Opret Log ind
Mickie ‘MattShades’ Lund
Navn: Mickie Lund
Niveau: Regular
Nick: MattShades
Indlæg: 148
Medlem siden: 28-11-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 1700
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Det var da et befriende usagn mht. "Bold prediction" - Det virker som om, at alle danskere har sagt TMB og resten har sagt flamez.
Nej, og slet ikke når muligheden for at skifte ChrisJ ligger lige om hjørnet ved evt. kontraktudløb.

Det var ikke en sammenligning med og fravalg af Acor. Jeg synes, for så vidt muligt, at danskerne bør spille på rent danske hold, så jeg ville ikke synes, at Acor skulle skifte til et internationalt hold - vi har rigeligt med danskere ude og svømme pt.

Derudover, så synes jeg, at Broky har en fed spillestil og så passer han aldersmæssigt godt ind i Karrigans børnehave i Mouse og ville være en solid opgradering i forhold til ChrisJ.
Jeg ved ikke, hvad og hvor meget, som du allerede har prøvet, som bliver nævnt i følgende guide, men jeg fulgte denne guide i sin tid og selvom det ikke rigtigt gav noget på FPS, så har mit spil aldrig kørt bedre end efter jeg fulgte denne guide, som PHedemark har udgivet efter interview med Beddy, mener jeg nok. Beddy kan du vist også kontakte på twitter og betale for en optimering. Jeg har ikke selv prøvet ham, men der er mange pros, som har sagt god for ham. https://readtldr.gg/blog/ultimate-cs-go-fps-boost-.. og https://twitter.com/BeddyFPS