Godsent laver stor ændringer, efter de mistede deres sponsoraftale.

GODSENT hiver stikket til førsteholdet

GODSENT kommer ikke længere til at være en del af Counter-Strike med deres nuværende startfemmer.

Det annoncerede GODSENT via det sociale medie X, i et længere opslag, hvor de oplyser, at samarbejdet mellem organisationen og de fem svensker afbrydes.

I starten af 2023, vendte GODSENT tilbage til de svenske rødder, der i en periode inden stillede med et brasiliansk hold.

Den svenske drøm, blev ikke forløst, da GODSENT siden 2023, ikke har været i top 40 på HLTV-ranglisten. Derudover har de manglende resultater og en missede major i København, kostede dem en sponsoraftale.

Efter kvalifikationerne til majoren i København besluttede vores hovedsponsor for førsteholdet at annullere deres sponsorat af holdet med øjeblikkelig virkning, hvilket skabte en betydelig underskud i vores budget. Denne beslutning var ikke direkte relateret til holdets nylige præstationer, men en intern økonomisk beslutning.

Vi har arbejdet hårdt på at finde en ny hovedsponsor hurtigt, men har endnu ikke haft held med vores forsøg. Af primært denne grund har vi nu besluttet at gå hver til sit med holdet og arbejder med dem for at finde dem et nyt hjem.

Nu har holdet valgt på den baggrund at sende de fem nuværende spiller på holdet videre.

På førsteholdet er det spillere som Plopski, Golden og RuStY, der nu skal ud og finde en anden organisation.

Men det slutter ikke med den svenske satsning for Godsent, der søger fem nye talentfulde svenske spillere til holdet i fremtiden.

Efter denne overgang vil GODSENT opbygge et nyt førstehold under ny ledelse, og vi vil implementere en ny langsigtet plan for divisionen, som er forankret i vores organisations kultur og vores vision for konkurrence. Dette hold vil være en opstilling, der opererer fra vores hovedkvarter i det sydlige Sverige med talent fra vores region. Vi ser frem til at sætte denne vision i handling.

Den svenske talentscene, ser ud til at blomstre i disse tider, efter nogle flotte præstationer fra Metizport og Young Ninjas.

Senest var Metizport blot en enkelt kamp fra at kvalificere sig til IEM Dallas 2024, men tabte i sidste ende til HEROIC. Young Ninjas tog over for førsteholdet i NIP i BLAST Showdown, og fik deres evner vist frem mod HEROIC.

GODSENT bestod af:

  • Sverige bobeksde

  • Sverige Plopski

  • Sverige Golden

  • Sverige RuStY

  • Sverige eraa

#1(Med 4 svar)
14. marts 2024 kl. 02:44
DOMINA7HOR
Det andet hold i dag, udover Into the Breach, som smider deres hold (eller resten af det) på bænken, for at skifte strategi. Det gør ondt at misse en major.

Det var heller ikke meget de fik for pengene med dette hold. Så tænker jeg også det er bedre, at få nogle unge og sultne gutter ind, som er lidt billigere i drift, og forsøge at drive det frem med talenter i stedet.
Golden og RuStY ser færdige ud. Plopski, bobeksde og eraa kunne man vel godt køre videre med, om end jeg sagtens forstå, at de også er røget på bænken.

I øvrigt på en dag, hvor et andet svensk hold, EYEBALLERS, har bænket SHiNE.
#2(Med 3 svar)
14. marts 2024 kl. 08:49
tinzuldateN
Kunne tænkes at eyeballers opsluger plopski og måske endda en mere.
Men Golden har været færdig længe, tænker han får mere ud af at gå tilbage til at være coach medmindre han kan tilfredsstilles med at spille tier 3.
#3(Med 2 svar)
14. marts 2024 kl. 09:16
DOMINA7HOR
Det er ikke utænkeligt. Var SHiNE dog ikke deres IGL? Det mener jeg. Så giver det ikke meget mening, at hente Plopski, med mindre JW skal overtage den tjans.

Ellers er eraa vel den eneste fra GODSENT, som ellers er værd at tage. Og han spiller AWP. Så må JW gøre op mig selv, om han fortsat skal spille AWP eller ej.

Enig vedr. Golden. Det er længe siden han har præsteret.
#4(Med 1 svar)
14. marts 2024 kl. 14:28
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Golden var udset til at skulle være coach men de kunne ikke finde en tilfredstillende 5th og han trådte derfor tilbage på serveren.
#5(Med 0 svar)
14. marts 2024 kl. 15:12
DOMINA7HOR
Husker jeg godt, men det har heller ikke ligefrem været tilfredsstillende for dem, når man kigger på spillet og resultaterne.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.