Søger du hold til næste sæson?
07D : 07T : 17M : 17S
buNNy er færdig som aktiv spiller for nu.

CEPTER BITSKINS-kaptajn stopper

buNNy er færdig i CEPTER BITSKINS-trøjen.

CEPTER BITSKINS har mistet deres kaptajn.

Fra torsdag er buNNy nemlig blevet placeret på bænken efter eget ønske, da han har brug for en pause på ubestemt tid. Det skriver organisationen på X.

Holdet har dog allerede en afløser klar. Her har man valgt at kigge mod Atlantic, da man har hentet fra konkurrenten og bragt Pellyy ind på holdet som femtemand.

buNNy var en del af det CEPTER BITSKINS-hold, der i den seneste sæson af POWER Ligaen sluttede som nummer to og i denne sæson ligger nummer fire ved sæsonens midtpunkt.

Efter sæsonen forlængede han, ligesom resten af holdet, også med organisationen, således de kunne fortsætte i denne sæson også.

For nu er han dog færdig som CS-spiller, mens han er åben for andre roller på scenen.

Som der bliver skrevet, har jeg valgt at bænke mig selv, da jeg ikke får samme glæde af at spille spillet, som jeg har gjort førhen. Ved ikke præcist, hvad fremtiden bringer, men jeg er åben for muligheder inden for CS-scenen, dog ikke længere som aktiv spiller, skriver buNNy selv på X torsdag.

CEPTER BITSKINS består nu af:

  • Danmark brzer

  • Danmark Pellyy

  • Danmark leakz

  • Danmark LUMSEN

  • Danmark Gnøffe

#1(Med 0 svar)
8. februar 2024 kl. 16:49
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Tror det er en stærk udskiftning.
MEN! Var grunden til at Cepter følte de var gode, ikke at de spillede fuldtid sammen? Det må de så ha pakket væk eller hva
#2(Med 0 svar)
11. februar 2024 kl. 15:50
DOMINA7HOR
Jeg synes sgu det er ærgerligt, og et stort tab. buNNy er med rette blevet lovprist, som af de mest lovende talenter og IGLs herhjemme. Så at han allerede nu har mistet glæden ved spillet, og ønsker at stoppe som spiller, er sgu synd. Især også set i lyset af, at han i december havde forlænget sin kontrakt med et halvt år, frem til sommeren.

Med det sagt, så har jeg tror respekt for hans beslutning, og ønsker ham alt det bedste, hvor end han lander. CS-hjernen er godt skruet på, så kan sagtens se ham i en coaching rolle, eller som ekspert, ala Bubzkji. Kunne også være fedt med noget streaming, plus tips og tricks videoer ala STYKO, men hvis han har mistet glæden og lysten til at spille helt, bliver det nok ikke den vej rundt.

Ønsker ham al det bedste, uanset hvor han lander, både i livet og i CS-verdenen!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.