Vil genfinde lysten til hold-CS

Den tidligere Preasy Rising-spiller gør sig nu til i 3. division.

POWER Ligaens divisioner og POWER Ligaen er på menuen tirsdag.

Blandt de hold, der skal i ilden er 3. divisionsholdet FUTURE17, som har tre opør på programmet, når de skal forsøge at spille sig længere op i toppen af tabellen.

En af holdets helt store forcer er AWP-spilleren tau7, som i sidste sæson var med til at rykke op i POWER Ligaen med Preasy Rising, inden han røg på porten i december og sidenhen er blevet erstattet af VireZ.

Der er dog en god grund til, at tau7 ikke har fundet et hold længere oppe i liga-systemet, da det skyldes, at lysten til Counter-Strike på et seriøst hold er forsvundet.

Lige for nu tager jeg en hyggesæson for at se, om lysten til hold-CS kommer tilbage. Jeg har derfor valgt at spille denne sæson med nogle efterskolevenner hos FUTURE17.

Det 17-årige talent var ellers blandt de varme navne herhjemme, inden lysten forsvandt, og han nu er at finde i 3. division.

tau7 har dog også gjort nogle tanker om, hvorfor han tror, lysten er forsvundet, og så håber han på, at den kommer tilbage, så han endnu en gang kan spille med højere oppe.

Jeg tror bare ikke, jeg regnede med at skulle træne fra 16-22 hver dag, og det gjorde en del ved motivationen. Derudover, så ryger lysten også lidt, når man bliver bænket - men jeg regner stærkt med at få lysten tilbage, så jeg kan give den 110%.

AWP'eren afslører, at FUTURE17s mål er oprykning, og derudover har han også sat sig et personligt mål. I øjeblikket er han den tredjebedst ratede spiller i hele 3. division med en rating på 1.48 efter de første kampe, og den håber han på at kunne holde i resten af sæsonen.

Jeg har ikke som sådan sat et mål for sæsonen, da jeg bare spiller for at hygge mig lige nu, men det ville stadig være fedt at få den bedste rating i 3. division. Udover det håber jeg, at min lyst til et seriøst hold vender tilbage efter sæsonen, slutter tau7 af.

Stillingen i 3. division C:

  • Danmark FUTURE17 vs. Danmark Vulture

  • Danmark CEPTER BITSKINS vs. Danmark Copenhagen Wolves

  • Danmark MASONIC vs. Danmark Flares Esport

  • Danmark Astralis Talent vs. Danmark Copenhagen Wolves

  • Danmark Hypersonic vs. Danmark Esport Harte Unicorns

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.