Opret Log ind
farlig: "Der er langt endnu til toppen"
Efter Copenhagen Flames sejr til GGW #25, tog Dust2.dk en snak med turneringens MVP, farlig.
Skrevet af: rijaH    28. januar 2020 10:00      

Copenhagen Flames spilleren farlig tog MVP titlen til GGW #25.

I weekenden blev Geeks Gone Wild #25 afholdt i Aalborg og her deltog en del af de danske top 10 hold, heriblandt, Copenhagen Flames. De gik endda hen og vandt turneringen, som de også var seedet til.

Turneringens MVP blev farlig, som sluttede med en rating på 1.55

Dust2.dk har i den forbindelse taget en snak med farlig både om holdet og ham selv. Og vi starter ud med at spørge ind til om hvordan oplevelse var i forhold til at de var storfavoritter til at vinde og det er bestemt ikke noget farlig er vild med:

Jeg kan ikke lide følelsen af at være favorit, og jeg tror egentlig også, at AcilioN er den eneste spiller på holdet, som er vant til at være favorit. Men ligesom så mange andre følelser såsom nervøsitet osv. går det væk, når en kamp går i gang for mig.

Når der spørges ind til hvor langt han ser Flames være foran Lyngby, AGF, SNG, Tricked og de andre hold, så mener han bestemt de er foran, både på taktikken og holdspillet: 

Jeg tror at vi på taktik og holdspil er ret langt foran alle holdene, den del skal AcilioN virkelig have cadeau for, da det helt sikkert er ham der gør forskellen for os. Individuelt føler jeg derimod ikke at vi er så langt foran igen, kigger man f.eks. bare på AWP-spillerne under os: Twinx, HECTOz, mertz og Lucky. Der er et vildt stærkt felt, og den eneste spiller som jeg ikke føler har en konkurrent under sig lige nu er TeSeS. 

Ses der på holdene på det næste niveau, MAD Lions, Heroic og North, så mener farlig stadig der er lang vej endnu. For topniveauet, kommer måske derop, men bundniveauet er langt lavere:

Der er lang vej. Vores topniveau som hold rækker måske op til dem, men vi har bare et langt lavere bundniveau. Desuden ligger de ovennævnte hold alle i et luftlag hvor de enten bliver inviteret direkte til events eller til den lukkede kval. Vi spiller stadig de åbne kvalifikationer til alting – og de åbne kvals er de sværeste som alle er bekendt med. 

Det er flot spil som farlig viser i Flames og det mener han er på grund af den måde, han får lov til at spille af sine holdkammerater:

Der har bare altid været en spillestil på både HooXi holdet og det nuværende hold, hvor jeg bliver sat op og kan få lov til at spille som jeg gerne vil. Det har derfor altid været på grund af mine holdkammerater på de forskellige hold jeg har kunnet spille godt, sådan var det helt tilbage i SUBLIFE og sådan er det stadig nu. 

Vi slutter af med at spørge ind til drømmene om det næste store skridt. Om det kan være med hans nuværende hold eller om det måske kunne ske, at der bliver skrevet under med en anden organisation. Men det er ikke en situtation, som farlig ser sandsynlig:

Selvfølgelig findes der et drømmescenarie, hvor vi som hold udvikler os så meget, at det ikke ville være det værd at skifte hold, men sandheden er bare at det er usandsynligt. Jeg ville klart skrive under med en anden organisation, hvis det var det rigtige tilbud. Hvis nogen andre fra mit hold fik et godt tilbud ville jeg også sige de skulle tage chancen – da røj fik tilbuddet fra Tricked i sin tid sagde jeg til ham, at det var dumt hvis han sagde nej.

Det er ikke første gang at farlig løber med en MVP her fra Dust2.dk, han vandt nemlig også den titel, da der blev afholdt Fight Club tilbage i 2017, som han vandt med SUBLIFE.

LÆS OGSÅ
farlig bliver eOddset POWER Fight Club MVP

#1 Tyze
2020-01-28 10:46
Dejligt ydmyg synes jeg! Held og lykke i fremtiden farlig :)
#2 fribz
2020-01-28 11:00
Er fan af sidste svar. Dejligt med noget ærlighed på scenen frem for at pakke det hele ind.
#3 Martin
2020-01-28 11:37
<3
#4 FIEND
2020-01-28 11:50
Det er sgu en fornuftig ung mand. Sindssygt fortjent for dem, og det var tydeligt at de var i en anden liga til GGW. #FutureisFarlig
#5 whapz
2020-01-28 11:58
Fedt interview. Dejligt at have en fornemmelse af, man kommer lidt ind under huden på spillerne. Subtoppen er bare super spændende!
#6 whitebear22
2020-01-28 12:06
Flames er stærkt på vej.

De virker til at have en god organisation bag sig og holdet bliver hele tiden lidt bedre. Top30 skal nok komme.
#7 sirr
2020-01-28 15:53
Er åbne kvalifikationer sværere end de lukkede? Det tror jeg ikke mange er bekendt med, om end den længere vej til de lukkede, selvfølgelig kan gøre det svært.

Lyder som en cool personlighed, men jeg tænker Flames organisationen må være træt af den sidste udtalelse :-)
#8 vorborg
2020-01-28 16:06
Vi er bestemt ikke trætte af den sidste udtalelse. Vi har en klar aftale med vores spillere om at hvis det rette tilbud for dem kommer, så skal de videre.

Om det så er hele holdet på en gang der skal videre, eller 1-2 spillere ad gangen, det må vi se på. Vi regner med at være et sælgende hold de næste par år, da vi ikke har økonomien til at betale markedslønnen for hold omkring ~20 på HLTV, hvilket vi mener på sigt er et realistisk mål for det hold og spillere vi har.
æ
#10 sirr
2020-01-28 17:41
Det har jeg stor respekt for - og ærlighed er da fantastisk, men selvom det er den interne aftale, så ville jeg da blive en smule nedtrykt over at se sådanne udtalelser offentligt.
#11 vorborg
2020-01-28 18:50
Det ser jeg ingen grund til - vi har selv meldt ud offentligt at vi er en sælgende klub da vi solgte roeJ til Tricked.

Jeg ser intet problem i at vi er transparente omkring vores planer
#9 noche
2020-01-28 16:43
Dejlig ærligt interview! Jeg ser frem til at de kommer op og kæmper med de hold lige over dem, med lidt stabilitet og struktur kan det let ske.

Hvordan gik det egentlig med deres søgen efter en coach?
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere