Opret Log ind
Svarer igen på matchfixing-beskyldninger
Det ukrainske hold har nu svaret igen på beskyldningerne om matchfixing.
Skrevet af: annemai    9. juni 2021 21:10      

Akuma har nu kommenteret på sagen omkring matchfixing, hvori de nægter at have været involveret.

Tidligere i dag meldte ESIC nemlig ud, at de har bedt Valve om at undersøge det ukrainske hold for matchfixing, og at de i forbindelse med dette har overdraget dem "betydeligt" bevismateriale.

LÆS OGSÅ
ESIC opfordrer Valve til at undersøge Akuma for matchfixing

Matchfixingen skulle angiveligt være sket fra en CS:GO betting-konto, som tilhører Oleksandr Shyshko, som er direktør for Project X, hvilket er det navn, Akuma tidligere har spillet under.

Her skulle direktøren altså have lavet adskillige mistænkelige bets på både Project X-kampe samt EPIC League-kampen mellem Akuma og Virtus.pro.

Disse beskyldninger har nu fået Akuma-spillerne til tasterne, og i en TwitLonger skriver spilleren SENSEi, at de intet har haft med sagen at gøre.

Vi vil gerne lave et statement omkring at ingen af Akuma eller ex-Project X-spillerne har været involveret i at bette på egne kampe. Derudover vil vi gerne sige, at vi ikke kan drages til ansvar for hvad vores tidligere direktør for Project X, Alexander Shysko, har lavet på bettingsider. Vi vil gerne samarbejde med ESIC og giver gerne al den information, de har brug for, skriver SENSEi i sin TwitLonger.

Selvom ESIC nu har opfordret Valve til at undersøge sagen, kan ESIC ikke selv sanktionere Akuma. Det skyldes, at EPICENTER, som står bag EPIC League, ikke er medlem af ESIC.

#1 zanoj
2d 21t 54m
Kunne de ikke tage at forklare hvorfor de kigger så meget på deres radar eller hvad helvede de kigger så intenst på midt i 1vX situationer?
#2 Bertelsen
2d 21t 33m
Det har de jo gjort? De har sagt at det er en vane. Ligesom at nogle har binded Cl_righthand 1 & 0 og trykker på den hele tiden:P
#5 zanoj
2d 18t 20m
OK - men så en plausibel forklaring :)
#7 Bestiarium
2d 10t 18m
Er det nødvendigt? Den mest plausible forklaring er der jo andre der er kommet med :)
#3 sekke
2d 19t 50m
En af dem forklarede noget i stil med; At du kan se bomb på radar op til 5 sek efter den er ude af syne, men hvis den bliver samlet op af en T indenfor de 5 sek, så forsvinder den instant. Eller noget i den stil. :)
#4 BehinD
2d 19t 11m
Det er rigtigt men hvordan forklarer man når bomben er plantet I en 1v2
#6 zanoj
2d 18t 19m
Det giver sgu fin mening, hvis man har opdaget den slags - og så bruge det til ens egen fordel. Det er jeg helt med på! Men som BehinD skriver, så forklarer det dælme ikke at man gør det i sine clutch situationer, hvor bomben er plantet og man er alene tilbage mod X antal modstandere.
#8 popechild
1d 23t 55m
Synes det lyder super underligt hvis de skulle risikere at snyde, men who knows om de er blevet træt af at sidde stuck i tier2 scenen
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere