Opret Log ind
Ambush sikrer delt førsteplads i ESEA Main
Ambush har spillet alle deres 16 gruppekampe i ESEA Main, og ingen hold kan nå at hente flere sejre end dem i gruppefasen.
Skrevet af: MumaCe    7. marts 2019 08:05      

holzt og Ambush på en delt førsteplads i ESEA Main.

Den 17. marts er officielt den sidste dag i den regulære sæson i de forskellige ESEA divisioner. Flere danske hold mangler stadig en håndfuld kampe, især i ESEA Advanched, men i ESEA Main har Ambush allerede spillet alle deres kampe.

Her er det blevet til imponerende 14 sejre og kun to nederlag. Kun de to franske mandskaber, Limitless og Boys in Blue har slået det danske mandskab, hvor danskerne i deres seneste ti kampe kun har givet mere end ti runder til modstanderne en enkelt gang.

- Du kan finde hele stillingen her.

Kun russiske famous5 har samme score som Ambush, imens det kun er Make Your Destiny, dogmens og Immigrants5 der kan nå oppe på samme antal sejre.

32 hold går videre til playoffs, hvor tre danske hold ligger lige på grænsen til med en sejr i deres sidste kamp at være med i spillet om en af de sidste pladser i playoffs. Det kræver dog at KOM NU LA, dopeGAMINg og AaB esport vinder deres sidste kamp, hvor sidstnævnte dog møder ImmuNe i deres sidste kamp.

Netop ImmuNe og AGF er sikrer på en playoffs plads, imens ez premier, Team Looking for Org og Dynamic 5 alle bør sikre sig en sejr i playoffs med bare en enkelt sejr i en af deres sidste kampe. De otte bedste hold i playoffs rykker op i ESEA Advanced.

#1 zyh
2019-03-07 10:32
Flot af AGF, dejligt at se!
#2 KeyziN
2019-03-07 12:38
Neffo effekten
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere