHedemark
Indlæg: 263
Medlem siden: 01-06-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 512
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Haha jeg var måske også en anelse for skarp i retorikken i går, men at understrege risikoen er en god løsning :) Godt arbejde.
Nej det synes jeg ikke. Jeg kender ikke mange 18-årige der ved hvordan man læser et regnskab, eller hvad en risikoprofil er.
Christen, jeg tror du ved at jeg har sindssygt meget respekt for dig, og det arbejde du har lavet sammen med resten af teamet bag Dust2.dk, men det her er jeres seriøst dårligste beslutning nogensinde.
Jeg synes det erødelæggende for jeres uvildighed, at i lader en PR-artikel om en risikofyldt lånemulighed, køre igennem, uden en kritisk gennemgang af det bagvedliggendes firmas rentabilitet. Jeg kan acceptere, at i nogle gange er nødt til at bygge den danske esports-scene op og ikke går kritisk til værks, men jeg synes simpelthen det er elendig presse-etik, ikke at deklarere i forhold til jeres ret unge og påvirkelige modtagere, hvad firmaet de låner penge til, reelt laver.. Jeg synes som minimum en artikel som denne, bør udpensle hvad penge i tidligere regnskaber er blevet brugt til, og hvilke nøgletal der figurerer, da det er sindssyg relevant for om den rentabilitet der er på lånet, er seriøst. Specielt fordi Lendino selv skriver følgende:

"Dette er et netværkslån. Det betyder, at Lendino IKKE har kreditvurderet lånet. En långiver skal selv foretage den nødvendige risikovurdering, inden investeringsbeslutning træffes."

Det burde som MINIMUM være en af jeres første sætninger!