Sådan ser trofæet ud til GET Rio 2024.

Brasiliansk LAN spækket med problemer

Det er ikke kørt som smurt i GET Rio 2024.

Vi kender det allesammen fra de danske LAN-events.

Forsinkelser, ingen internet, mangel på plads.

Det er svært at komme uden om, når events stables på benene med hjælp fra frivillige på kort tid, og alle skal medbringe deres egne computere og udstyr.

Historierne fra GET Rio 2024 i Brasilien burde give genklang hos mange af vores læsere, selvom der altså her er tale om en CS-turnering med præmiepulje på 1,4 millioner kroner og med deltagende hold som FURIA, OG, paiN, Monte, Imperial, MIBR, 9z og Metizport, der ikke skulle medbringe egne computere, så har det brasilianske LAN-event været spækket med problemer.

Her er nogle af de ting, der er gået galt til GET Rio 2024:

  • Der er 4 "pracc rooms" eller træningslokaler til 12 hold. Det gjorde, at FURIA måtte sidde på gulvet backstage og forberede sig til deres næste kamp. Herefter blev MIBR Fe smidt ud af træningslokalet, så FURIA kunne bruge det. MIBR Fe nægtede derefter at spille deres næste kamp og trak sig i essensen fra slutspillet i ESL Impact Season 5: Sydamerika, hvor de kunne have vundet en plads til sæsonens LAN-finaler.

  • Førstedagen startede med en forsinkelse, da både OG og MIBR havde svært ved at få udprintet deres taktikker. Det er blevet standard for de professionelle spillere, at have taktikker, gameplan og anti-strat liggende foran sig under kampene. Printeren, der var blevet stillet til rådighed, skulle efter sigende bruges med Wi-Fi, der var utilregneligt i hallen. OG overvejede at trække sig fra kampen på grund af logistiske problemer, skrev Dust2br-skribenten PuMbAz på X.

  • Flere kampe blev forsinkede eller udsat, da der opstod program-konflikt mellem GET Rio 2024 og den sydamerikanske kvalifikation til EWC 2024. MIBR, Imperial og paiN Gaming deltog i begge konkurrencer på samme tid.

  • Gårsdagens sidste kamp mellem Imperial og paiN begyndte først efter klokken havde slået 1 om natten lokal tid - en forsinkelse på fem timer. Kampen var færdig klokken 4 om morgenen. paiN spiller igen i dag kl. 18, mens Imperial først skal i ilden kl. 21, hvis altså tidsplanen holder.

  • biguzera blev overfaldet og berøvet efter 1 time i Rio de Janeiro forud for turneringen.

Finalen skal spilles i aften kl. 21:00 ifølge tidsplanen. Her venter Imperial, og deres modstander bliver enten OG, MIBR eller paiN.

Da der skal spilles to kampe inden finalen, er det meget muligt, at den også bliver forsinket.

#1(Med 1 svar)
20. april 2024 kl. 14:05
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
"biguzera blev overfaldet og berøvet efter 1 time i Rio de Janeiro forud for turneringen."

Sidste del er vel ikke turneringens skyld?
#2(Med 0 svar)
20. april 2024 kl. 14:13
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Nej. Det kan jo også diskuteres, om det er turneringens skyld, at EWC-kval ligger oveni, men det er alligevel problemer opstået i forbindelse med turneringen.
#3(Med 1 svar)
20. april 2024 kl. 16:05
AwF
Lad os nu holde de pokkers turneringer i civiliserede lande.
#5(Med 0 svar)
20. april 2024 kl. 22:14
aGk
Som en der har arbejdet 1st line IT support i hvad jeg vil mene er et civiliseret land kan jeg bekræfte: Printere virker heller aldrig her :)
#4(Med 0 svar)
20. april 2024 kl. 17:00
ZoNe
Vildt FURIA ikke takkede nej til træningslokalet nu et andet hold blev smidt ud for dem. Dårlig stil imo, de er vel kollegaer. Gad vide hvis de blev smidt ud, fordi et top 3 team skulle bruge et lokale, hvordan de selv ville tage det 🤷🏼‍♂️
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.