Opret Log ind
Efter sejr over NIP: "Vi bliver presset til at spille kampen om"
Anonymo, som besejrede NIP i forgårs, har nu været på banen med en officiel udmelding.
Skrevet af: annemai    16. maj 2021 20:13      

device er en af de NIP-spillere, der har klaget over kampen på Twitter.

Kampen mellem NIP og Anonymo skabte meget furore, da NIP-spillerne havde tekniske problemer, hvorefter de - efter eget udsagn - måtte spille med 30-40% i loss.

LÆS OGSÅ
"Dårlig server kostede os andet map"

Nu har sagen dog taget en ny drejning, for Anonymo har netop udgivet et statement, hvori de påstår, at de bliver presset af både NIP og Flashpoint til at at spille kampen om. Du kan læse holdets officielle udtalelse oversat til dansk herunder:

Vi blivet netop nu presset af både Ninjas in Pyjamas og arrangørerne bag Flashpoint til at spille den kamp om, der fandt sted den 14. maj 2021. Ved kampens første timeout (ved stillingen 1-1) tilbød vi at udsætte kampen til et andet tidspunkt, så snart vi hørte om NIPs tekniske problemer - men det valgte de ikke at tage imod.

Vi har tilbudt at spille på enhver officiel server, der ville virke bedre for dem, bortset fra den svenske, som havde en for høj ping for vores spillere. NIP havde mindst 15 minutter til at tjekke serveren før kampen (ifølge Flashpoints regler), og vi gav dem rigeligt med tid til at reagere og justere det. FACEIT fik dem til at spille på en af deres servere uden at tjekke den ordentligt igennem, og tog en forhastet beslutning.

Vi spillede en kamp, som blev afsluttet helt ærligt og redeligt, og som nu er i fortiden. Det er helt sikkert for sent at spille kampen om. Hele beslutningen er uden grund. De 'losses' og internetproblemerne var ikke tydelige i de givne beviser. Vi hørte om den mulige dato at spille kampen om på under 24 timer inden det givne starttidspunkt (og under vores semifinale i ESL Polish Championship). Der er ikke engang tid nok til at svare ordentligt for slet ikke at tale om at forberede sig til kampen. Vi bliver tvunget til at spille en Bo1 (sidste map) i dag eller hele Bo3'en på tirsdag (18:05). Det er bare vanvittigt.

Vi har indtryk af, at FACEIT bliver presset af NIP på et 'business level'. Det kan man se både på deres tweets fra organisationen og nogle medarbejdere og spillere (devi1ce for eksempel). Vi er meget påvirkede af situationen - vi ved, at dette er noget, der ikke ville ske i andre sportsgrene eller esportsturnering. Vi vil gøre alt for at sikre fairplay. Det virker ikke til, at NIP vil gøre det samme.

Altså bliver Anonymo - ifølge deres egen udtalelse - presset af både NIP og Flashpoint til at spille kampen om.

Anonymo-spilleren Innocent har nu også været på Twitter og skrive, at kampen skal spilles om.

Efter kampen, som Anonymo altså vandt 2-1, var flere af NIP-spillerne samt holdets ejer på Twitter for at klage over situationen. Her påstod de nemlig, at holdet havde måttet spille med hele 30-40% loss i kampen, hvilket altså gjorde det nærmest umuligt at spille.

Hverken NIP eller Flashpoint har endnu kommenteret på sagen.

#1 DH_JanLund
2021-05-16 20:19
Anonymo har da handlet præcis som alle andre, eller?. Hvorfor skulle de spille en kamp om de har vundet? De havde endda tilbud at udsætte den men NIP sagde nej? Så må de jo smide NIP ud hvis de ikke ønsker at spille kampen mod Hyenas
#2 Narky
2021-05-16 20:19
Den kamp skal aldrig spilles om. Håber for anonymos skyld at de holder fat i at de ikke vil spille lige meget konsekvenserne. Dette her skal ALDRIG kunne falde tilbage på dem at NIP/Flashpoint havde problemer.
#4 Narky
2021-05-16 20:24
Flashpoint statement:
https://twitter.com/flashpoint/status/139399455747..
#3 zaioh
2021-05-16 20:23
Hvor latterligt. Kan da aldrig være deres skyld.
#5 diOnysos
2021-05-16 20:24
Det lyder helt vildt det her.
#6 Frankyou
2021-05-16 20:52
Forbandede svenskere. Det var herreærgerligt for NiP, men det skal aldrig nogensinde falde tilbage på modstanderen. Det er godt og grundig en træls og uprofessionel beslutning.
#7 warwhale
2021-05-16 20:55
dev1ce effekten.
#8 panzerlas
2021-05-16 21:25
Fy for den lede.......
Og så tilbød de oveni købet at udsætte da de erfarede de havde problemer. De skulle simpelthen skamme sig NIP!
#9 olsen225
2021-05-17 00:19
Hvis de vinder nip må polakkerne tage kampen om det er kun fair 😂😂😂😂
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere