tOPZ: "Vi har potentialet til at vinde titlen"

Inden POWER Liga-slutspillet har Dust2.dk snakket med tOPZ fra Copenhagen Wolves.

Det har været en blandet sæson både for tOPZ og Copenhagen Wolves, der begge har været offer for udskiftninger undervejs i den indeværende sæson af POWER Ligaen.

Astralis Talent og tOPZ var kommet flyvende fra start i begyndelsen af sæsonen, men det var ikke nok til at holde på sin plads i startfemmeren, da han og JBOEN blev skiftet ud med et par forholdsvis ukendte spillere i sSen og suma.

Selvom det naturligvis var en skuffelse at blive bænket på Talent-holdet, tog tOPZ det med en oprejst pande og brugte muligheden for at reflektere over, hvad han kunne forbedre fremover.

Det har helt klart været en sæson fyldt med op- og nedture. At blive bænket i Astralis Talent var selvfølgelig en skuffelse, men det gav mig også en mulighed for at reflektere over mine egne præstationer, og hvad jeg kunne forbedre. Jeg var overbevist om, at der skulle ske ændringer i Astralis Talent, fordi resultaterne og udviklingen simpelthen ikke var på det niveau, vi havde håbet på. Det var tydeligt, at holdet ikke præsterede som forventet, og at vi ikke udviklede os i den retning, der var nødvendig for at nå vores mål.

Umiddelbart lige efter Astralis Talent-opholdet kom tOPZ på plads i Copenhagen Wolves, og det lignede fra start et match lavet i himlen.

Den 21-årige rifler er ikke overasket over niveauet, de har lagt for dagen, men afslører, at holdets spil har været meget med fokus på det individuelle spil.

Jeg er faktisk ikke overrasket over, hvor gode vi har været lige fra start. Vi har nogle utroligt dygtige individuelle spillere på holdet. Vores strategi har været at spille på vores individuelle niveau, især da vi har haft begrænset træningstid. Da vi udelukkende har fokuseret på at spille godt individuelt, har der ikke været så meget pres på os, fortæller tOPZ til Dust2.dk og fortsætter:

Fra næste sæson vil vi have større forventninger til hinanden, både hvad angår præstationer på serveren og de resultater, vi opnår. Vi vil stræbe efter at hæve barren endnu højere og arbejde sammen som et endnu stærkere hold for at nå vores mål. Indtil player-break vil vores fokus primært være at spille godt individuelt i de resterende turneringer. Det er vigtigt, at vi hver især leverer vores bedste præstationer for at styrke vores hold og opbygge den nødvendige tillid og momentum før næste sæson

Kort efter at tOPZ blev hentet ind i varmen, hentede Wolves-mandskabet også en ukendt størrelse i BøghmagiC fra SERA.En spiller, som tOPZ heller ikke kendt for meget til inden da.

Selvom jeg ikke kendte Bøgh på forhånd, har jeg tydeligt kunnet se, hvor meget han arbejder, og hvor villig han er til at lære. Det er tydeligt, at han brænder for at udvikle sig og forbedre sit spil. Han søger hele tiden ny viden, og jeg er glad for, at han er på holdet.

WOPA venter i semifinalen

Copenhagen Wolves bookede en plads i slutspillet efter en sikker andenplads, hvorfor tredjepladsen fra WOPA venter i semifinalen.

I holdenes seneste møde snuppede Wolves-lejren en sikker sejr, og selvom det er tilfældet, tager tOPZ og kompagni intet for garanti og respekterer sin modstander.

Vi går ind i slutspillet med en tillid og fokus på at levere vores bedste præstationer. Selvom vi slog WOPA sidste gang, ved vi, at intet er garanteret, og at vi respekterer alle vores modstandere fuldt ud. WOPA er også et hold som spiller på det individuelle, så vi ved, hvad vi skal forvente. Vi er netop lige hjemvendt fra bootcamp i Serbien, hvor fokuset har været at få alt det fundamentale på plads, som helt klart vil hjælpe os fremover, især i slutspillet.

Bliver det jer, der løfter trofæet?

Sashi er uden tvivl favoritterne i denne turnering, men hvis vi formår at ramme dagen individuelt, har vi absolut potentialet til at vinde titlen, slutter tOPZ.

Semifinalen mellem Copenhagen Wolves og WOPA bliver skudt i gang den 12. juni kl. 17:00. Det vindende hold er videre til finalen, der spilles samme dag, mod vinderen af den anden semifinale, der står mellem Sashi og Astralis Talent.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.