Opret Log ind
POWER blog: På tur med Team Liquid - del 2
Pimp: "Salen gik amok, og en følelse af lettelse, glæde, og stolthed tog hurtigt over"
Skrevet af: rijaH    17. oktober 2016 21:45      

Fra bootcamp til New York, næste del af Jakob "Pimp" Wenniche's blog, om deres nylige deltagelse i ESL One New York, kommer her.

Dag 1:

Den fornemmelse (red. læs forrige blog) blev kun gjort stærkere efter vores første kamp mod Na’Vi. Til trods for et relativt stort 9-16 nederlag, var følelsen helt klart at vi spillede langt bedre end scoren gav udtryk for. En masse dumme overtalssituationer blev smidt væk, og den sidste rust og nervøsitet blev spillet af.

Næste kamp på programmet var franskmændene fra G2, som Liquid havde et udestående med fra sidste gang de mødtes på lan. Det stod hurtigt klart at forberedelserne og følelsen af vi var bedre med end resultatet gav udtryk mod Na’Vi, i sandheden var rigtigt. En stensikker 16-7 sejr over G2, som på daværende tidspunkt var rangeret 3’er i verden, gav os lige pludselig troen på at det kunne blive til flere sejre igen.

Tredje og sidste kamp på dagen blev efter en halvdårlig lodtrækning Vitrus.pro. Et hold Liquid notorisk aldrig har formået at slå, og heller ikke denne gang lykkedes det.

Vi forlod første dag med en blandet smag i munden. En sikker sejr, en kamp vi potientelt kunne have vundet, og en afklapsning af Virtus.pro. Ikke desto mindre stod vi nu i en situation hvor to sejre vil sende os i semifinalen, og bare et enkelt nederlag vil sende os ude af den $250.000 store tunering.

Dag 2:

En hurtig varm kakao og så ellers afsted til den udsolgte Barclays Arena. Andendagen var således første dag publikum blev tilladt entre og hvilken oplevelse det var. Første kamp på programmet var Fnatic, en kamp vi som nævnt skulle vinde, for at holde liv i håbet om en semifinale. En helt igennem fantastisk oplevelse, den kamp skulle vise sig at være.

Mere end 8.000 ellevilde amerikanske fans heppede på Team Liquid, bagud 8-14 i en altafgørende kamp. Vi formåede at lave et stort comeback mod Fnatic, og cementerede det faktum at vi følte os gode nok til at slå alle. Salen gik amok, og en følelse af lettelse, glæde, og stolthed tog hurtigt over.

To sejre og to nederlag, men klar til den altafgørende sidste gruppespilskamp, som af uforklarlige årsager (håbløs turneringsstruktur) igen satte os op imod Fnatic, og på præcis sammen map som før, Dust2.

Denne gang tog vi dog teten fra starten, Fnatic fik reelt aldrig et ben til jorden, og en 16-12 sejr var en realitet, og en plads i semifinalen mod Na’Vi var på programmet for dag tre.

Dag 3:

Fyldt med selvtillid efter dag to, stod Na’Vi endnu engang på menuen. Stemningen var elektrisk, der herskede ingen tvivl om hvem publikum helst så vinde. Kampen startede ud fantastisk, en stensikker sejr på cobblestone 16-7 og pludselig kun et map væk, fra finalen i en kæmpe turnering som ESL One New York.

Desværre vendte heldet på andet map, Train. En nervepirrende kamp der bølgede frem og tilbage, endte til sidst med en smal 13-16 sejr til Na’Vi, hvilket betød at det hele skulle afgøres på tredje map, Dust2. Et map vi tidligere havde haft stor succes med i turneringen, men desværre også et map vi i kraft af vi spillede det 2 gange mod Fnatic var nemme at anti stratte på.

Na’Vi havde gjort deres hjemmearbejde godt, og vi blev totalt lukket ned i første halvleg, bagud 3-12 før anden halvleg. Na’Vi kom hurtigt på matchpoint 5-15, og det var åbenbart hvad der skulle til før vi begyndte at spille CS igen. Seks runder i streg gav ligepludselig håb, men de fik desværre for vores vedkommende lukket kampen, og dermed drømmen om en finale plads, med scoren 11-16.

En bitter smag at sidde tilbage med, så tæt på finalen, og alligevel så langt fra. En delt ¾. Plads med SK i en turnering af ESL One New York's størrelse, er bestemt ikke noget dårligt resultat, men hvor fedt havde det ikke været med en finale på hjemmebane I New York!!

Sådan skulle det ikke gå, i stedet kæmpede Na’Vi og Vitrus.pro (Som iøvrigt var de 2 eneste hold vi led et nederlag til) om titlen, som Na’Vi bekendt endte med at vinde.

Den efterfølgende sponsor signing sessions blev taget i stiv arm, dog med et opløftende humør, med tanke på det obligatoriske after party om aftenen. Alt i alt en super debut med Team Liquid, en succesoplevelse vi som hold havde brug for, og en oplevelse der forhåbentligt vil sætte sig præg fremadrettet.

En ¾ plads, $25.000 rigere, og en oplevelse jeg aldrig vil glemme, New York var fantastisk.

- Jacob “Pimp” Winneche

Har du misset tidligere Power blogs kan de findes her:

  1. zonic - Kom helt ind under huden på Astralis
  2. zonic: "POWER LAN en skuffelse rent sportsligt"
  3. ruggah -  Opskriften på succes - del 1
  4. ruggah - Helbredet er vigtigt - del 2
  5. Pimp - På tur med Team Liquid - del 1
#1 freq
2016-10-17 22:00
Lækker læsning
#2 SnaL
2016-10-18 00:14
Altid fedt med de her blogs fra spillerne! Keep it up!
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere