Opret Log ind
HYENAS brager sammen med cheat-beskyldt hold
European Development Championship skydes i gang i dag, og her spiller Kjaerbye og co. åbningskampen.
Skrevet af: rask    9. juni 2021 11:00      

Kjaerbye og co. skyder turneringen i gang mod Akuma.

Onsdag starter European Development Championship, og her skal HYENAS i ilden.

Det danske mandskab er havnet i gruppe A, hvor også ex-Marlian, IN.GAME og Akuma er at finde. Og netop sidstnævnte er dagens første modstander.

De to hold brager sammen klokken 12:00, mens gruppens andre hold mødes klokken 13:00. Gruppespillet afvikles som det klassiske GSL-format med første kampe som bo1, mens de resterende kampe er bo3.

Foruden HYENAS er Tricked også inviteret til turneringen, mens Copenhagen Flames kom med efter afbud fra Sinners. De er dog begge i andre grupper, der afgøres i næste uge.

Cheat-beskyldninger

Ukrainske Akuma har været en del i vælten på det seneste. De overraskede alt og alle ved at slå både NaVi og Virtus.pro til CIS-regionens RMR-turnering, EPIC League.

Senere kom der så en del beskyldninger om urent trav hos Akuma, der bragede ind i top 30 efter tredjeplads til EPIC League.

Blandt andet var NaVis coach B1ad3 i HLTV Confirmed, hvor han sagde:

Personligt tror jeg 100% på, at de snød. Specielt Sergiz. Vi analyserede deres demoer inden kampen, fordi vi ikke ville tabe den. Vi vidste, at han ville pushe nogle positioner, og det gjorde han også, men det var altid, når vi ikke kiggede - og det samme gjorde han mod Virtus.pro. Det hele nærmest uden  nogen erfaring, og jeg tænkte selv over, hvordan han dog gjorde det.

Så kom alle de her forskellige klip, hvor de kiggede på radar, og det kan man ikke i clutch-situationer. Det er umuligt, ikke? Du bliver nødt til at være fokuseret på dit crosshair, fortæller B1ad3 blandt andet i HLTV Confirmed.

Foruden anklagerne fra NaVis coach og flere spiller, har i alt 14 hold fra CIS-regionen skrevet et brev til Valve, hvor de opfordrer Valve til at skride ind og undersøge Akuma.

LÆS OGSÅ
CIS-hold vil have efterforskning fra Valve

Kampen kan ses på streamen herunder:

#1 magnusdk124
3d 6t 49m
Tror squ også han snyder efter at have set kampe
#2 DH_JanLund
3d 6t 3m
De er blev heldigvis dårlige igen i CIS turneringen efter anklagerne ;D
#3 Kristja
3d 5t 31m
De blev da shaket på plads af Kjaerbye ^^
#4 larzN
3d 5t 0m
Kjaerbye ser virkelig god ud på det her lineup
#5 MrBlond
2d 21t 15m
Ser godt ud for Kjaerbye! Godt spillet Hyenas!
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere