Opret Log ind
KralleJ søger hold :)
2020-11-23 21:22  |  
KralleJ
Halløjsa :)
Mit navn er Kristian Nedergaard Jensen og jeg er 14 år gammel. Jeg søger nyt hold, da mit gamle ikke kunne kommunikere godt sammen, og vi gik hver sin vej . Jeg er en ung dreng der har kæmpe ambitioner inden for CS og rigtig gerne vil nå langt. Jeg er bosat i Nordjylland. Jeg har spillet på mange hold før i tiden, og har derfor en masse holderfaring.

Ingame:
Jeg går under navnet KralleJ og har en masse spilforståelse inden for CS, jeg kan bedst spille entry-fragger og/eller lurker, har ikke styr på nogle af de andre roller. Jeg er pt, lvl 10 i faceit og 2200 elo, jeg er god til at kommunikere og er ikke toxic. Jeg har 3000 timer i cs fordelt på 3 accounts. Jeg spiller ikke mm.

Forventninger:
Jeg forventer et hold som er 3-4 personer allerede. Jeg forventer at alle på holdet vil kunne træne 3-4 gange om ugen. Jeg forventer at alle fra holdet har samme mål som mig. Jeg forventer at holdet er samme lvl og ca. samme alder som mig. Jeg forventer at holdet vil tage det seriøst og vil deltage i de forskellige ligaer, turneringer mm.

I kan kontakte mig over Facebook: https://www.facebook.com/kristian.jensen.56614
Eller i kan også adde mig på steam og skrive derover: https://steamcommunity.com/profiles/76561198272908..

Fortsæt god dag!
Ingen kommentarer endnu. Del dit indspark.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere