Patti har spillet utallige sæsoner i POWER Ligaen. Her ses han på scenen i Anarkist.

Patti spår gode chancer i den lukkede kvalifikation

ECSTATIC er et af de - indtil videre - fire danske hold i den lukkede kvalifikation.

I den tredje af i alt fire kvalifikationer sikrede ECSTATIC sig endelig en plads videre til den lukkede kvalifiaktion.

Det er også en præstation, der har gjort Patti og resten af ECSTATIC-spillerne stolte, især når kampene - udover kvartfinalen - er blevet afviklet som bedst-ud-af-én.

Det betyder selvfølgelig rigtig meget for os. Majoren er jo det mest prestigefyldte i CS, så at være et skridt tættere på majoren, er mega vigtigt. Og det var meget skræmmende med bedst-ud-af-én i MR12.system, så vi er bestemt tilfreds med vores præstation, udtaler Patti til Dust2.dk

I den lukkede kvalifikation spiller 32 hold - 16 inviterede og 16 kvalificerede - om 21 pladser, der giver avancement til RMR-turneringen i Rumænien.

Grupperne er ikke på plads endnu, men uanset hvad spår Patti fine chancer for avancement.

Jeg tror oprigtigt på, vi har gode chancer i den lukkede kvalifikation, der er mange gode hold. Men med det niveau, vi har vist efter spillerpausen og i de åbne kvals, ser jeg os have gode chancer for at komme videre til RMR i rumænien, slutter Patti.

#1(Med 0 svar)
15. januar 2024 kl. 21:41
aGk
Det har været super spændende at følge dem under kvalifikationen. Nu går vi hele vejen!
#2(Med 2 svar)
15. januar 2024 kl. 22:00
Hunt
Underligt at det er så meget nemmere at gå videre fra den lukkede kval til RMR end det var at kommen igennen den åbne kval.

Men tænker ecstatic godt burde kunne komme videre til RMR, hvor det nok bliver svært men dårligere hold har klaret det før dem, så håber :)
#3(Med 1 svar)
15. januar 2024 kl. 23:25
Udknud
Ja enig, statistisk kæmpe forskel, nærmest helt vild:

Closed qualifier = 21 af 32 hold går videre og man må tabe op til 2 kampe.
Open Qualifier = kun 16 af 1024 går videre (for nemheds skyld, ved godt der var 1600+ i den sidste) og man må ikke tabe undervejs.

Selvfølgelig er kvaliteten af den gennemsnitlige modstander klart bedre i Closed qualifier, men stadig virkelig fine odds for at komme til RMR fra Closed. Især hvis der er lidt seednings held og tur i den i bo1's. Krydser fingre for at alle danskere ryger videre, det bliver sgu spændende
#4(Med 0 svar)
15. januar 2024 kl. 23:37
Hunt
Du kan endda tabe 4 kampe og stadig gå videre. Hold der går 2-3 og taber man til de rigtige seeds i decider kan du tabe helt op til 5 kampe og stadig gå videre med 4 sejre.

Så med lidt held i lukket kval kan man gå 4-5 og gå videre mens i åben kval kan man gå 7-1 og ryge ud.. :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.