Opret Log ind
POWER blog: Så vender vi kajakken
MODDII har igen været ved tasterne og skrevet en fin blog til os. Denne gang om Northern Arena, IEM Oakland og lyserøde drinks til Niko.
Skrevet af: rijaH    11. december 2016 16:31      

Vi skal endnu engang høre fra MODDII, der spiller for Heroic. I denne blog kommer vi med til Northern Arena, IEM Oakland og på bar med kong Snappi og Niko. MODDII fortæller også ud om noget sygdom, som har været med til at han har haft perfomance problemer på det seneste.

Denne gang går turen til Northern Arena i Montreal Canada. Vi trænger virkelig til at bevise for os selv at vi sagtens kan. Vi ved vi kan, men skuffelsen sidder stadig i en efter at ryge ud i ESWC, når man faktisk var favoritter til at vinde den turnering, plus at vi heller ikke fik kvalificeret os til minor kvallen.

Det har været lidt en hård start for Niko. Selvfølgelig har vi ikke haft tid til at pracce, men vi vil jo gerne bevise over for ham, at han tog det rigtige valg ved at joine os, samt at vi alle kan vise vores fans og haters, at Niko er den rigtige til at udfylde den tomme plads på holdet.

Rigtig mange går jo stadig med den tro, at gla1ve var vores tactical leader, og ham der holdte hele holdet sammen, men sådan har det jo aldrig været. Så vi vil rigtig gerne kunne bevise over for alle, at Heroic er her for at blive, og at vi ikke lukker biksen fordi gla1ve nu spiller for Astralis.

Vi er havnet i gruppe med Liquid, Complexity og G2. Vi har vores første kamp mod Liquid, og hold kæft hvor har jeg glædet mig til at se Pimp igen. Den gut er fantastisk, men først og fremmest er det mano a mano på Cobblestone.  Vi starter ud på CT-siden, og vinder den side 9-6. Herefter skifter holdene roller, og monsteret Snappi er der jo ingen som kan tæmme, så vi får lukket kampen 16-7.

Vores næste kamp er mod G2 på Nuke, og denne gang er det Friis, som går i beastmode og sikrer os en 16-14 sejr. Det føles virkelig godt at vise, at vi sagtens kan slå top teams, og det giver også en indre ro, og tro på, at med en masse pracc, kan vi selv en dag komme i toppen af poppen.

Desværre må vi erkende, at vi selv smed semifinalen mod OpTic i skraldespanden. Vi tabte 1-2, fordi vi simpelthen startede ud med at banne et forkert map. Der er ingen tvivl om, at vi måske stadig kunne have tabt med de rette bans, men det påvirker en mentalt, når kampen ikke engang er startet, og vi allerede har fucket det op. Men det er bare op på hesten igen, og være glad for sin 3.plads, og så er det bare videre til næste event.

Jeg afslutter mit ophold i Canada med en hyggelig aften, som jeg egentlig håber på man altid kan få tid til, når man afslutter et event, for ligesom at sige tak for denne gang til de gutter, som spiller på andre teams, som man så sjældent ser.

En omgang bajere med drengene til MMA kampen med Conor “Notorious” McGregor danner jo den fedeste stemning. Jeg havde en virkelig fed aften sammen med Snappi og Niko, samt Legija, tabsen, ptr og Gob B fra NRG.

Næste stop er IEM Oakland i Californien. Vi kom med på et afbud, da Virtus pro valgte at trække sig. Når vi nu alligevel var på farten, kunne vi da lige smide et ekstra event ind i vores skema. Det giver jo lidt erfaring, plus vi var jo næsten lige i nærheden.

Det eneste problem er, at skulle vi være så heldige at komme til playoffs, så er det umuligt for os at deltage til IGL i Shanghai Kina, som vi har om et par dage, men igen det er et stærkt felt af modstandere vi skal møde, men man skal jo aldrig sige aldrig.

Jeg er simpelthen gået hen og blevet syg, jeg er vidst bukket under for alle de rejser, og ændringer i temperaturen, plus mangel på søvn. Jeg føler mig generelt bare udkørt, og savner at være hjemme. Det er heller ikke alle mennesker, der kan klare at omgås med sine teammates så meget, som vi kommer til i den måned vi er væk sammen.

Når man er syg og har det skidt, har man tendens til at blive lidt irriteret og vil bare gerne være lidt alene. Det er ihvertfald mig, men vi har klaret det godt sammen og respekterer hinanden.

Det er game dag, og vi starter ud med numero uno i verden: SK. Jeg pisse fryser på grund af, at jeg er syg, så jeg må sidde med min vinterjakke på under kampen. Mappet bliver Cobblestone, og vi har siden sidste event, som var for et par dage siden, valgt at flytte lidt rundt på vores positioner.

Det gav bonus, plus vi spillede godt sammen, og vandt faktisk kampen 16-13. Det var en lækker følelse kan jeg godt fortælle, så fik man pludselig lidt ny energi.  

Vores næste modstander er FaZe, og der er faktisk ikke så meget at sige om den kamp, andet end at vi fik en kolossal røvfuld! mousesports bliver vores tredje modstander, og vores Niko viser lige hvem den rigtige Niko er, da vi tager sejren 16-11.  

Vi taber vores sidste 2 kampe mod NiP og Cloud9, som betyder, at vi er ude af IEM, og at vi lige kan nå at rejse til Kina imorgen og deltage til IGL.

Funny moments

Vi har haft lidt travlt med et tight skema, så der har ikke været så mange sjove oplevelser ved disse to events desværre. Men når jeg er til et event, hvor Pimp også deltager, så er det en fast tradition, at vi skal ud og flække et dansegulv. De har lidt mere løse regler angående dans på denne side af kloden, for Pimp blev ikke smidt ud denne gang. Men der er fandeme heller ingen, som kan danse lige så hjernedødt vildt som ham.

Når vi har tiden til det, går jeg ofte ud og får en drink eller øl med Snappi og Niko, det er vidst også ved at være en tradition. Det er altid Snappi som bestiller, for Niko vil helst ikke tale engelsk, og jeg lader bare kong Snappi styre showet.

Kongen bestiller næsten altid en Gin/tonic til ham selv, og et eller andet random til mig, for det meste redbull/vodka, men til Niko, uhhh ja Niko får altid noget specielt. Snappi siger til bartenderen: “and a girly drink for this guy”. Han bliver altid så genert og rød i hovedet, når bartenderen kigger på ham efter bestillingen, og især når de vender tilbage med en flot lyserød drink til Niko. Men det er jo det manden kan lide, så skal han da også have det.

Jeg håber på lidt flere sjove fortællinger fra Kina, og at vi kan slutte vores år og tour de event af med et brag. Nu er det sengetid inden rejsen fortsætter i morgen.

#1 Oliver
2016-12-11 16:54
Fed blog. :)
#6 Kawe
2016-12-11 17:29
Helt enig! xD
#2 revilioN
2016-12-11 17:00
HAHHAHA gotta love niko
#3 TheSmilingGun
2016-12-11 17:10
Og Mr. JokeR gør det igen, den dag du stopper som pro, så kan du blive en verdenskendt blogger, du skriver de sygeste blogs, og din humor fejler sgu intet! I LOVE IT <3
#7 MODDII
2016-12-11 17:31
Tak haha. Glad for du syntes om det :D
#11 TheSmilingGun
2016-12-11 20:05
Det var sgu da så lidt, så længe du leverer blogs på samme niveau, så er det mig en glæde både at læse dem, men også kommentere på dem :D
#4 Martin
2016-12-11 17:13
Niko drikker hele tiden 😁
#5 klimox
2016-12-11 17:29
Super fed blog igen igen 👍🏽
#8 byx
2016-12-11 17:38
Nice blog
#9 ZARQ
2016-12-11 17:56
Super fed blog og en masse nice læsning :) . Håber der kommer meget mere af den slags!
#10 n0aH-
2016-12-11 18:31
Nice blog!
#12 Calyp
2016-12-12 11:58
Hahahaha girly drink, lækker blog igen Moddi! :D
#13 Sander
2016-12-12 15:52
Hahaha :D
#14 vaMp
2016-12-15 09:07
https://www.youtube.com/watch?v=7lPtr6dQrnY
#15 Martin
2016-12-15 09:30
ROFL :D
#16 vaMp
2016-12-15 19:14
BITTA, BITTA! IT'S LITERALLY CALLED BITTA!
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere