Opret Log ind
SLUT: Held og lykke til de tre danske hold!
Dust2.dk sidder klar til at dække den fjerde og sidste Minor kvalifikation, der finder sted her til aften. Flere danske hold skal forsøge at tage en af de to resterende pladser til den lukkede Minor kvalifikation.
Skrevet af: mad0    12. februar 2020 17:28      

Singularitys sidste chance for at kvalificere sig finder sted i aften.

Dust2.dk byder velkommen til aftenens live-dækning af den åbne Minor kvalifikation til ESL One Rio 2020. Vi vil følge alle holdene med danske repræsentanter på tæt hold. Har I nogle spørgsmål, så er I mere end velkomne til at spørge i kommentarfeltet.

Her er et udnsit af nogle af de danske mandskaber i dagens kvalifikation:

 • dk roughtimes (JarKo, Cruz, Zatty, Runoe, braadz)
 • dk Lyngby Vikings (Twinx, FeTiSh, thamlike, birdfromsky, maNkz, Cabbi)
 • dk Blitzkrieg (hug, mazi, madsztw, Typos, zyp)
 • dk Moon Daddy (vester, tmL, Jialocin, CeyL, KaDaZ)
 • dk Copenhagen Flames (TeSeS, Nodios, Acilion, TMB, farlig, dvorborg)
 • dk Campus Vejle * Spar Nord (Qu1sten, blaq, Kraghen, Niemann, brzer)
 • dk Multihunters (HezyY, MALRNN, Bunke, d0pmax, Raven)
 • dk AGF (HooXi, fr0slev, Kristou, HECTOz, AvovA, FaagaN)
 • dk Tricked (kiR, Lucky, kwezz, Toft, torben)
 • dk Singularity (mertz, Jabbi, Queenix, Celrate, TOBIZ, casle)
 • dk Sigma (dfen, wAGNR, haste, larsen, raalz)
 • dk eSpuma (domini, Azioom, fredens, Ch0zen, Zebbe, Hvolbaek)
 • dk Yoink (Lukki, smF, Daffu, coloNz, PERCY)
 • dk MAMBA (Maze, zibron, djinnz, fuzeeh, ZYLON)
 • dk Ratard (BorchG, VigzZ, Leakz, Friis, NoProblemGuy)

Du kan se brackets ved at trykke her.

Held og lykke til de tre danske hold! ◴ 23:52
Dust2.dk lukker og slukker for aftenens live-dækning. Vi håber, I har nydt dækningen af kvalifikationen, der så flere danske hold komme langt. Held og lykke til Singularity, Yoink og Copenhagen Flames med aftenens sidste kampe!

Tre danske hold blandt top 16 ◴ 23:50
Hele tre danske hold er blandt de 16 bedste hold, da både Copenhagen Flames, Yoink og Singularity har formået at ramme de kampe, der bliver dækket på HLTV. Du kan følge kampene her:

Europe Minor Open Qualifier 4 - ESL One Rio 2020
Bedst af ét map
Singularity
16 - 9
SJ
de_vertigo 16 - 9 de_vertigo

Europe Minor Open Qualifier 4 - ESL One Rio 2020
Bedst af ét map
Copenhagen Flames
16 - 14
Yoink
de_inferno 16 - 14 de_inferno

Tricked ude efter overtidsdrama ◴ 23:42
Tricked var i kamp med Sinners her til aften, hvor det tjekkiske hold formåede at hive sejren til sig efter et overtidsdrama, der sluttede med 22-19 til Sinners. Tjekkerne skal derfor i kamp med Endpoint i den kommende kamp.

AGF ude efter nederlag til SJ ◴ 23:31
AGF skulle i duel med SJ i dagens anden sidste opgør. Danskerne kom ikke for godt til start, da finnerne gik til pause i front med 10-5. AGF kom dog tilbage og fik kampen på 11-12, inden SJ tog fire runder i streg, og dermed slog danskerne ud af kvalifikationen.

Singularity videre til runde seks ◴ 23:11
Det grønne mandskab har netop overmandet ECLOT, og er dermed videre til runde seks, hvor deres kommende modstander endnu ikke er fundet. Modstanderen ligger mellem AGF eller SJ.

Yoink videre til næste runde ◴ 22:48
Efter en lang og intens kamp, så formåede Yoink at spille sig videre til næste runde efter en sejr på 22-20 over Wizla Krakow. Holdet skal nu mod mixalix, der blandt andet har Remoy og BERRY på holdkortet.

Flames med sejr over Nexus; Yoink stadig i overtid ◴ 22:37
Copenhagen Flames har netop besejret Nexus, og er dermed videre til runde seks, hvor deres kommende modstander endnu ikke er fundet. Yoink er netop kommet i dobbelt overtid.

Yoink i endnu en overtid ◴ 22:20
Yoink-mandskabet har endnu en gang ramt overtid i denne kvalifikation. Denne gang er det mod Wizla Krakow på Nuke. Den står fortsat 15-15.

Singularity videre til runde fem ◴ 22:09
Singularity overmandede S2V i en kamp, der endte med at blive en neglebider, som sluttede med 16-13 i danskernes favør. Nu står den på en kamp mod ECLOTS, som du også kan følge med i her:

Complexity besejrer Ratard ◴ 22:03
Complexity viste sig at være for stor en mundfuld for Ratard, da blameF og kompgani løb med sejren 16-7, hvilket gør dem klar til en kamp mod vinderen af n0_0rg og Stifmeister Gaming.

AGF vinder neglebider ◴ 21:59
AGF har netop slået ad hoc gaming på Nuke med 16-14. Tyskerne var foran med 14-10, men De Hviie formåede at hive seks runder i streg, og dermed sikre dem en plads i runde fem.

Tricked videre til runde fem ◴ 21:44
Tricked har netop besejret ikustakA med 16-6 på Vertigo, hvilket gør det danske mandskab klar til runde fem, hvor vinderen af SINNERS ESPORT og legends venter.

Flames smadrer MAMBA ◴ 21:35
Copenhagen Flames slog sine landsmænd fra MAMBA uden de største problemer, og er derfor videre til runde fem, hvor Nexus eller Japaleno venter som deres kommende modstander.

Complexity i kamp med dansk mix-hold ◴ 21:25
blameF og kompagni er i skrivende stund i duel med et hold bestående af et par velkendte navne i form af Friis og VigzZ. Du kan se kampen her:

Singularity i front mod S2V ◴ 21:16
mertz og kompagni er fortsat med i kvalifikationen, og holdet er i skrivende stund i duel med S2V CSGO på Nuke. Du kan endnu en gang følge opgøret her:

Yoink overlever overtidsdrama ◴ 21:09
Yoink overlevede overtidsdramaen mod OFFSET på Dust2, hvilket betyder, at PERCY og kompagni er klar til kamo mod Wizla Krakow i runde fire af kvalfikationen.

AGF støder sammen med ad hoc gaming ◴ 20:58
De Hviie støder sammen med tyske ad hoc gaming i runde fire. Opgøret mellem de to mandskaber, der ser holdene seeded henholdsvis 31 og 34, skal udspilles på Nuke.

Yoink i overtid mod OFFSET ◴ 20:47
PERCY og kompagni er endnu ikke færdige med kampen mod OFFSET, da holdene i skrivende stund er påbegyndt overtiden. Du kan følge kampen her:

Dansk mix-hold smadrer 1337HUANIA ◴ 20:45
Et dansk mix-hold under navnet MAMBA, har netop slået 1337HUANIA ud af turneringen efter en sejr på 16-1 på Nuke. Holdet skal nu i duel med landsmændende fra Copenhagen Flames.

Tricked, Flames og AGF videre til runde fire ◴ 20:42
De tre danske mandskaber er fortsat med i Minor-kvalifikationen efter sejre over henholdsvis Silent Killers, passive og Dumb Momnkeys. Singularity er ligeledes få runder fra runde fire.

Lyngby ude af kvalifikationen ◴ 20:40
Frizoluszki viste sig at være for stor en mundfuld for Lyngby, der ikke kan andet end at følge med fra sidelinjen resten af kvalifikationen.

Lyngby nær exit i kvalifikationen ◴ 20:35
Vikingerne er i skrivende stund bagud med 14-11 til Frizoluszki på Nuke. Lyngby skal have vendt kampen, hvis de ikke vil møde et tidligt exit i kvalifikaitonen, der stadig har hold som Singularity, Flames, AGF og Tricked med.

Blitzkrieg med tæt nederlag til PACT ◴ 20:28
Blitzkrieg stødte sammen med polske PACT i runde tre. Opgøret skulle udfoldes på Train, der i sidste ende så PACT løbe med sejren i tæt facon med 16-13.

Campus Vejle * Spar Nord har ramt endestationen ◴ 20:25
Trods en plads i runde tre for de unge drenge, så var dette deres første opgør i kvalifikationen, da holdet fik walkover i de tidligere runder. Gennem hele kampen var Lilmix i fin kontrol, og svenskerne formåede også at lukke kampen relativt sikkert med 16-9.

Flames i store problemer mod passive ◴ 20:16
Flammerne ser ikke ud til at være tændte i Flames-lejren, da holdet i skrivende stund er bagud med 9-8 til passive.

OFFSET  løber fra Yoink ◴ 20:12
Yoink har ikke fået den start, de ønskede mod OFFSET, der er begyndt at lunte fra danskerne. Du kan følge kampen her:

Sigma taber i runde to ◴ 20:06
Det blev kun til én enkelt kamp for haste og kompagni, da holdet blev overmandet af n0_0rg i overtid. Sigmas modstandere skal derfor i kamp med VemVi nu.

Campus Vejle * Spar Nord i problemer ◴ 20:03
Campus Vejle-holdet har ikke fået den bedste start mod Lilmix på Mirage, da svenskerne er foran med hele 9-1. Du kan følge kampen fra pyhts POV her:

Singularity vinder over polakker ◴ 19:57
Singularity vandt en tæt kamp over et polsk hold med navn Cyberwolves. Danskerne er derfor klar til den næste kamp, som er mod Unidad Esport.Kampen kan følges her:

Sigma i overtid mod n0_0rg ◴ 19:55
Sigma har ikke fået den drømmestart, de havde ønsket, da holdet skal i overtid med n0_0rg, der et hold bestående af et par tidligere Asterion-spillere samt eneshan.

Tricked sender roughtimes ud af kvalifikationen ◴ 19:51
Det blev også til en kort kvalifikation for roughtimes, da holdet blev overmandet af et overlegent Tricked-mandskab, der løb med sejren 16-7. Tricked skal nu i kamp med Silent Killers.

Multhunters slået ud af Japaleno ◴ 19:47
Det var tæt i den første del af opgøret, men da Japaleno ramte anden halveg, begyndte holdet at tage fart, hvilket resulterede i dem slå Mulithunters ud af kvalifikationen med en score på 16-9.

Cyberwolves volder Singularity problemer ◴ 19:41
Singlaritys modstander, Cyberwolves, har formået at kæmpe sig tilbage i kampen efter at være bagud med 10-5. Kampen er derfor stadig meget åben. Du kan følge resten af kampen her:

Campus Vejle * Spar Nord støder sammen med Lilmix ◴ 19:38
blaq og kompgani er nået til runde tre, men har endnu ikke fået spillet en kamp før nu, hvor holdet skal i duel med sveneske Lilmix. Holdene skal i kamp på Mirage.

Moon Daddy overmandet af SKADE ◴ 19:32
Det blev til en kort kvalifikation for Moon Daddy, da holdet blev overmandet af et velspillende SKADE-mandskab, der løb med sejren 16-7 på Inferno. 

Multihunters i tæt kamp med Japaleno ◴ 19:24
Multihunters slog Athaim med 16-9 i deres åbningskamp, og holdet skulle derfor videre til runde to, hvor svenske Jalapeno ventede. I skrivende stund står den 9-6 til svenskerne.

eSpuma er ude af kvalifikationen ◴ 19:17
eSpuma er det første, danske hold, der forlader dagens kvalifikation, da holdet tabte med 19-15 til SUPRMODE på Nuke.

Blitzkrieg skal i kamp med PACT ◴ 19:13
Typos og kompagni skal i mod et godt polsk hold om få minutter. Kampen skal kæmpes på Inferno. PACT har fået seed 16 i kvalifikationen, mens Blitzkrieg kun har seed 113.

Lyngby er startet på deres første kamp ◴ 19:10
Vikignerne fra Lyngby er lige startet på deres første kamp i kvalifikationen, der ser dem i kamp mod Planetstrike. I skrivende stund er danskerne bagud med 1-0.

eSpuma i overtidsdrama ◴ 19:08
eSpuma har ramt overtid mod SUPRMODE på Nuke. Det vindende hold af opgøret skal mod No Limit Gaming. Du kan følge overtiden her:

Første danskerbrag om lidt ◴ 18:57
roughtimes smadrede deres første kamp i kvalifikationen. Med sejren ser vi nu det første danskerbrag i kvalifikationen, da holdet skal i kamp med Tricked nu.

Nu starter Singularitys kampe ◴ 18:55
Singularitys kampe i kvalifikation begynder om få øjeblikke, hvor holdet starter det hele ud med en kamp mod Cyberwolves. Kampen kan følges her:

Blitzkrieg klar til runde tre ◴ 18:51
Blitzkrieg har netop overmandet Gameroids med 16-8, og holdet er dermed klar til runde tre, hvor vinderen af PACT og OETTIGANG venter.

Moon Daddy i svær kamp mod SKADE ◴ 18:44
Moon Daddy har netop spillet sig videre til runde tre, hvor det bulgarske hold SKADE lå og ventede. Holdene er blevet enige om, at opgøret skal udfoldes på Inferno.

eSpuma i tæt kamp ◴ 18:39
I skrivende stund står eSpuma og SUPERMODE næsten helt lige. Du kan følge resten af opgøret på denne spanske stream her:

De første par kampe begynder nu ◴ 18:28
eSpuma, Blitzkrieg og Moon Daddy er alle først kommet i gang med deres åbningskampe nu. roughtimes er endnu ikke startet i kampen mod DruzynaW.

Campus Vejle * Spar Nord får endnu en walkover ◴ 18:24
Campus Vejle-drengene ledet af blaq, fik en walkover i første runde, og skulle derfor mod Team DropX i runde to. Det viste sig så, at DropX ikke valgte at dukke op, så holdet er allerede i runde tre, skriver brzer til Dust2.dk.

Danskerbrag måske i vente i næste runde ◴ 18:11
Skulle roughtimes gå hen og vinde deres opgør mod DruzynaW, så står en kamp mod Tricked på menuen for holdet, der blandt andet består af spillere som Zatty og braadz.

Brackets er ude ◴ 18:02
Flere af de danske hold har fået walkover i den første spillerunde. Blitzkrieg og Campus Vejle * Spar Nord er dog blandt nogle af de hold, der ikke fik en walkover, og skal dermed i kamp lige fra start af.

Disse hold er bekræftet til den lukkede kvalifikation ◴ 17:40
To danske hold er klar til lukkede Minor kvalifikation, der finder sted i starten af marts. Samtidig er Nordavind med to danske repræsentanter også at finde, samt OG med valde og ruggah.

 • dk Heroic
 • dk MAD Lions
 • eu GODSENT
 • eu OG
 • eu Nordavind
 • se fnatic
 • se NiP
 • se Dignitas
 • de BIG
 • de Sprout
 • es Movistar Riders
 • fi KOVA
 • no Apeks
 • fr Heretics
 • eu Åben kvalifikation #4
 • eu Åben kvalifikation #4

Velkomen til live-dækningen af den sidste Minor kvalifikation ◴ 17:30
Dust2.dk byder jer velkommen til den sidste Minor kvalifikation, hvor de sidste hold skal kæmpe om de eftertragtede pladser til den lukkede Minor kvalifikation, der allerede ser to danske repræsentanter i form af MAD Lions og Heroic​​.

#1 Mubi
2020-02-12 18:20
Er der nogen ved hvor jeg kan se Singularity?
#2 mad0
2020-02-12 18:21
Ifølge Singularitys Twitter, så kan du følge alle deres kampe her fra:
https://www.twitch.tv/danchancs
#3 Mubi
2020-02-12 18:24
Tak for svaret :-)
#4 mad0
2020-02-12 18:25
Det var så lidt. Holdet fik en walkover i første runde, så streamen bliver nok først sat i gang om 25 minutters tid, vil jeg gætte på.
#5 FreezyNadeZ
2020-02-12 19:01
stream til roughtimes vs tricked?
#6 mad0
2020-02-12 19:06
Har lige ledt i et par minutter uden held.
#10 FreezyNadeZ
2020-02-12 19:27
ah okay, takker
#7 b0ychild
2020-02-12 19:19
eSpuma 14-11 throw :<
#8 Zebbe
2020-02-12 19:20
unluko maluko
#9 Ch0zenn
2020-02-12 19:20
(:
#11 mamas
2020-02-12 19:49
Det er altså drøn lækker med sådan en omgang liveopdateringer når man sidder på mobil og ikke har adgang til computer!
#12 Borch-
2020-02-12 21:09
tror de der ratard slår complexety her, de ser helt syge ud
#13 FlaskeN
2020-02-12 23:57
Tak for live-dækningen! :)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere