Opret Log ind
Ambush taber til Phoenix; afgørende kamp venter i morgen
Phoenix var for stor en mundfuld for danskerne, og Ambush skal derfor spille eliminationskamp i morgen for at gå videre til slutspillet.
Skrevet af: JSand    27. december 2019 20:30      

ckay spillede en god kamp mod Phoenix.

Ambush kom godt fra start i går til GG.BET Winter Cup, da holdet slog finske SJ, der for nylig har kicket deres stortalent Jamppi. Danskerne vandt på bare to maps, og de skulle derfor spille mod Phoenix i dag, hvoraf vinderen gik videre til playoffs, hvor blandt andet Heroic venter. 

Dagens kamp var Phoenix' mappick, Mirage. Ambush startede på T-siden, og de havde det svært allerede fra starten, og de gik derfor til pausen bagud 9-6. Deres CT-side blev ikke bedre, og danskerne måtte derfor se sig slået 16-8 på første map.

Inferno startede med Ambush på den normalt favorable CT-side, men her havde danskerne det svært, og de fik derfor kun syv runder i første halvleg. Danskernes T-side havde dog, hvad der skulle til, og de startede med at tage de første seks runder, inden Phoenix kom på bordet. Phoenix kom tilbage, men danskerne formåede stadig at lukke opgøret 16-14.

Sidste map var Train, der så Ambush komme super fra start, da holdet tog de første tre runder. Efterfølgende tog Phoenix dog fart med fem runder, inden de tabte de følgende tre. Ambush var nu på CT-siden, og havde derfor en god chance for at tage sejren. Phoenix viste dog, at de var det bedre hold, da holdet tog hele syv runder i streg, inden mappet var deres.

GG.BET Winter Cup
Bedst af tre maps
Ambush
1 - 2
Phoenix
de_mirage 8 - 16 de_mirage
de_inferno 16 - 14 de_inferno
de_train 6 - 16 de_train

Ambush skal derfor møde vinderen af opgøret, der står mellem SKADE og SJ, der begynder om få øjeblikke. SJ var holdet, som Ambush slog i deres åbningskamp i GG.Bet Winter Cup.

GG.BET Winter Cup
Bedst af tre maps
SJ
1 - 2
SKADE
de_inferno 16 - 7 de_inferno
de_mirage 16 - 19 de_mirage
de_train 4 - 16 de_train

#1 ZCDK
2019-12-27 21:00
Jamppi var med pga serverproblemer.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere