frozen har spillet samtlige finaler ved turneringer han deltager i, siden sit skifte til FaZe.

FaZe-stjerne: "karrigan er guldstandarden"

Den unge FaZe-stjerne, frozen, har siden sin ankomst til FaZe, spillet samtlige finaler.

Det er kun blevet til en førsteplads, da de vandt IEM Chengdu 2024 i overbevisende stil, i finalen over frozens tidligere hold, MOUZ.

frozen kom til FaZe fra MOUZ den 4. december 2023.

Nu skal frozen sammen med sine holdkammerater i aktion igen ved ESL Pro League sæson 15 i Malta, hvor de er i gruppe A sammen med hold som Astralis.

Dust2.dk har fanget frozen til et interview, hvor han kommer ind på holdets succes med at komme i finaler, sløje starter til turneringer og sin danske holdkaptajn.

Jeg tror ikke, vi er i en FaZe-æra endnu.

Man kunne nok kalde det dominerende på den måde, at vi når finaler, men det er måden, vi når dem på. Det er selvfølgelig fantastisk, at vi kan opnå dem konsekvent, men i mine øjne synes jeg, vi bør sigte efter at komme derhen så gnidningsløst som muligt. Som jeg sagde, det er fantastisk at se, at vi allerede er godt på vej. Men jeg tror, der er mange flere lag, for at vi skal være virkelig dominerende. Der er stadig en masse ting, vi skal forbedre for at være dominerende.

Det, du adresserer her, er også meme, at hvis det er en ægte FaZe-turnering, skal I være i lower bracket og næsten være ude af turneringen. Og så finder I det her momentum og klarer den derfra.

Præcis. Jeg mener, det er fantastisk, at der altid er dette andet gear, vi kan stole på i disse ryggen mod muren-kampe, kan man sige.
Jeg synes, det ville være rart for en gangs skyld at komme igennem turneringerne gnidningsløst.

Hvordan arbejder I på det?

Jeg tror, det handler om virkelig at være der mentalt fra starten.
Når de første kampe i turneringen kommer, at vi faktisk er der på samme måde, som vi er der, når arena-kampene kommer.

Jeg tror, det er mentalt, mere end noget andet. Fordi, jeg mener, vi kan spille spillet. Det handler bare virkelig om at være der, når turneringen starter. Eller endda før turneringen starter og bare at være der mentalt allerede.

karrigan har en meget unik måde at lede sit hold

Derudover talte den unge FaZe-stjerne om sin leder, karrigan, som har været IGL for frozen ad to omgange. Først i MOUZ, og nu i FaZe. Og når det kommer til, hvad det er, karrigan gør så godt, så handler det om at få det bedste ud af spillerne.

Jeg kan ikke afsløre alle hemmelighederne. Men jeg mener, at Finn har en meget unik måde at lede sit hold på, føler jeg. Jeg ved, at han er kendt for at få det bedste ud af sine spillere. Han prøver ikke rigtig at ændre spilleren. Han arbejder altid med de brikker, han har.

Måden, han tænker på spillet, er altid til holdets bedste, men også individernes, fordi han altid prøver at gøre mig komfortabel. Han prøver altid at gøre alle komfortable. Jeg tror, han har bare en meget god blanding mellem dette og forberede ting mod modstanderne.

Han har gjort det i ret mange år allerede. Så, han er god til det. Han er ret god til, hvad han gør.

Ja, man kan bare kigge på ranglisterne og alle trofæerne. I forhold til de få IGLs, du har stødt på gennem din karriere, ville du sige, at han er den bedste af de bedste? Eller hvor rangerer du ham?

Det bliver sandsynligvis en bias fra mig, men jeg mener, i mine øjne er han guldstandarden.

#1(Med 0 svar)
22. april 2024 kl. 21:01
aGk
Dust2TV sub
🐐-IGL.
#2(Med 0 svar)
22. april 2024 kl. 21:02
WeiZ
Han må da også gøre noget rigtigt når de laver deep runs til turneringer konstant. Man gad godt, at være fluen på væggen en gang i mellem.
#3(Med 0 svar)
22. april 2024 kl. 22:14
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Er usikker på, hvad frozen mener 🤔.

Flotte ord om den danske kaptajn!
#4(Med 1 svar)
22. april 2024 kl. 23:10
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Tager sku hatten af for Fin. Det er kritisk at man ikke skyder 10 på decideren til en finale, men hvis stjernerne på holdet ikke møder ind på kontoret, skal man ikke vinde.

Skål i Faxe, skål får Fin.

Pov: Fin ser sku mærkeligt ud når man skriver det mere end en gang 🤣
#5(Med 0 svar)
22. april 2024 kl. 23:14
Dennis
Han er fin, han hedder Finn 😅👍
#6(Med 3 svar)
23. april 2024 kl. 07:35
Pand43N
Lige siden de fik twistzz ind på holdet gik der ca. 3 måneder også har de ellers bare consistenly lagt i top 10, og ofte os top 1.
Tror Faze er det mest dominerende hold de sidste 2 år...??? Hvis man ser på det ud fra HLTV top 10 listen.
#7(Med 2 svar)
23. april 2024 kl. 07:48
aGk
Dust2TV sub
I øvrigt vildt hvordan man på deres præstationer, slet ikke bemærkede at Twistzz forlod holdet. Selvfølgelig er Frozen en god spiller, men det må altså også være et cadeau Finn.

Og ja, de må vel næsten være det mest dominerende hold i toppen...
#8(Med 1 svar)
23. april 2024 kl. 10:03
xone
Jeg vil gå så langt at sige, at Finn fik åbnet op for flere muligheder i værktøjskassen da han fik frozen fremfor da han havde twistzz og det tror jeg Finn er rigtig glad for.
#9(Med 0 svar)
23. april 2024 kl. 12:09
aGk
Dust2TV sub
Det tror jeg du har helt ret i! Virker generelt til at han er god til at finde muligheder frem for begrænsninger.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.