Snappi og Falcons klarede skærene efter en hæsblæsende første dag ved IEM Dallas.

Få hele overblikket fra nattens IEM Dallas-kampe

Der var flere store overraskelser på første spilledag ved IEM Dallas.

Første spilledag ved IEM Dallas er nu færdig, og vi har nu fået sat navn på de første to mandskaber, som er klar til slutspillet, mens vi også kender de to hold, vi må sige farvel til.

Det sidste først.

Complexity er højest overraskende ude af turneringen, efter de tidligt tirsdag morgen tabte lower bracket-kampen til MOUZ. Nederlaget til verdens nummer 1 er måske ikke i sig selv en fiasko, men det er særligt åbningskampene, der banede vejen for det hurtige exit.

Her kunne Complexity nemlig se cadiaN og Liquid nå de 13 runder først, mens 9z choksejrede mod MOUZ, og dermed skulle overlevelseskampen stå mellem MOUZ og Complexity, og her var MOUZ stærkest.

Foruden Complexity er også Monte ude, efter Falcons snuppede sejren 2-0 i nattens første elimineringskamp ved IEM Dallas.

I den kamp førte særligt dupreeh og Magisk an på Nuke, som Falcons vandt hele 13-4, efter de havde vundet Dust2 13-10. Monte er således ude af turneringen, efter de i åbningskampen tabte 16-12 til Vitality.

Se scoreboard fra Falcons-kampen her.

Endnu en overraskelse

Natten bød også på en overraskelse af mere positiv karakter. Undertippede 9z havde nemlig momentum efter sejren over MOUZ, og det tog de med ind i kampen mod Liquid.

Her kunne sydamerikanerne tage sejren og dermed sikre en plads i slutspillet. De skal nu spille gruppefinale mod Vitality, og her vil vinderen være direkte i semifinalen, mens taberen må en tur i kvartfinalen først.

Vitality sikrede en plads i gruppefinalen ved at vinde over G2 natten til tirsdag.

I den kamp var det særligt den israelske duo flameZ og Spinx, som førte an. Førstnævnte viste vejen på Dust2, som Vitality vandt 13-6, inden Spinx tog over på Anubis, som blev vundet 13-5. Se scoreboard fra kampen her.

Vitality er således i gruppefinalen og nu sikre på slutspil. G2 er i lower bracket, hvor MOUZ venter.

Desuden har også Spirit og donk stemplet ind i turneringen, da de smadrede FlyQuest med hele 13-1. Her endte tre Spirit-spillere med 100% KAST. Se scoreboard kampen her.

#1(Med 0 svar)
28. maj 2024 kl. 08:21
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Tidlig morgenavis du lige bringer du der Rask 😀
#2(Med 0 svar)
28. maj 2024 kl. 10:03
RasmusRoev
Fandme godt arbejde! :)
Og rigtig fin oversigt. Tak!
#3(Med 1 svar)
28. maj 2024 kl. 10:11
Udknud
Så i Spirits kamp mod FlyQuest?
Det er voldsomt så dominerende Spirit er i de der kampe.
Jeg mindes ikke at have set noget hold være så skræmmende.
Det er ikke en gang en kamp når de er i det humør og man kan fornemme at det psyker modstanderne. Det ligner nærmest de har givet op på forhånd og omvendt at Spirit ved på forhånd at de har vundet.
Voldsomt 😱
#4(Med 0 svar)
28. maj 2024 kl. 11:50
DOMINA7HOR
Det hjalp heller ikke FLY, at kampen blev spillet på Ancient, hvor Spirit i 2024 har en win rate på 76,9 procent (10 ud af 13 mulige sejre). Men ja, det er ret skræmmende når de er i det humør.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.