mithR blev for nylig annonceret som ny mousesports-coach.

mithR: "karrigan var øverst på min liste"

I et interview med HLTV fortæller den danske mousesports-coach, mithR, at han havde kig på den danske kaptajn allerede tilbage i 2019.

I sidste uge kunne mithR annoncere, at han fremover skal agere coach for mousesports. Her skal han hjælpe holdets anden dansker, karrigan, med at lede holdet mod den førsteplads på HLTVs rangliste, mousesports aldrig har opnået.

Over for HLTV åbner mithR op om skiftet fra Renegades til mousesports, og her kommer det blandt andet frem, at den danske coach længe har haft et godt øje til landsmanden karrigan.

Da mousesports annoncerede, at Rejin var blevet afskediget, havde jeg på fornemmelsen at de nok ville kontakte mig. Jeg havde ønsket at arbejde med Finn (karrigan) i et godt stykke tid, og han var også øverst på min liste i slutningen af 2019, da det blev tydeligt at vi havde brug for en leder i North. 

North valgte dog at gå en anden vej, og bragte i stedet MSL tilbage på holdet som kaptajn i januar i år. Blot en måned senere forlod mithR altså rollen som coach for North, hvorefter Renegades tilføjede den danske træner til holdet.

Siden tilføjelsen af MSL er North dog ikke brudt igennem til top-20, men nu får mithR altså et mousesports-mandskab under vingerne, som allerede er veletableret i toppen af Counter-Strike-scenen - og, ikke mindst, ledt an af karrigan, som mithR længe har ønsket at arbejde sammen med.

Her kommer den danske coach til at arbejde videre med holdet på mange måder. Dette kommer dog ikke så meget til at handle om at lære de enkelte spillere bestemte ting, men mere om at skabe en vinderstruktur omkring holdet.

Efter min mening er det primære job for en coach at sikre holdet vækst, og det kan gøres på mange måder. Jeg er her ikke for at lære Finn (karrigan red.), hvordan han skal lede holdet, eller for at lære Robin (ropz) hvordan han skal clutche i en 1v3-situation, men jeg kan skabe en struktur omkring holdet, som kræver det bedste fra hver enkelt spiller og sikrer, at de præsterer optimalt.

Ved siden af at skabe rutiner for spillerne og hjælpe dem med at sætte mål, er jeg også god til at finde på idéer til det taktiske aspekt af spillet - eksempelvis pistolrunder, reaktioner som CT, hvordan vi skal spille og meget mere.

Om mithR kan få sine idéer implementeret tidsnok må tiden vise, for mousesports står allerede over for Farligs GODSENT om tre dage, når BLAST Premier Fall Finals bliver skudt i gang.

#1(Med 0 svar)
22. november 2020 kl. 22:58
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Dumt de misser ham den gang. Han er folkelig.
#2(Med 0 svar)
22. november 2020 kl. 23:45
AppleEyeD
Cool. Måske Mawz kan blive Efterskolemestre 2021 med mithR ombord.
#3(Med 1 svar)
23. november 2020 kl. 00:52
Koste
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det bliver træls hvis Karrigan smutter til FaZe lige nu :D
#4(Med 0 svar)
23. november 2020 kl. 10:41
skurke
slettes ikke
#5(Med 0 svar)
23. november 2020 kl. 11:48
MrBlond
Bliver spændende, og se! Men det bliver da kort hvis Karrigan smutter videre😅?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.