Kjaerbye var på scenen i København for at spille majorens showmatch.

Kjaerbye før sin major-MVP: "Jeg havde lyst til at tage hjem"

HLTV har lavet et stort interview med Kjaerbye, hvor han snakker om sin major-MVP, skiftet til North, forskellen mellem gla1ve og MSL og meget andet.

Kjaerbye er stadig en af de allerstørste stjerner indenfor Counter-Strike, som Danmark har produceret.

Han har oplevet de største opture, men også meget svære tider igennem sin karriere.

Under majoren i København lavede HLTV et stort interview med Kjaerbye, som de nu har udgivet i en mere end 30 minutter lang video på YouTube.

En af de ting, som Kjaerbye taler om i interviewet er ELEAGUE majoren i 2017, hvor Astralis og Danmark vandt sin første major, og Kjaerbye blev den yngste major-MVP nogensinde. Men det var ikke en dans på roser.

Jeg var faktisk et virkeligt dårligt sted inden turneringen (ELEAGUE Major, red.). Jeg havde ikke lyst til at være der. Jeg kan huske, at jeg ringede til vores sportspsykolog og sagde, at jeg havde lyst til at tage hjem. Jeg har ikke lyst til at spille den her turnering. Jeg har det ikke så godt.

Han snakker også om tiden derefter, og hvad der ledte til det chokerende skifte til North.

For at give lidt kontekst først: Jeg tror, jeg var 19 på daværende tidspunkt. Jeg havde nået toppen i Astralis i starten af 2017, og så var det begyndt langsomt at gå ned ad bakke resten af året.

Vi kunne ikke blive enige om en kontraktforlængelse i Astralis. Det var ret forstyrrende for en ung dreng som mig, at der opstod en konflikt mellem os, der før havde føltes som en familie. Vi kunne ikke blive enige om løn og betingelser i kontrakterne, og det førte næsten til, at hele holdet gik til en anden organisation.

Du kan se hele interviewet her

#1(Med 0 svar)
8. juni 2024 kl. 13:11
Ludiii
spændende interview, synes aldrig vi har hørt at Astralis var ved at gå fra hinadnen på et tidspunkt, men det var dælme heldigt de ikke gjor
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.