Opret Log ind
Danskergruppe i Snow Sweet Snow: "Vi vil gerne slå dem"
void sætter over for Dust2.dk ord på holdets første styrkeprøve i en international turnering og meget mere, inden de om lidt står over for Tricked.
Skrevet af: annemai    21. januar 2021 14:30      

void (nummer tre fra venstre) sætter over for Dust2.dk ord på Astralis Talents første styrkeprøve på den internationale scene. Foto: Astralis

I dag skydes gruppe H i Snow Sweet Snow 1 Regionals i gang, og her er det fire danske mandskaber, der skal i aktion.

Første spillerunde byder på Astralis Talents første styrkeprøve på den internationale scene, og her hedder modstanderen Tricked, som ligeledes spiller i Elgiganten Ligaen.

Det unge talentmandskab med den velkendte organisation bag sig går ind til gruppe H som store underdogs, men dette er ikke noget, som skræmmer de unge drenge, kan void fortælle eksklusivt til Dust2.dk.

Ja, vi kommer ind som underdogs, men vi kommer til at tage det, som det kommer, og det giver os også bare mere blod på tanden for at give 110% gennem  hele turneringen.

Forventningerne er heller ikke lave inden opgøret, selvom Tricked er det mere etablerede og erfarne hold, men selvtilliden er stadig høj hos Astralis-drengene.

Vores forventninger mod Tricked er høje. Vi vil gerne slå dem, men samtidig ved vi, at de er nogle hårde konkurrenter.

Samtidig vil vi gerne gå videre fra gruppespillet, men vi ved også, at det kommer til at være hårdt, og at vi skal kæmpe for det, hvis det skal kunne lade sig gøre!

Det er lidt mere end en måneds tid siden, at sløret blev løftet for de fem spillere hos Astralis Talent, og holdet har derfor ikke haft meget tid sammen.

At spille under Astralis og at have et så stort brand bag sig har dog hjulpet meget, kan void fortælle, selvom opstarten ikke har været en dans på roser.

Opstarten har været super fed, men også rigtig hård for mig personligt, eftersom vi er et helt nyt hold. Det har dog hjulpet mig rigtig meget med en så etableret organisation bag mig, mens jeg også har rigtig gode holdkammerater og trænere!

Dét, at opgøret er holdets første internationale styrkeprøve og første kamp på HLTV under Astralis-banneret spiller heller ikke nogen rolle hos void, som ikke er i tvivl om holdets evner.

For mig personligt spiller det ikke rigtig nogen rolle, for jeg ved, hvad jeg kan! Mine holdkammerater er også selvsikre, og er 100% klar på at give den alt, hvad vi har! slutter void af.

Snow Sweet Snow 1 Regionals
Bedst af tre maps
Tricked
2 - 0
Astralis Talent
de_vertigo 16 - 14 de_vertigo
de_nuke 16 - 13 de_nuke
de_overpass de_overpass

Samtidig med Astralis Talents styrkeprøve mod Tricked, er der dog også et andet dansk derby på programmet, når AGF står over for et brandvarmt Lyngby Vikings-mandskab.

Siden sidstnævnte skiftede ud inden Elgiganten Ligaen, har de nemlig været flyvende og har skrabet ni point sammen ud af ni mulige i den bedste danske liga, hvorfor AGF virkelig skal passe, hvis de ikke skal få en dårlig start i Snow Sweet Snow 1 Regionals.

Dette bliver samtidig AGFs første kamp på HLTV, siden de også skiftede markant ud, og det aarhusianske mandskab har derfor også meget at bevise, når de møder Lyngby Vikings.

LÆS OGSÅ
Så blev det officielt: Nyt holdkort på plads hos titeludfordrer

Snow Sweet Snow 1 Regionals
Bedst af tre maps
AGF
0 - 2
Lyngby Vikings
de_inferno 4 - 16 de_inferno
de_overpass 10 - 16 de_overpass
de_nuke de_nuke

Snow Sweet Snow 1 Regionals spilles fra den 18. til den 29. januar, og her er der hele otte grupper med fire hold i hver, som er delt op efter region. Her er der således otte pladser til hovedturneringen på spil, samt en præmiepulje på knap 200.000 kroner.

#1 Rubel
2021-01-21 14:40
Astralis talent har vel samme logo som astralis?
#2 Wasin
2021-01-21 15:12
https://img-cdn.hltv.org/teamlogo/5-1R6_tdnc-xf2F4..

Ovenstående link er til Navi juniors logo. De har det samme til deres Youth afdeling. Astralis burde gøre det samme imo :)
#3 Stez
2021-01-21 17:15
Danskergruppe i Snow Sweet Snow: "Vi vil gerne slå dem"
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere