Opret Log ind
Stor fadæse: Tophold skuffer i Nordamerika
Det var nok de færreste, som havde forventet en finale mellem Triumph og Chaos i IEM Beijing-Haidian Nordamerika.
Skrevet af: JSand    22. november 2020 10:45      

tarik og Evil Geniuses må være skuffede efter nederlaget til Chaos.

IEM Beijing-Haidian Nordamerika bød ikke på de store overraskelser i gruppespillet, hvor topholdene Evil Geniuses og Liquid som forventet indtog førstepladsen i deres respektive grupper.

I slutspillet stod de to mandskaber derfor også over for, på papiret, svagere modstandere i form af Triumph og Chaos, men her bød begge opgør på store overraskelser.

Natten til i går blev den første overraskelse nemlig til virkelighed, da Liquid og Triumph mødtes. Et opgør, der på papiret lignede en sikker 2-0-sejr til Liquid blev til alt andet end det, da det var Triumph, som stod tilbage som sejrherrer og dermed tog en plads i finalen.

IEM Beijing-Haidian 2020 North America
Bedst af tre maps
Liquid
1 - 2
Triumph
de_inferno 12 - 16 de_inferno
de_dust2 16 - 8 de_dust2
de_nuke 14 - 16 de_nuke

I nat skulle den anden finalist findes, og her var det tid til endnu en skuffelse, da Evil Geniuses stod over for Chaos.

På trods af to varme Evil Geniuses-spillere, var det alligevel Chaos, som kom bedst fra land. Verdens 19. bedste hold tog nemlig først Overpass, mens det også blev til en sejr på det tredje map, hvorfor Chaos bliver det sidste hold i finalen.

IEM Beijing-Haidian 2020 North America
Bedst af tre maps
Chaos
2 - 1
Evil Geniuses
de_overpass 16 - 11 de_overpass
de_inferno 6 - 16 de_inferno
de_nuke 16 - 11 de_nuke

Finalen i turneringen, som bliver spillet i aften, kommer derfor til at byde på et opgør mellem Triumph og Chaos, mens Liquid og Evil Geniuses må tage til takke med en 3.-4. plads.

#1 Wasin
3d 3t 14m
NA scenen er på nedadgående. De underpræsterer når de spiller mod EU hold og de forventede tophold ryger ud til top30 hold. Med det sagt burde Liquid smide twistzz og stewie ud, hente junior eller oSee + en ordenlig IGL.
#2 Martin
3d 2t 56m
Jeg tror nærmere en del spillere skal acceptere at online er det nye sort og det er her det gælder.
#3 Wasin
3d 2t 53m
Jeg tror bare det stikker dybere end det. På papiret er det potentielt to top hold. Ved ikke om det er mentaliteten der slår fejl eller hvad det er. Der skal ske et eller andet i hvert fald!
#5 Patman
2d 23t 30m
Tophold må slet ik tabe kampe mere eller hva er din pointe
#6 Wasin
2d 20t 33m
Hvor ser du jeg skriver det? Ser du mig stå og råbe bål og brand når et tophold taber EN kamp? Liquid har set sløje ud over længere tid og det ville du også vide hvis du fulgte lidt med :)
#7 Patman
2d 18t 59m
Jeg følger faktisk med lille dreng :) Vi kommer nok aldrig til at se dominans igen som nips winstreak og astralis's vilde år, så vi må acceptere at holdene jonglere op og ned på ranglisten :)
#8 Wasin
2d 18t 11m
Der er forskel på at jonglere op og ned som de fleste tophold rent faktisk gør, og så være grundlæggende dårlige som liquid har været over længere tid.

Men det kræver nok du følger en del mere med end dit lille hoved kan rumme :)
#9 Patman
2d 17t 55m
Junior går til Furia kan jeg se <3
#10 Wasin
2d 17t 50m
Du kan godt pakke dine hjerte smileys væk, vi er ikke 15 år mere. Hvis FURIA vælger at skifte kan du fandme tale om en forhastet beslutning. De har været så dominerende i år og et fejlslagent forsøg til EU bør ikke lede til udskiftning.
#11 MrBlond
2d 2t 27m
De skifter heller ikke, de får bare en sjette mand skal vi ikke satse på det.?
#13 Wasin
2d 1t 8m
Jeg aner sgu ikke om de skifter eller ej. Jeg håber ikke de gør, men rygterne gik på problemer med HEN1 udenfor serveren, så hvis de gør tvivler jeg på stærkt på det er med henblik på et 6-mands roster.
#14 MrBlond
1d 22t 50m
Jo men nu afviser direktøren jo, rygterne om Hen1 ryger, men det håber jeg ikke synes han er en fantastisk awp spiller.
#15 Wasin
1d 22t 31m
Nu giver jeg ikke alverden for sådan en udtalelse, men jeg er helt enig vedr. HEN1. Eminemt awp spiller og ovenikøbet super clutch!
#16 MrBlond
1d 22t 25m
+1 Det kan man ike sige noget til HEN1 er bare vanvittig altså!
#4 Apnemt
3d 0t 4m
Online NA cs når det er bedst
#12 MrBlond
2d 2t 22m
Er ret fan af det Giftige Chaos Mandskab der! Spændende spillere og talenter! Havde godt nok set Liquid gå videre, men den drøm stoppede Junior da.😂 Og EG vel EG er bare EG
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere