brzer og WOPA møder Wolves i semifinalen.

WOPA stiler efter revanche i semifinalen

WOPA-mandskabet skal op imod Copenhagen Wolves i POWER Ligaens slutspil.

Onsdag afgøres denne sæson af POWER Ligaen, når vi kroner en ny mester i Danmarks stærkeste Counter-Strike-liga.

Blandt semifinalisterne er Simon Kjærs WOPA Esport, der endte på en tredjeplads i tabellen ovenpå Ligaens grundspil.

brzer og kompagni sikrede en plads videre til slutspillet med sejre i ni ud af 14 kampe i grundspillet, og det er AWP-spilleren godt tilfreds med.

Vi har egentlig været meget sikre igennem hele sæsonen. Vi har tabt begge pistoler nogle kampe, som har gjort det lidt svært, men vi har været sikre på, at vi nok skulle ende i slutspillet, som vi plejer, lyder det fra brzer.

Én af de kampe, hvor WOPA tabte begge pistolrunder, var deres andet opgør mod Copenhagen Wolves, der endte i et 9-13-nederlag.

brzers mandskab får mulighed for revanche i slutspillet, hvor de møder netop Copenhagen Wolves i semifinalen, og her skal de foruden pistolrunderne også få styr tOPZ og BøghmagiC.

Jeg tror, de er lidt i en honeymoon-fase pt, som gør dem lidt svære at spille mod. De har også nogle, som var lidt bedre, end de burde, i den kamp vi spillede mod dem. Jeg tænker bare, vi skal møde op og spille vores spil, så skal vi nok komme i finalen.

Skulle de nå så langt, spår brzer en finale mod Sashi, der skal op imod Astralis Talent i den anden semifinale. Sashi er storfavoritter til atter at løbe med trofæet, men ifølge brzer er de slet ikke urørlige.

Alle kan slå alle, så det skal nok blive en god kamp, plus Cabbi kan ikke spille med radar.

Det viste WOPA-holdet også mod slutningen af grundspillet, hvor de slog Sashi i en utrolig tæt kamp, der måtte ud i alle 30 runder.

Om de kan få revanche mod Wolves og slå Sashi, når det gælder et bedst-ud-af-tre opgør, vil vise sig på onsdag, hvor der spilles både semifinaler og finale i POWER Ligaen.

WOPA består af:

  • Danmark brzer

  • Danmark Leakz

  • Danmark Vster

  • Danmark Gnøffe

  • Danmark LUMSEN

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.