Søger du hold til næste sæson?
01D : 18T : 17M : 02S
ztr spillede for Metizsport i seks måneder.

Svensker erstatter Snax i GamerLegion

GamerLegion har nu fundet den sidste brik til holdkortet, da de har hentet ztr fra Metizsport som erstatning for Snax.

ztr som har været bænket i Metizsport, har nu fundet et nyt sæde i GamerLegion.

Den 3. juli kom der en kæmpe overraskelse, da den polske veteran og IGL for GamerLegion, snax, blev annonceret som ny G2-spiller.

To dage senere bekræfter GamerLegion via det sociale medie X, at de har hentet svenske ztr fra Metizsport, som har været bænket siden maj måned.

Den 20-årige svenske IGL tilslutter sig et fornyet GamerLegion, som har hentet et ungt hold ind, hvor den ældste spiller er rumænske volt, som er 22 år. De har en gennemsnitsalder på 19,8, hvilket kun The MongolZ kan matche i toppen af CS.

ztr har været en del NIPs akademiprojekt og nåede kort at repræsentere førsteholdet i NIP, inden turen gik til GODSENT. Til sidst tog han turen til Metizsport, hvor han nåede at spille en fornem turnering i BLAST Premier Spring Showdown og en LAN-turnering i Brasilien.

ztr kommer til at debutere i sin nye GamerLegion-trøje, når han kommer til København ved BLAST Premier Fall Groups den 29. juli.

GamerLegion består nu af:

  • Sverige ztr

  • volt

  • FL4MUS

  • aNdu

  • sl3nd

  • ash (Coach)

#1(Med 1 svar)
5. juli 2024 kl. 20:29
JakobHelms
Det her synes jeg faktisk er en ret fin signing! ztr formåede at få langt mere ud af stykkerne end han umiddelbart burde hos Metizport.
#2(Med 0 svar)
5. juli 2024 kl. 23:47
AwF
Tænkte nøjagtigt det samme. Synes GamerLegion er begyndt at tage den plads Mouz før havde i hierakiet. Scouter de unge talenter og kombinere dem af og til med noget erfarent dog uforløst potentiale, hvis der er et godt tilbud på markedet.

Jeg tror det er en fed organisation at være i.
#3(Med 0 svar)
6. juli 2024 kl. 12:12
DOMINA7HOR
Ifølge Striker med HLTV, så var en direkte bytter, Snax for HooXi på tale, men HooXi afviste angiveligt. Synes ellers det havde været perfekt.

Når det nu ikke blev til noget, så synes jeg faktisk dette er en rigtig god løsning for både GL og ztr. ztr er en dygtig ung IGL, som især gjorde det godt hos Metizport.

I det hele taget et lovende ungt hold GL nu har fået samlet. De kan sagtens gå hen og skabe nogle rigtig gode resultater!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.