Opret Log ind
Danske mandskaber jagter slutspilsplads
Onsdag tager de første danske mandskaber hul på gruppespillet i BLAST Rising.
Skrevet af: rask    5. maj 2021 10:12      

kwezz og Tricked indleder jagten på avancement fra gruppen i BLAST Rising.

Links med * er reklamelink | Odds er hentet kl. 08:45 og kan ændre sig | 18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | Rofus.nu

Onsdag skydes endnu en gruppe i BLAST Rising i gang, og denne gang gælder det gruppen med Tricked og Astralis Talent.

Efter gruppe A blev afgjort mandag og tirsdag i denne uge, er tiden nu kommet til gruppe B, der foruden de danske mandskaber består af AGO og Galaxy Racer.

Gruppespillet spilles som GSL, hvor der er åbningskampe, efterfulgt af kampe mellem henholdsvis vinderne og taberne af åbningskampene.

I dagens første kamp står Astralis Talent overfor polske AGO, der ligger nummer 33 i verden. Polakkerne har huseret omkring top 30 på verdensranglisten siden begyndelsen af marts og peakede som nummer 23 tidligere på foråret.

Astralis Talent prøver for tiden Gnøffe af, og det er også ham, der er sat til at spille dagens opgør. Den unge spiller var ligeledes med i mandagens kamp i POWER Ligaen, hvor Astralis Talent slog MASONIC 16-5. Her endte Gnøffe øverst på scoreboardet.

De to hold krydser klinger klokken 12:00. Vinderen møder vinderen af dagens anden kamp, hvor gruppens andet danske mandskab skal i aktion.

Nyslåede mestre i ilden

Her tager Tricked nemlig imod Galaxy Racer. De nyslåede Elgiganten Ligaen-mestre fra Tricked. Det danske mandskab er nu det tredjebedstrangerede danske hold på verdensranglisten, da de indtager en 45. plads. De kommer ind til turneringen, efter Sprout meldte afbud i sidste uge.

LÆS OGSÅ
Danskere med i BLAST Rising efter afbud

Omvendt har Galaxy Racer en 60. plads på listen, og de kommer ind til opgøret med nederlag i de seneste tre kampe.

Kampen mellem Tricked og Galaxy Racer skydes i gang klokken 15:00.

Taberne af dagens to kampe mødes i elimination-kampen torsdag.

De to bedste hold fra gruppen går videre til slutspillet, mens samtlige seks gruppers treere mødes senere på måneden for at finde de sidste fire slutspilsdeltagere.

Der er en præmiepulje på 186.000 kroner. Finalen spilles den 23. maj.

Alle kampene kan følges på streamen herunder:

#1 HUNDEN
2021-05-05 10:47
Elsker den evige kamp mellem Tricked og Flames.
Lige nu har Tricked 3. pladsen i DK, hvem slutter på toppen af 2021 af de to?
#2 daxy
2021-05-05 11:15
helt klart astralis talent.
#3 c0bb
2021-05-05 11:48
Tricked pga. stabiliteten. Jeg kan godt lide at se Flames, især Nodios og Nicodoz er gode prospects - men er det nok med én ændring, eller skal der mere til? Jeg føler lidt de kører nogle honeymoon perioder, og ikke rammer det skridt op som flere af dem fortjener at tage.
#5 HUNDEN
2021-05-05 19:07
Jeg tror det omhandler, at få bygget et system. Så man ikke joiner en honeymoon periode, men et system som har virket i en længere periode for en core.
Det kræver tid, men de bør have deres core på plads nu. Så skal de bare ud og finde de matchende brikker, så tingene kan komme til et højere niveau.
#4 v1ctor
2021-05-05 14:08
Får Astralis drengene fri fra skole for at spille, eller spiller de cs fuld tid?
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere