Zouheir Chreih, der er CEO i Ambush, fortalte i januar, at de satsede på et udenlandsk lineup, efter det ikke var muligt at nå til enighed med danske spillere.

Siger farvel til spillerne

Organisationen har valgt ikke at forlænge kontrakterne med det fransk-belgiske lineup.

Ambush har ikke længere et CS:GO-hold.

Det står klart, efter organisationen har valgt ikke at forlænge med de fire franskmænd og den ene belgier, der siden januar har repræsenteret Ambush på serveren.

Her fortalte CEO i Ambush, Zouheir Chreih, at man valgte at satse på en udenlandsk startfemmer, da de ikke kunne få en aftale på plads med et dansk lineup.

Der er flere aspekter, der gør, at Ambush har signet et udenlandsk hold. Vi har haft samtaler med flere danske hold, og vi er også kommet ret langt i en del af de dialoger, vi har haft, men den afgørende del - forventningsafstemningen - har været helt off. Der er en del, som ikke tænker i samarbejde, men 'whats in it for me', fortalte Ambush' ejer, Zouheir Chreih, til Dust2.dk.

Det franske lineup, Ambush i stedet signede, var det gamle Apologis-lineup, og holdet peakede som nummer 65 på verdensranglisten under Ambush-banneret.

Det er blandt andet blevet til deltagelse i ESEA Advanced og Spring Sweet Spring-turneringerne, dog uden prangende resultater. Det blev dog til en semifinaleplads i den franske ESL-turnering, ESL National Championship France Spring 2021.

Sløret er endnu ikke løftet for, hvad planen nu er for Ambush og organisationens involvering i CS:GO.

Ambush bestod af:

  •  wasiNk
  •  Gringo
  •  SBT
  •  sOne
  • EMZ
     
  •  su1vant (Coach)

#1(Med 0 svar)
28. juli 2021 kl. 14:55
sekke
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Jeg håber Ambush vender tilbage til dansk cs, men med et hold der kan sætte lige så meget pris på organisationen, som den gør på sine spillere. :)
#2(Med 0 svar)
28. juli 2021 kl. 15:22
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hmm de har vel et fint forhold med Berry tænker jeg, som tidligere har spillet i Ambush. Kan være de hiver ex QBF ind. Ingen tvivl om at de gjorde det rigtige ved at signe det franske hold.

Held og lykke Zouhier
#3(Med 0 svar)
28. juli 2021 kl. 22:27
alexsomfan
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Håber snart der kommer et hold ind under Ambush, der havde samme kaliber som CPHGames 2019 holdet. Savner orgen på den danske scene!
#4(Med 0 svar)
30. juli 2021 kl. 15:21
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
God vind til Frank franskbrød og baguetterne. Vi krydser for et dansk lineup igen snart!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.