KOI hev sejren hjem til sidst.

KOI afværger stort comeback

De to hold dominerede begge i perioder af kampen.

1-1-kampen mellem KOI og 9 Pandas var præget af perioder med stor dominans.

Begge hold formåede nemlig at vinde mange runder i træk i perioder af kampen, hvorfor det i særdeleshed var momentum, der afgjorde kampen.

KOI kom nemlig foran 6-0, men netop som man troede, at de ville køre 9 Pandas over, vendte seized og kompagni kampen. De vandt nemlig de resterende runder i halvlegen såvel som de to efter, hvorfor det pludselig var russerne, som var foran 8-6.

Momentummet skiftede dog atter en gang, da KOI vendte kampen igen og hev de næste fem i træk for igen at skyde sig foran 11-8.

9 Pandas formåede at udligne og gøre det tæt endnu en gang, men til sidst var det de spanske drenge, som hev sejren hjem, da de vandt de sidste to runder.

Faktaboks

16 hold fra RMR A kæmper om pladser videre til majoren i København.

For at gå videre til majoren kræver det tre sejre i gruppespillet, mens man med tre nederlag er ude af løbet. Specielt er det dog for hold, der går 2-3, da disse går videre til Last Chance Qualifier, hvor der er yderligere én plads videre.

De første kampe spilles som Bo1, indtil man har enten to sejre eller to nederlag. Herfra bliver det Bo3-kampe.