buNNy skal være coach for Espergærde Elite.

POWER Liga-finalist vender tilbage som coach

Den tidligere finalist i POWER Ligaens 24. sæson, er nu blevet coach.

buNNy, som spillede som IGL for CEPTER BITSKINS, er nu tilbage som coach.

Han skal være coach for Espergærde Elite.

Det annoncerede Espergærde eSport fredag eftermiddag på det sociale medie X.

Espergærde Elite spillede i sidste sæson i POWER Ligaens 4. division.

Den 20-årige coach, har selv erfaring fra POWER Ligaen, hvor han senest var IGL for CEPTER, som spillede sig i finalen i sæson 24.

Midt i 25. sæson af POWER Ligaen trak han stikket. buNNy skrev i et opslag på X, at han mistede glæden ved at spille spillet.

Dust2.dk fangede buNNy til et interview i forhold til den nye rolle som IGL. buNNy var aldrig i tvivl om, at det var i CS-verdenen, at han skulle fortsætte, men denne gang bliver det som coach. Det er ikke helt tilfældigt, at valget faldt på coachrollen, da han som IGL har callet i mange år. Derudover er han inspireret af tekzinz, som var buNNys coach i sin tid hos Flames Ascent.

Jeg vidste godt, inden jeg stoppede, at næste skridt for mig inden for CS var i trænerverdenen, men jeg havde bare lige brug for en lille pause fra spillet, før jeg ville vende tilbage. Det er trods alt et spil, vi alle har brugt utallige timer på igennem tiden.

Jeg har været lidt usikker på, om hvad præcist min rolle som coach bliver, men de mange år, som jeg har haft callet, må kunne komme i spil i forhold til at formidle ting ordentligt og få lært noget fra mig. Jeg tror egentlig bare, at jeg forventer, at både jeg og spillerne kan udvikle os i takt og sammen lære nogen ting.

Hvem ser du op til i forhold til rollen som coach? Er du inspireret af nogen?

Der bliver jeg jo nok nødt til at vælge min gamle sportsdirektør, tekzinz, fra CPH Flames-tiderne, som jeg også har haft æren af at spille hold med selv. Han har coachet lidt større hold i sin yngre dage, og han har altid troet på mig og hjulpet mig med ting både inde og udenfor serveren

buNNy bor selv tæt på Espergærde eSport, og har derfor set det som et naturlig skridt i sin karriere, at starte sin coaching karriere i Espergærde. Med studiestart, efter sommeren, så ser buNNy, at det bliver svært at coache på et højere niveau, da han ikke vil være ledig på fuldtid.

Jeg bor selv i nærområdet og kan være derude til fysisk undervisning på et par minutter på cykel. Derudover kender jeg formanden og har faktisk også før haft trænet derude en lille smule, så det lå lige til højrebenet for mig. Jeg er derudover super glad for det arbejde de har haft gjort for de unge mennesker indenfor esporten, så det kunne jeg godt selv tænke mig at hjælpe med.

Ser vi dig som coach for en af POWER Liga-holdene i fremtiden eller satser du på noget større?

Jeg har endnu ikke fundet ud af om coaching er noget for mig på længere sigt. I første omgang vil det blot være i de lavere divisioner af POWER Ligaen, i samarbejde med Espergærde eSport. Jeg starter på uni her efter sommer, så det betyder også, at jeg ikke ville kunne være med på fuldtid, hvilket jo udelukker en del i forhold til at være med på et højere niveau.

buNNy og Espergærde Elite skal allerede i aktion om to ugers tid, når POWER Ligaens 26. sæson bliver skudt i gang fra den 15. april.

Du kan stadigvæk tilmelde dig den 26. sæson af POWER Ligaen og dens divisioner. Deadline for at søge ind i POWER Ligaen er søndag den 7. april.

TILMELD DIG HER

#1(Med 2 svar)
6. april 2024 kl. 23:46
DOMINA7HOR
Hvad siger vi her, tekzinz, er det en dansk udgave af Juve? 😀🔥

Lækkert at se buNNy tilbage, om end i en anden rolle. CS-hjernen er godt skruet på, det så man allerede med hans spilforståelse, og store potentiale som IGL. Det skal nok blive godt!

Og en stærk kapacitet de får ind hos Espergærde!
#2(Med 1 svar)
7. april 2024 kl. 06:33
tekzinz
Copenhagen Flames
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Han har i hvert fald en stor stjerne hos mig. Er dog stadigvæk ked af at han stoppede karrieren som spiller :D
#3(Med 0 svar)
7. april 2024 kl. 23:28
DOMINA7HOR
Det er du ikke den eneste der er ked af! :D
Der var potentiale til rigtig meget!

Det er der dog heldigvis stadigvæk, selv om det er i en ny rolle! Og kæmpe respekt, trods alt, for det skridt han har valgt at tage!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.