Opret Log ind
Lyngby Vikings videre; Aalborg Rebels falder på målstregen
Anført af birdfromsky, sikrede danskerne sig en plads videre til den lukkede kvalifikation til DreamHack Open Summer 2020.
Skrevet af: JSand    27. juni 2020 18:45      

birdfromsky var noget overraskende danskernes bedst ratede spiller, da de slog AGO.

Efter en noget uheldig situation, hvor en af spillerne fra russiske MOSCOW17 blev bannet, stod hele to danske hold i form af Lyngby Vikings samt Aalborg Rebels med mulighed for at kvalificere sig til den lukkede kvalifikation til DreamHack Open Summer 2020.

LÆS OGSÅ
Aalborg Rebels' modstander diskvalificeres; Lyngby Vikings til slutspillet

Lyngby Viking skulle blot vinde én kamp yderligere for at sikre sig en plads i den lukkede kvalifikation. Efter et nederlag på første map skulle danskerne dog hive op i sig selv for stadig at spille sig videre.

Dette gjorde de også, og anført af birdfromsky slog de først AGO 16-13 på andet map, mens den afgørende bane blev næsten lige så tæt, da Lyngby Vikings endnu en gang slog polakkerne - denne gang med cifrene 16-12.

DreamHack Open Summer 2020 Europe Open Qualifier
Bedst af tre maps
AGO
1 - 2
Lyngby Vikings
de_inferno 16 - 11 de_inferno
de_vertigo 13 - 16 de_vertigo
de_nuke 12 - 16 de_nuke

Aalborg Rebels startede længere tilbage i turneringen, fordi alle MOSCOW17s kampe gennem turneringen skulle spilles om, hvorfor Aalborg Rebels selvfølgelig skulle have en ny modstander.

Her mødte de Hard4U, som indtager 63. pladsen på HLTVs rangliste. Denne kamp endte da også med at blive endestationen for Fessor og kompagni, som måtte se sig slået 16-8 på Overpass, hvorfor de røg ud af kvalifikationen.

DreamHack Open Summer 2020 Europe Open Qualifier
Bedst af ét map
Aalborg Rebels
8 - 16
Hard4U
de_overpass 8 - 16 de_overpass

Med resultaterne ser vi altså blot ét dansk hold videre til den lukkede kvalifikation til DreamHack Open Summer 2020, som bliver spillet i morgen. Her er hele to pladser på spil til de otte deltagende hold, og det bliver derfor ikke en umulig opgave for Lyngby at sikre sig en plads videre.

#1 Tyze
2020-06-27 18:46
Flot af Lyngby!! AGO er et habilt hold at slå!!
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere