Opret Log ind
Ude af BLAST Premier Global Final
Efter en tæt affære er yderligere et hold ude af BLAST Premier Global Final.
Skrevet af: JSand    23. januar 2021 22:58      

FalleN kunne ikke lede sit hold til en sejr over NaVi, som vandt 16-13 og 16-14.

NaVi tager pladsen videre i consolidation-finalen, hvor modstanderen hedder Vitality, efter en 2-0-sejr over FalleNs Liquid.

Første bane startede ganske ligeligt ud, da NaVi tog en 9-6-føring på CT-siden af Inferno, som også normalt er den favorable side, hvorfor der var lagt op til en meget interessant og tæt duel på første map.

Anden halvleg startede med seks vundne runder for Liquid, som derved bragte sig i front for første gang i kampen, inden NaVi svarede tilbage med seks vundne runder for at tage match point. En enkelt runde yderligere var dog alt, Liquid fik, inden s1mple lukkede banen for NaVi med fire kills.

Andet map var Nuke, og her startede Liquid rigtig stærkt ud med en 7-1-føring, hvilket især skyldtes en s1mple, som aldrig kom i gang og langt fra leverede sit sædvanlige niveau i starten af andet map.

De resterende NaVi-spillere var dog ikke specielt interesserede i et tredje map, da de virkelig tog sig sammen efter den dårlige start. I de 12 efterfølgende runder gav NaVi nemlig kun én væk, hvilket gav dem solid føring på 13-8.

Amerikanske Liquid kom dog tilbage og vandt seks runder i træk for at komme på 14 runder, inden det igen var NaVi, som viste mest niveau. Med en s1mple, som var vågnet op efter den langsomme start, tog det russiske mandskab nemlig de tre sidste runder for at vinde banen i den 30. og sidste runde, hvorfor de også tog en 2-1-sejr i hele kampen.

BLAST Premier Global Final 2020
Bedst af tre maps
Liquid
0 - 2
Natus Vincere
de_inferno 13 - 16 de_inferno
de_nuke 14 - 16 de_nuke
de_dust2 de_dust2

BLAST Premier Global Final byder i morgen på consolidation-finalen mellem Vitality og NaVi, mens vinderen af den kamp kan se frem til at møde Astralis i turneringens egentlige finale i morgen aften.

#1 fLix8
2021-01-24 00:10
Havde regnet med at Liquid ville være fuldstændig hjælpeløse i denne turnering. Synes egentlig det gik overraskende godt taget omstændighederne i betragtning. Håber de kan komme tilbage i stabilt top 5, det ville være et kæmpe plus for CSGO.
#2 Wasin
2021-01-24 01:02
Lidt ærgerligt de smed inferno på den måde, men s0mple tog over da det pressede på mod slutningen. Alt i alt en godkendt indsats og jeg er sikker på de nok skal blive markant bedre så snart de får implementeret fallen endnu mere og han hæver sit niveau endnu mere samtidigt!
#3 Apnemt
2021-01-24 16:35
10 dags pracc top 4 ved blast! Det vist helt godkendt
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere