Opret Log ind
Ambush klar til semifinalen i LOOT.BET kvalifikation
Tidligere i dag kunne Ambush hive en sejr hjem over Youngsters, og dermed er danskerne klar til semifinalerne i LOOT.BET Smash My Beach kvalifikationen.
Skrevet af: enits    9. juni 2019 21:20      

RAALZ lå i toppen af scoreboardet i dagens sejr over Youngsters.

Tidligere i dag skulle danske Ambush i aktion i LOOT.BET Smash My Beach kvalifikationen, hvor de i kvartfinalen skulle mode Youngsters.

Ambush skulle spille med to standins, da ckay ikke var med i dagens kamp. Derfor var PR1mE og mankz med til at hjælpe danskerne i dagens kvartfinale. 

Kampen startede ud på Mirage, og her fik danskerne en utrolig god start. Derfor kunne de også gå til pause i front 10-5. Efter pausen fortsatte Ambush det flotte spil og lukkede dermed første map med en 16-10 score.

Andet map bød på Overpass, og igen var det Ambush som kunne bringe sig i front frem mod pausen. Efter pausen begyndte kampen at blive tæt, men i sidste ende var Ambush stærkest og de formåede at lukke andet map 16-13.

LOOT.BET Smack My Beach Europe Qualifier
Bedst af tre maps
Ambush
2 - 0
Youngsters
de_mirage 16 - 10 de_mirage
de_overpass 16 - 13 de_overpass
de_dust2 de_dust2

Dermed er både Ambush og STEP klar til semifinalerne, der afvikles på tirsdag. Her skal STEP i aktion mod BLUEJAYS, mens Ambush skal i kamp mod cats, der sendte Copenhagen Flames ud i kvartfinalen. 

#1 RAMGIBBOVS
2019-06-10 01:46
Orale rulz
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere