En nedtrykt es3tag, efter NIP er blevet elimineret.

Nedtur for danskerduoer

Se hvordan det gik til, da NIP og Falcons tabte i går.

NIP, med k0nfig og es3tag på holdet, måtte lade livet i RMR A-turneringen, med gårsdagens nederlag til SAW. Det var et tungt nederlag for de to NIP-danskere, som kunne se deres drøm om at deltage i en Major på hjemmebane, visne.

For Falcons, med Snappi og Magisk på holdet, gik det knap så galt, men det kan gå samme vej for i dem i dag, hvis de ikke opper sig og slår AMKAL i deres elimineringskamp.

At det overhovedet kom så vidt, at de skal spille elimineringskamp i dag, skyldes, at de tabte deres kamp mod Eternal Fire i går.

Gik du glip af de to kampe, så tøv ikke. Herunder kan de se highlights fra hvordan det gik så galt, for de to danskerduoer hos henholdsvis NIP og Falcons.

For danskerne hos Falcons, så skal de rette op på nederlaget i dag, og sørge for, at undgå eliminering, når de møder AMKAL i en af dagens første to kampe.

... og Magisk har netop råbt kampråbet, så der er ikke andet tilbage, end at sige, sæt igang!

#1(Med 0 svar)
16. februar 2024 kl. 15:59
Unlucky-Luke
trist det ikke kunne blive til mere og ingen kan vel være mere skuffet over det end dem selv. Derfor er det også meget rystende at høre de har modtaget et veld af trusler efter de røg ud.
hvad fanden i helvede sker der for folk ?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.