Til venstre DEBRE. Foto: Martin Malm

Dansk spiller sat på bænken fire dage efter bootcamp

DEBRE tog chancen på et internationalt hold.

Det blev et kort ophold i EPIC DUDES for DEBRE.

Den tidligere Maknitude og Falcons-spiller, tog efter årsskiftet en chance, ved at tilslutte sig et international hold.

Han finder et mandskab, som han følte var lovende efter en prøveperiode med spillerne på det nye mandskab.

Det var den tyske organisation EPIC DUDES, der havde sammensat et internationalt lineup med europæiske spillere.

Den 17. januar annoncerer EPIC DUDES holdet på det sociale medie X, med en velkomst til de fem spiller.

Den 26. februar slutter deres første bootcamp, og den 1. marts, skriver DEBRE på X, at han nu søger ad nye veje.

Dust2.dk har derfor taget en snak med DEBRE for dykke ned i historien.

Jeg blev kontaktet af manageren af EPIC DUDES, hvor han spurgte om jeg kunne være interesseret i dette hold bestående af Nolen, Straxy, Distu og Askan. Da jeg så havde prøvet et par gange med dem, kunne jeg føle, at det kunne blive rigtig lovende i fremtiden. I starten havde jeg forventningen om, at der ville blive tilknyttet en træner, men det skete desværre ikke. Derudover var forventningerne helt klart, at efter en sæson med gensidig læring og intensiv træning, ville mit hold have en god chance for at kvalificere sig til playoffs om oprykning til ESEA Advanced.

EPIC DUDES havde den forudsætning, at holdet fremadrettet skulle være et internationalt hold, og således ikke et rent tysk hold. Det skulle være et langtidsprojekt, men der blev ikke sat præcise mål for hvad vi skulle nå indenfor kontraktperioden.

Det kom også som en overraskelse, da DEBRE fik beskeden om, at han var blevet bænket, efter sin korte periode i organisationen.

Jeg var selvfølgelig overrasket, da jeg fik beskeden, om at jeg er blevet bænket, men ellers har jeg ikke yderligere kommentarer.

Inden DEBRE kom til EPIC DUDES, spillede han i Falcons(Frb. Falcons red.), hvor han nød at spille samt var med til LAN-turnering i Sverige, hvor de var med i finalen.

Det, der gik galt i Falcons, var helt konkret forventningerne til, hvor meget vi f.eks. skulle pracce, og hvor meget tid folk brugte på det. Efter et møde, hvor vi fik snakket tingene igennem, besluttede vi, at det var bedst at gå hver til sit. Det var nok stadig det bedste og sjoveste hold, jeg har spillet på indtil videre i min karriere.

Selvom DEBRE må se sig skuffet med en plads på bænken i EPIC DUDES, så er han ikke bange for at prøve et internationalt hold ud igen i fremtiden. Derudover kigger han også på de danske hold som en mulighed.

Jeg ønsker virkelig en engageret træner, som er aktiv både under træning og kampe. Desuden søger jeg en seriøs organisation, der giver spillerne tid til at nå det fastsatte mål. Jeg leder efter et hold, der har ambitioner om at rykke op i ESEA Advanced eller POWER Ligaen. Jeg er derfor åben for tilbud fra både internationale og danske hold. Derudover er det vigtigt for mig, at der er god kemi på holdet. Det er en absolut nødvendighed for mig, at vi har det sjovt sammen, samtidig med at vi tager spillet seriøst og ikke mindst spiller som et hold.

#1(Med 0 svar)
6. marts 2024 kl. 21:57
Borsty
pølsemix
#2(Med 0 svar)
7. marts 2024 kl. 10:15
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Kender ham ikke (undskyld), men fedt at se et så professionelt interview

Det skal nok gavne dig i fremtiden
#3(Med 0 svar)
7. marts 2024 kl. 10:47
Ember
GG. Op på hesten igen
#4(Med 0 svar)
7. marts 2024 kl. 17:15
Zaq
pølle
#5(Med 0 svar)
7. marts 2024 kl. 22:53
Beastwithintheboy
pølsemix
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.