Apeks er færdige i Counter-Strike.

Apeks sætter Counter-Strike-afdelingen på pause

Endnu en organisation træder ud af Counter-Strike.

Apeks trækker sig fra Counter-Strike.

I hvert fald midlertidigt. Det melder organisationen på X tirsdag.

I lyset af udfordrende økonomiske omstændigheder har vi valgt at tage afgørende skridt for at sikre vores firmas fremtid. Et led i den strategi bliver, at vi kommer til at fokusere vores ressourcer på vores VALORANT-afdeling i resten af sæsonen. Den beslutning er afgørende for at sikre en lang levetid for Apeks. Det betyder også en midlertidig pause til vores Counter-Strike-afdeling og desværre også midlertidige fyringer i vores stab, skriver Apeks blandt andet i opslaget.

Nyheden kommer en lille måneds tid efter, at den norske organisation valgte at sætte hele førsteholdet til salg, hvorfor den danske træner mithR røg på transferlisten.

Organisationens melding tyder dog på, at man har i sinde at vende tilbage til Counter-Strike i fremtiden, da de gentagne gange kalder det en 'midlertidig pause'.

Samtidig har stifteren og COO i Apeks skrevet ud på X, at man gør alt, hvad man kan for hurtigst muligt at vende tilbage til Counter-Strike.

Apeks' mest nævneværdige bedrift i organisations tid i Counter-Strike er uden tvivl semifinalepladsen til den sidste CS:GO-major nogensinde i Paris i maj 2023.

Kort tid herefter peakede holdet som nummer otte i verden, hvilket er det højeste for organisationen nogensinde.

Apeks har i den seneste tid haft et dansk akademihold bestående af den danske trio Q-Q, Boye og Junyme. Dust2.dk arbejder på at få en kommentar fra en af spillerne.

#1(Med 0 svar)
28. maj 2024 kl. 16:48
DOMINA7HOR
Ærgerligt, men det skal selvfølgelig også hænge sammen med økonomien. I det mindste fik de solgt både jkaem og nawwk, til BLEED, formentlig til en god pris. Så skal de bare have solgt sense og CacaNito. Førstnævnte er på blokken hos bl.a. Project G.

Så fik de selvfølgelig også lige solgt Tapewaare, fra deres akademihold, Apeks Rebels, til Copenhagen Wolves. Håber også de tre danskere hos Rebels, Q-Q, Boye og Junyme bliver sendt godt afsted.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.